به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، کارگاه های آسیب شناسی طلاق و سبک زندگی اسلامی به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان امروز (6 مهر) در مسجد صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه شریف) یاسوج برگزار شد.
حجت الاسلام امرالله گیوی نهاوندی، مبتکر و مجری طرح شیرین سازی زندگی، گفت: زندگی ائمه اطهار(سلام الله علیها) برترین الگوی زندگی سالم برای افراد جامعه است.
وی، با بیان این که رابطه زن و مرد باید رابطه عاشقانه باشد، تصریح کرد: در حال حاضر رابطه زن و شوهر، رابطه ظالم به مظلوم است و زنان و مردان در خانواده نسبت به یکدیگر ظلم می کنند.
گیوی نهاوندی، ادامه داد: شیرینی زندگی این است که زن از آمدن مرد به خانه خوشحال شود و برای ورود همسر خود لحظه شماری کند؛ مرد نیز از آنکه به خانه می رود نیز باید خوشحال و احساس آرامش کند.
این محقق و پژوهش گر بیان داشت: زندگی در جامعه کنونی ما تلخ است، چرا که آمار طلاق در جامعه بالاست و در هر ساعت 19 طلاق در کشور ثبت می شود.
وی، با بیان این که طلاق یک مرگ بوده و با خود 70 آسیب در جامعه ایجاد می کند، احترام متقابل، محبت مستمر، شادابی و نشاط در زندگی و فضای معنوی را مهم ترین اصول برای شیرین سازی زندگی دانست.
مبتکر و مجری طرح شیرین سازی زندگی، اضافه کرد: ترویج سبک زندگی اسلامی با الگوپذیری از پیشوایان دینی و اعتقاد به آن میسر می شود.
این استاد حوزه و دانشگاه، مهم ترین علل افزایش طلاق در کشور در سال های اخیر را فقر، اعتیاد، بیکاری، چشم و هم چشمی، تجمل گرایی، دخالت والدین در زندگی زوج های جوان، خشونت کلامی، خشونت فیزیکی و خیانت مرد به زن و بر عکس عنوان کرد.
طرح شیرین سازی زندگی از جمله طرح های مصوب شورای فرهنگ عمومی کشور بوده که مبتکر و مجری این طرح حجت الاسلام امرالله گیوی نهاوندی است.
حجت الاسلام گیوی نهاوندی مدرس کارگاه های آسیب شناسی طلاق و سبک زندگی اسلامی است که این دوره ها را به منظور جلوگیری از آسیب های اجتماعی از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار می کند.
نظر شما