به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سید علی قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران امروز(5مهر) در نشست خبری بازگشایی مدارس وپروژه مهر95-94 با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نهادی است که مسئولیت تعلیم و تربیت نسل جامعه را عهده دار است، عنوان داشت: براین باورمعتقدیم چنانچه جامعه با نگاه حرفه ای به تعلیم و تربیت بیاندیشد، منجر به ارتقای سیستم کیفی در درون آموزش و پرورش میشود.
وی با بیان اینکه به هراندازه که کارشناسان دستگاه تعلیم و تربیت از صلاحیت های حرفه ای برخوردارباشند به همان میزان آن سیستم پویا خواهد بود، گفت: ارتقای صلاحیت های حرفه ای رسیدن به اهداف سازمانی را تسریع می بخشد.
قاسمی با بیان اینکه آغاز مهرتحصیلی 94 را با هدف تقویت اهداف صلاحیت حرفه ای در راستای سیاست راهبردی وزارت آموزش و پرورش شاهد بودیم، افزود: تلاش داریم دستگاه تعلیم و تربیت این استان به سمت کیفی شدن فعالیتهای آموزشی و پرورشی هدایت شود.
وی با اشاره به تفاوت توانمندی دانش آموزان امروز با دانش آموزان دهه های گذشته، اظهار داشت: کمیته های نظارت و بازرسی، ستاد ثبت نام، سیاست ساماندهی نیروی انسانی، تعیین صلاحیت و کمیته تعمیر و تجهیز برای برخورداری دانش آموزان از تمامی امکانات و رفاه فکری در امر ثبت نام و همچنین جانمایی فرهنگیان در کلاس های مرتبط با دانش آنها از آبان 93 در این استان مشغول فعالیت هستند.
قاسمی ساماندهی و سازماندهی نیروهای انسانی را از اساسی ترین موضوع دستگاه تعلیم و تربیت مازندران دانست وگفت: با توجه به اینکه وضعیت موجود آموزش و پرورش، وضعیت کیفی مطلوب نیست می طلبد صاحب نظران، آموزش و پرورش را برای نیل به تعلیم و تربیت کیفی هدایت کنند.
وی بابیان اینکه اولیا می توانند در کیفیت بخشی مدرسه نقش آفرین باشند، گفت: مردادماه امسال اولیای 43هزار دانش آموز پایه اول با حضور معلمین این پایه آموزشی، دوره 6ساعته آموزش اولیا با هدف مشارکت دادن آنها در مسایل مدرسه را سپری نمودند.
قاسمی با اشاره به جایگاه برتر آموزش و پرورش مازندران در مشارکت پرسش مهر ریاست جمهوری در سال گذشته، خاطرنشان کرد: امسال نیز تلاش داریم با توجه به حساسیت حوزه هسته ای و برجام، مشارکت بیش از پیش دانش آموزان و فرهنگیان را شاهد باشیم.
وی با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، تاکید کرد: اینکه آموزش و پرورش به ابزاری برای خدمت به جریانات مختلف بدل شود را نمی پذیریم.
قاسمی با بیان اینکه امسال 2 میلیون و 448 هزار و 665 جلد کتب درسی در سطح مدارس استان توزیع شده، گفت: امسال توزیع کتب از 15 شهریور آغاز و تمام مدارس کتاب دریافت کردند و هیچ مشکلی در زمینه کتاب درسی نداریم.
وی با اشاره به سفرقریب الوقوع ریاست جمهوری در 19مهرجاری به مازندران، از دیدار 60نخبه مازنی در رشته های مختلف بادکتر روحانی رئیس دولت تدبیر وامید و سخنرانی 2نخبه این استان در این دیدار خبرداد.
قاسمی با اعلام اینکه دستگاه تعلیم و تربیت استان از مازاد نیروی انسانی برخوردار است، افزود: نسبت دانش آموز به کارمند در استان 10.9 به 1 است که میانگین کشوری 14 است.
وی با اشاره به اینکه این شاخص متناسب با نیاز کشوری نیست، گفت: این افزایش نیروی انسانی، و بعضا عدم تناسب رشته های درسی آنها با نیاز آموزش و پرورش استان مشکلاتی نظیر عدم بکارگیری و همچنین کسری بودجه را به همراه داشته است.
قاسمی با بیان اینکه نیاز آموزش و پرورش به مربیان پیش دبستانی بالغ بر 700 نفر بوده است، افزود: با توجه به جذب یکهزار و 200نفری معلمین و به تعبیری جذب 500 نفر مازاد، با کمبود بودجه در جذب آنان مواجه هستیم.
وی با اشاره به فعالیت 27 پژوهش سرای کشوری و چهار پژوهش سرای استانی دانش آموزی در مازندران ، گفت: مباحث نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی(زیست فناوری) به پژوهش سراهای این استان راه یافته است.
قاسمی با اشاره به عدم ابلاغ دستورالعمل توزیع شیر در مدارس استان از سوی وزارت متبوع، یادآورشد: سال تحصیلی گذشته در امر توزیع شیر مدارس با مشکل خاصی روبرو نبودیم.
قاسمی با اشاره به 160پروژه نیمه تمام در سیستم آموزش و پرورش این استان، گفت: اولویت اصلی دستگاه تعلیم و تربیت مازندران، اهتمام داشتن نسبت به اتمام این پروژه ها است.
نظر شما