به خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، گردهمایی مدیران مدارس شهرستان مریوان با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیران مدارس و مجتمع های روستایی، معاونین آموزشی و پرورشی و همچنین معاون دبیران و معاون آموزگاران در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، در این گردهمایی با تبریک سال جدید تحصیلی و آغاز فصل بازگشایی مدارس، گفت: فرصت باقی مانده تا اول مهر بهترین فرصت برای برنامه ریزی در مدارس است و باید از این فرصت در جهت رفع چالش ها و مشکلات شناسایی استفاده کرد.
رشید قربانی، برنامه ریزی درست و حرکت در چارچوب برنامه محوری را رمز موفقیت و رسیدن به اهداف آموزشی و پرورشی دانست و افزود: اجرایی نمودن برنامه ها در گرو استفاده از قدرت مدیریتی است و عنصر مهم آن اعتماد است که ضریب موفقیت برنامه را افزایش می دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان هدفگذاری، تشویق و سرزنش را از الزامات یک مدیر موفق بیان کرد و تصریح کرد: مدیران می بایست پاسخگوی مطالبات خواسته شده و مجری برنامه ها ی ابلاغی باشد و این خود نیازمند یک مدیر توانمند است.
وی در ادامه عنوان کرد: کار و فعالیت در مدرسه و مراکز آموزشی و پرورشی در سه بخش شامل کارهای استراتژیک، کارهای مهم و کارهای روزمره خلاصه می شود که مهمترین بخش آن کارهای استراتژیک است که موجبات تغییر و تحول را فراهم می کند و باید با آن اهمیت داد.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت استان کردستان بر لزوم توجه به 20 برنامه اولویت دار ابلاغی به مدارس و برنامه ریزی اجرایی نمودن تعدادی از این اولویت ها به انتخاب خود مدارس تأکید کرد.
قربانی در بخشی دیگر از سخنان خود استفاده از مشارکت و ظرفیت انجمن اولیا و مربیان را در اداره مطلوب مدرسه هم برشمرد و گفت: یک مدیر موفق می تواند از این ظرفیت مهم در جهت پیشبرد برنامه های تدوین شده به درستی استفاده کند.
این مقام مسئول در اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان ارزیابی از عملکردها را با اهمیت دانست و تأکید کرد: در صورتی که این مهم از چرخه فعالیت های آموزشی و پرورشی خارج شود توجه به کار و فعالیت کمرنگ شده و رسیدن به اهداف تعریف شده در برنامه ریزی ها با چالش مواجه خواهد شد.
رشید قربانی با بیان اینکه دولت عنایت و توجه ویژه به معیشت فرهنگیان دارد و گفت: رتبه بندی معلمان دارای چهار مرحله است که در مرحله اول بیشتر فرهنگیان با 6 سال سابقه از مزایای این طرح برخوردار می شوند.
سید فواد حسینی مدیر آموزش و پرورش شهرستان مریوان نیز در ابتدای این گردهمایی گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته پیرامون پروژه مهر 94 ارائه داد و از آماده شدن فضا و امکانات با بهره گیری از توان و تخصص نزدیک به 3 هزار نفر نیروی شاغل در آموزش و پرورش این شهرستان برای استقبال از 32هزار دانش آموز و 5 هزار نوآموز در مراکز پیش دبستانی خبر داد.
پایان بخش سخنان مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان پاسخ به سوالات مکتوب مدیران شرکت کننده در این گردهمایی بود.
در پایان این گردهمایی مدیران موفق مدارس متوسطه دوم در کنکور سراسری ۹۴ و همچنین از رییس سابق شورای شهر مریوان با دادن لوح سپاس تجلیل شد.
نظر شما