جشن عاطفه ها فرصتی برای مهرورزی است فرصتی برای دست گیری و کمک به نیازمندان و دست نوازش کشیدن بر سر کودکانی که با چشم های معصوم و کودکانه خود در انتظار یاری و مساعدت همنوعان خود هستند تا بتواند در کنار دیگر دانش آموزان به تحصیل علم و دانش بپردازند.
هرساله همزمان با آغاز سال تحصیلی، شاهد مهر ورزی و یاری و مساعدت ملت مسلمان و نوعدوست ایران اسلامی در سراسر ایران هستیم که در کنار تهیه وسایل و لوازم التحریر فرزندان خود به فکر نیارمند و کودکان بی سرپرست نیز هستند.
جشنی با مشارکت همگانی که به همت کمیته امداد امام خمینی رحمه الله در سراسر ایران برگزار می شود و در این جشن مردم خیر و نوعدوست این مرزو بوم نیز کمک ها و هدایای خود را برای کمک و یاری رساندن به دانش آموزان نیازمند و محروم اهدا می کنند.
این جشن با شکوه نه تنها جشنی برای کمک به نیازمندان است بلکه یک درس بزرگ برای دانش همه افراد به ویژه دانش آموزان و کودکان ایرانی است تا با فرهنگ انفاق و نوعدوستی آشنا شوند و قبل از ورود به مدرسه اولین درس خود را بیاموزند.
این جشن، جشنی برگرفته از تعالیم الهی و منش پیامبران و ائمه اطهار علیه السلام و بزرگان دینی است که علاوه بر اینکه حس نوع دوستی مسلمانان را نشان می دهد، هدفی بالاتر را در ترویج فرهنگ انفاق و احسان به دنبال دارد.
دانش آموزان نیازمند چشم به راه دست های نوازشگری هستند که همواره به بهانه ای، مهربانی را بين خود و همنوع خود تقسيم می کند و جشن عاطفه ها، جشن نيکوکاری و دیگر اعمال نیکو و خیرخواهانه اقشار جامعه تنها بهانه ای است، برای نزديک شدن دلها به يکديگر و فرصتی برای حضور مردم در کنار نیازمندان.
جشن عاطفه ها تقسیم شادی با دوستان هم سن و سال است
فاطمه قدیمی، دانش آموز اراکی با اشاره به اینکه جشن عاطفه ها فرصتی برای تقسیم شادی با دوستان همسن و سال مان است گفت: ما باید شادی و نشاطی که برای خرید لواز التحریر و وسایل مدرسه داریم را با دوستانمان که نمی توانند این وسایل را تههیه کنند تقسیم کنیم.
وی ادامه داد: من دوست دارم همانطور که خودم برای رفتن به مدرسه و خرید وسایل و لوازم التحریر شوق دارم دوستان دیگرم هم این اشتیاق را داشته باشند به همین دلیل در جشن عاطفه ها شرکت و به دوستان هم سن و سال خودم کمک می کنم.
جشن عاطفه ها فرصتی برای همدلی با دانش آموزانی که توان مالی ندارند
سید امیر مسعود رفیعی، یک نوجوان اراکی ضمن تبریک به مناسبت جشن عاطفه و دعوت از همه افراد جامعه برای شرکت در این جشن گفت: ما مسلمان هستیم و وظیفه مسلمان کمک و یاری رساندن به همنوع خود است و این درسی است که ما از ائمه اطهار علیه السلام گرفته ایم.
وی افزود: همزمان با آغاز سال تحصیلی شاهد حضور دانش آموزان به همراه والدین برای تهیه نوشت افزار و لباس مورد نیاز در فروشگاه ها هستیم و در این میان دانش آموزانی هستند که نمی توانند این کار را انجام دهند پس بر همه واجب است که به فکر این عزیزان نیز باشند.
این دانش آموز اراکی ادامه داد: دانش آموزان با مشارکت در جشن عاطفه ها و کمک در حد بضاعت خود می توانند یک همنوع یا همکلاسی شان را شاد کنند و این بهترین کار و بزرگترین درس زندگی است.
برپایی 1114 پایگاه جمع آوری کمکهای مردمی در استان
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی رحمه الله استان مرکزی از برپایی 1114 پایگاه جمع آوری کمک های مردمی در جشن عاطفه ها در سراسر استان مرکزی خبر داد.
محمد مهدی ناصری، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی رحمه الله استان مرکزی ضمن تبریک به مناسبت جشن عاطفه ها و همچنین تاکید بر حضور گسترده مردم در این جشن گفت: جشن عاطفه ها فرصتی برای دستگیری از نیازمندان و نوعدوستی است که هر ساله با مشارکت گسترده مردم نوعدوست استان مرکزی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه جشن عاطفه ها برگرفته از تعالیم الهی است، بیان کرد: ملت مسلمان ایران اسلامی با تاسی از پیامبر گرامی اسلام، حضرت علی علیه السلام و ائمه اطهار علیه السلام در این جشن شرکت کرده و شادی خود را با دانش آموزان نیازمند تقسیم می کنند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه این جشن علاوه بر اینکه بیانگر حس نوع دوستی است، فرهنگ انفاق و احسان را نیز در جامعه ترویج می کند، افزود: این جشن با همین هدف هر ساله در آستانه آغاز سال تحصیلی برگزار می شود.
مهر در انتظار همدلی
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی رحمه الله استان مرکزی ادامه داد: ترویج فرهنگ نیکوکاری و نوع دوستی به منظور ارج نهادن به ارزشهای اسلامی، تقویت فرهنگ ایثار، احسان و کمک به دانش آموزان نیازمند است و جشن عاطفه ها با شعار مهر در انتظار همدلی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه در روز پنجشنبه پایگاه ثابت و سیار کمیته امداد در سطح شهر و در روز جمعه نیز در مصلاهای نماز جمعه برای دریافت کمک های مردمی برپا شد، اضافه کرد : 112 پایگاه ثابت ، 34 پایگاه سیار ، 799 پایگاه مدارس ،88 پایگاه در مساجد ، 36 مرکز نیکوکاری و 45 پایگاه بسیج در سطح استان آماده جمع آوری کمک های مردم نوع دوست استان است.
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به تهیه لوازم التحریر ایرانی اسلامی اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه ای با موسسه نوشت افزار ایرانی اسلامی به امضا رسیده تا در کنار پایگاه های کمیته امداد در جشن عاطفه ها، غرفه هایی برای فروش لوازم التحریر برپا شود که با ۲۰ درصد تخفیف در اختیار عموم قرار گیرد.
ناصری با بیان اینکه براساس این توافق نامه ۲۰ درصد از فروش و درآمد نیز برای هزینه کرد دانش آموزان تحت پوشش در اختیار کمیته امداد استان مرکزی قرار داده خواهد شد، گفت: این غرفه ها امسال در شهرستان های اراک ، شازند، ساوه، خمین، محلات دایر شده اند.
5 هزارو 200 دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد استان
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر 5 هزارو 200 دانش آموز و یک هزارو 700 دانشجو در استان مرکزی تحت پوشش خدمات فرهنگی و آموزشی این اداره کل قرار دارند، ادامه داد: سال تحصیلی جدید با طرح "هر حامی یک دانش آموز" آغاز می شود.
وی ادامه داد: در این طرح هر حامی با پرداخت ماهانه 200هزار ریال می تواند در تحصیل و کسب علم به مددجویان کمیته امداد کمک کند که این طرح صرفا برای تحصیل دانش آموزان اختصاص دارد.
نظر شما