به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد امروز در مراسم آغازین سال تحصیلی دانشگاه فرهنگیان که در محل تالار حافظ بجنورد برگزار شد، با تاکید بر قرار گرفتن علم و اعتقاد در کنار هم، گفت: این دو در کنار هم باعث ماندگاری می شوند.
وی افزود: معلم و مدیر باید آن چه را می آموزد در خود هضم کند تا تاثیرگذاری عمیقی برروی دانش آموز داشته باشد.
حجت الاسلام یعقوبی، مصلح بودن و عامل بودن را رمز موفقیت دانست و اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان علاوه بر علم آموزی، مهارت آموزی را نیز به فرزندان نسل های آینده منتقل می کند که کاری زیربنایی، اساسی و کلیدی است.
وی اظهار داشت: این دانشگاه مدیریت کشور را ریل گذاری می کند تا افرادی تربیت شوند که آینده کشور را اداره کرده و رو به جلو پیش ببرند.
امام جمعه بجنورد کادر سازی و تربیت نیروی انسانی کارآمد را بزرگترین هنرها و کار انبیاء دانست و بیان داشت: علم زمانی ارزش پیدا می کند که همراه با عمل باشد.
محمد رحیم نوروزیان، معاون سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی نیز در این مراسم با اشاره به عقب ماندگی استان در برخی شاخص های اقتصادی، گفت: بااین وجود این استان در زمینه نیروی انسانی جزء انسان های برتر است.
وی بااشاره به وجود مشکلاتی در دانشگاه ها و محیط های آموزشی خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا این مشکلات حل شود و مسائل به سرانجام برسد.
وی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس یادآورشد: افتخارات ما در دفاع مقدس حاصل زحمات علما و معلمان بزرگی است که در طول تاریخ زحمت کشیده و به این ملت هویت و شخصیت دادند.
نوروزیان، کار دانشگاه فرهنگیان را بسیار باارزش دانست چراکه تربیت معلم را برعهده دارد و بر لزوم توجه بیشتر به این امر تاکید کرد.
وی اخلاق را در کنار دانش اندوزی مورد تاکید ویژه قرار داد و اظهار داشت: باتوجه به این که در عرصه سیاست تا حدودی دچار بی اخلاقی شده ایم بیش از آن که به معلم اخلاق نیاز داشته باشیم به مرد اخلاق نیاز داریم.
دکتر صفرزاده، رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی نیز در ادامه این آیین تربیت معلم در دنیا را یک کار حکومتی و دولتی دانست و گفت: در کشور ما هم اکنون به این باور رسیده اند که نظام تعلیم و تربیت، معلم را بانگرش های خاص و گزینش دقیق تر در دستور کار قرار دهند.
وی با بیان این که دانشگاه نقش مرجعیت دارد، خاطرنشان کرد: مردم به دانشگاه به عنوان یک مرجع نگاه می کنند.
صفرزاده با اشاره به وجود تهدیداتی در دانشگاه به لحاظ فضای نخبگی آن، یادآور شد: این امر باعث شده تمام جریان های حزبی، فرق، اقوام در دانشگاه ها به دنبال یارگیری باشند که در همین راستا باید مراقبت لازم صورت گیرد.
وی متذکر شد: هم اکنون دشمنان نظام درصدد محدود کردن پشتوانه های علمی دانشگاه و نقض گفتمان دینی هستند، ولیکن ما به دنبال ایجاد نشاط لازم که منجر به تقویت و قوام دین شود و مغایرتی با ارزش های دینی نداشته باشد، هستیم.
صفرزاده تصریح کرد: درهمین راستا از تشکل های صنفی دانشجویان که در چارچوب قانون به فکر نشاط سیاسی و مشارکت در فضای انتخابات هستند، حمایت می کنیم.
وی اظهار داشت: به دنبال این هستیم که فضای دانشگاه را برای همه سلایق که تایید نظام را داشته باشند در شرایط برابر ایجاد کنیم تا به معرفی خود بپردازند.
نظر شما