باورهای غلط صهیونیستی، دستاویزی برای اشغالگری رژیم جعلی اسرائیل

خبرگزاری شبستان: مدیر مرکز پژوهش های فلسطین در دانشگاه "اکستیر" انگلیس، در مقاله ای تحت عنوان "ده اسطوره غلط صهیونیستی" دروغ پردازی های رژیم اشغالگر صهیونیستی در رسانه های اروپایی را فاش کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از "الوقت"؛ پرفسور "ایلان بابی" –مدیر مرکز پژوهش های فلسطینی در دانشگاه "اکستیر" انگلیس، در مقاله ای تحت عنوان "ده اسطوره غلط صهیونیستی" دروغ پردازی های رژیم اشغالگر صهیونیستی در رسانه های اروپایی را فاش کرد.

"ایلان بابی" در این مقاله نوشت: ده اسطوره وجود دارد که به غلط در غرب رواج یافته و مجال جنایتکاری را برای رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و فرار آن از مجازات فراهم کرده است:

۱. "فلسطین سرزمین بدون ملتی بوده است که انتظار ملتی بدون سرزمین را می‌کشید." مورخان ثابت کرده اند جامعه فلسطینی یک جامعه متمدن بوده و جنبش مردمی بزرگی در مخالفت با امپراتوری عثمانی داشته است؛ اگر صهیونیست‌ها نبودند، امروز فلسطین کشور مستقلی مانند عراق و سوریه بود.

۲. "فلسطینی‌ها پیش از شکل‌گیری رژیم صهیونیستی، علیه مهاجران یهود عملیات تروریستی انجام داده اند." این درحالی است که اولین مهاجران یهود در یادداشت های خود از تعامل خوب فلسطینی ها خبر داده اند و تأکید کرده اند که دانش کشاورزی را از آنان آموخته اند؛ مقاومت فلسطین جز پس از اشغالگری صهیونیست ها شکل نگرفته است.

۳. "فلسطینی ها به اختیار سرزمین خود را ترک و به صهیونیست ها واگذار کردند." این ادعا نیز کذب محض است که وزارت خارجه اسرائیل در دهه پنجاه ترویج کرده است؛ چراکه نیمی از فلسطینی‌هایی که سال ۱۹۴۸ آواره شدند، پیش از آغاز جنگ در این سال از سرزمین خود بیرون رانده شده بودند.

۴. "اسرائیل تا سال ۱۹۶۷ دولتی دموکرات و میانه رو بوده است." این ادعا نیز هیچ گونه مبنایی تاریخی ندارد؛ چراکه رژیم صهیونیستی در این دوره علیه مردم فلسطین حکومت نظامی برقرار می کرده و با بی رحمی تمام آنان را به قتل می رسانده است. این رژیم طی این دوره سیاست توسعه طلبی در سایر کشورها را نیز دنبال کرده است.

۵. "مقاومت فلسطین گروهی تروریستی است." این نیز ادعایی ساختگی و دروغین است؛ چراکه مبارزه سازمان آزادی بخش فلسطین، مبارزه علیه یک طرح استعمارگرانه است.

۶. "اسرائیل بر اشغال کرانه باختری و نوار غزه مجبور بوده و چاره ای جز مداومت در آن ندارد." در پاسخ به این ادعا باید بگوییم: مقامات سیاسی و نظامی اسرائیل به خاطر اینکه در سال ۱۹۴۸ فلسطین را به طور کامل اشغال نکردند غبطه می خوردند، تا اینکه این رژیم جنگ سال ۱۹۶۷ را بهترین فرصت برای تحقق این طمع ورزی خود به حساب آوردند.

۷. "اسرائیل نوار غزه و کرانه باختری را با اهداف مثبت به اشغال خود درآورد، ولی بعدا مجبور شد به آشوبگری فلسطینیان پاسخ گوید." در اینجا باید بگوئیم رژیم صهیونیستی از همان آغاز درخواست پایان دادن به اشغالگری خود از راه های صلح آمیز را رد کرد و با تروریست خواندن مقاومت فلسطین به شدت آنان را سرکوب کرد.

۸. "توافقنامه اسلو نتیجه تمایل دو طرف به حل قضییه فلسطین بوده است." فلسطینی‌ها تا سال ۱۹۸۰ ایده تجزیه فلسطین را رد می کردند، ولی پس از آن به شدت تحت فشار قرار گرفتند و سهم آنان از سرزمین فلسطین از ۵۰ درصد به ۱۵ درصد کاهش یافت و حق بازگشت آوارگان فلسطینی به طور کامل نادیده گرفته شد. توافقنامه اسلو، نتیجه فشارهای شدیدی بوده که جنبش آزادی بخش فلسطین در معرض آن قرار گرفته است.

۹. "انتفاضه دوم فلسطین عملیات تروریستی گسترده‌ای بوده است که یاسرعرفات آن را سازماندهی کرده است." این نیز اسطوره و باوری غلط است؛ چراکه این انتفاضه بیانگر خشم ملت فلسطین از خیانت اسرائیل به توافقنامه اسلو بوده است؛ در حقیقت هنگامی که رژیم صهیونیستی اعتراضات فلسطین در این خصوص را سرکوب کرد، فلسطینی ها به انجام عملیات های شهادت طلبانه به عنوان آخرین گزینه روی آوردند و انتفاضه دوم شکل گرفت.

۱۰. "حل نزاع فسطینی-اسرائیلی بسیار آسان است." حل قضیه فلسطین به هیچ وجه آسان نیست؛ چراکه ساخت شهرک های صهیونیستی در سرزمین های فلسطینی مجالی را برای برپایی دولت فلسطینی باقی نگذاشته و براساس آن ۲۰ درصد از سرزمین های فلسطینی کنونی کاسته خواهد شد؛ اسرائیل قصد دارد تمام کرانه باختری را از آن خود کند.

گفتنی است در حالی که جهان باید حقوق ملت فلسطین را محترم برشمرد، انتقاد از این اسطوره ها و باورهای غلط در غرب دشمنی با یهودی ها به شمار می رود و انتقاد از طرح استعمار صهیونیستی به انتقاد از دین یهود مرتبط می گردد.

 

 

 

کد خبر 487570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha