شیطان پرستان در کشورهای اسلامی چه می کنند؟

رسانه‌های خبری عربی‌ از بازگشت گروه‌های شیطان پرست به کشورهای مصر، اردن، سوریه، تونس و کویت پرده برداشتند.

به گزارش خبرگزاری شبستان،. برخی روزنامه‌های مصر با اشاره به اینکه گروه های شیطان پرست بار دیگر به مصر بازگشته‌ اند، اعلام کردند: تعدادی از جوانان بین 18 تا 30 ساله در جنوب اراضی سیناء گروه تشکیل داده اند.
این روزنامه ها اعلام کردند: این افراد درحالی که مشغول به رقص‌ های زشت، روابط نامشروع علنی بودند و نیز پیمانه‌هایی از خون می ‌خورند، دیده شده اند.
این منابع می‌افزایند: مراسمی که از ساعت 12 شب آغاز شده و تا نزدیکی‌های صبح نیز ادامه دارد در آن دختران و پسران جوانی حضور دارند که با لهجه‌های مختلف خلیجی، مصری و عرب‌های اسرائیل صحبت می‌ کنند.
یکی از جوانان مصری شرکت کننده در این مراسم می‌ گوید: فعالیت ما چهار سال است که آغاز شده و آشنایی ما با یکدیگر هم از طریق چت در سایت فیس بوک بوده است.
برای شرکت در مراسم این گروه، شرایط مختلفی وجود دارد. به‌ طور مثال دختران جوانان می ‌بایست در روابط جنسی نامشروع گروهی شرکت کنند. اعضای گروه نیز از روابط جنسی تصویربرداری کرده و آن را بر روی اینترنت منتشر می‌ کنند.
دکتر عبدالمعطی بیومی نماینده شورای پژوهش‌های اسلامی و رئیس سابق دانشکده اصول دین، بازگشت دوباره گروه‌هایی که اسم خود را شیطان پرست گذاشته‌اند را مربوط به نقص در تربیت دینی نظامی آموزشی و خانواده‌ها عنوان می‌ کند.
وی در گفتگو با پایگاه خبری سعودی «کل الوطن» می‌افزاید: خانواده‌های مصری در حال حاضر به دنبال نیازی‌های مادی و ضروریات این زندگی هستند. این موضوع نیز باعث شده است از توجه به تربیت دینی و اخلاق فرزندان خود غافل شوند. موارد فوق سبب شده است در این بین گروه‌های ناسالم از فرصت استفاده کرده و با تاثیر گذاری بر فکر و احساسات جوانان چنین گروه‌ها و مجالسی را تشکیل دهند که نمونه آن شیطان پرستی است.
استاد بیومی هرگونه ظواهر غربی و مضر به‌ شکلی که تبدیل به چهره و ظاهر مصر شود را قبل ازدوران فعلی رد کرده است و می‌افزاید: ما هم اکنون در دوره‌ای استثنایی از تاریخ مصر زندگی می‌ کنیم برای اینکه آنچه امروز به عنوان پرستش شیطان شناخته می‌شود طی قرن‌های گذشته هیچ نمادی در مصر نداشته است و هرگز انحرافات عقیدتی در این کشور به غیر از موارد نادر دیده نشده بوده است. آن انحرافات نیز با آگاهی بخشی و برخورد‌های قانونی روبه‌ رو شده بود. اما الان این گروه‌ها با خلا معنوی و دینی دست به چنین اقداماتی
بیومی اظهار داشت: کوچک شمردن روح قانون بسیار وحشتناک است و اگر این ماجرا ادامه یابد معلوم نیست در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
این استاد دانشگاه ادامه سخنان خود را با مثالی در خصوص بهاییت ادامه و تصریح کرد: هرچند مبلغان‌ بهائیت برای ترویج آن تلاش می ‌کردند اما با اعمال قانون مواجه شدند ولی اکنون دوباره بهاییت با گستاخی در حال ظهور است. اینها هم نتیجه کوچک شمردن قوانین و استفاده از ظرفیت‌های دولتی فعلی است. ارتباطات در جهان حاضر در سایه تکنولوژی ها و شبکه‌های اینترنی و ماهواره‌ای گسترد شده و وافکار گروه‌های مضر و خاطی نیز توانایی تبلیغ پیدا کرده‌اند. نکته خطرناک این است که این گروه‌ها به شکل فاجعه‌ گونه ای در تعدادی از کشورهای عربی درحال گسترش هستند.
روزنامه القدس العربی درباره شیطان پرستی در اردن گفت: 6 پسر جوان به همراه یک دختر جوان از سوی پلیس پیشگیری پس از آنکه در باغ خانوادگی یکی از پسران کنار هم گرده آمده بودند، دستگیر شدند. هر 7 نفر این گروه دانشجو بوده و شرایط عمومی آنها طوری بوده است که شک پلیس را به خود جلب کرده بودند.
بنا بر گزارش مقامات اردنی تمام وسایل‌های عجیب و غریب این گروه از سوی پلیس توقیف شده است. ادوات و وسایلی که در جامعه اردن نامتعارف است و برای استفاده‌های غیراخلاقی است. یکی از وسایل همراه‌ آن‌ها حتی برای استفاده در روابط جنسی انحرافی بوده است
پایگاه اینترنتی محیط نوشت: نیروهای امنیتی در سوریه نیز چندی پیش گروهی از جوانان را با توجه به اتهام آنها که در حال انجام فعالیت‌هایی عجیب شیطان پرستانه‌ بودند بازداشت کرد. بین آن‌ها نیز روبط نامشروع صورت می‌ گرفته است.

بنا برگزاش سیریا نیوز یک منبع آگاه در پلیس این کشور نیز گفت: در بازرسی‌های صورت گرفته تلفن‌های همراه این جوانان مشخص شد که برخی از آن‌ها تصاویر و علامت‌های ویژه و موزیک‌های مخصوص شیطان پرستان را در گوشی‌های خود به‌‌ همراه داشته اند.
نیروهای امنیتی تونس نیز بیش از 15 نفر را که در ارتباط با موضوع شیطان پرستی بوده‌اند بازداشت کرده است.
روزنامه «الاسبوعی» تونس در این زمینه خبر داده بود این افراد چندی پیش به خاطر ارتباط با گروهی غیرمجاز یعنی شیطان پرستان بازداشت شدند.
البته نیروهای امنیتی تونس در حدود 70 پسر و دختر جوان را به اتهام انجام مراسم‌های مخفی شیطان پرستی بازداشت کرده بود که اکثر آن‌ها دانشجو و یا دانش‌آموز مقطع دبیرستان بوده‌اند.
گزارش‌ها نشان می‌دهد این جوانان در یک مکان جمع شده واقدام به رقصیدن با موسیقی‌های تند راک، کشتن سگ‌ها و گربه‌های سیاه می‌کرده و از سوی دیگر خون آن‌ها را می‌ خوردند.
از دیگر اقدامات این گروه پوشیدن لباس و کلاه سیاهی که بر روی آن تصویر جمجمه باشد و نامگذاری خود به اسامی عجیبی همچون عزارئیل بوده است. دختران این‌گروه نیز ناخن‌های خود را با لاک سیاه رنگ کرده و به چشمان خود سرمه‌های مشکی زیادی می‌زدند.
در کویت نیز دو سال پیش دهها جوان از افراد گروه شیطان پرست بازداشت شدند. تلویزیون الرای کویت گزارش داد مناطق مسکونی و غیرمسکونی در کویت شاهد هجوم طرفداران افکار انجام دهندگان این مراسم و آئین‌های آن‌ها بوده‌اند.
از جمله این مراسم سجده به سگ‌ها و کشتن آن‌ها و لیسیدن خونشان بوده است.
روزنامه الیوم کویت نیز گزارش داده است: رئیس شواری مادران نمونه گفتند: این جوانان به‌ ویژه در مدارس خصوصی وباقی نیز در مدارس دولتی دیده می‌شوند. این گروه، آئین‌های عبادی خود را خارج از مدارس و در مناطق خارجی شهر و در سواحل سالمیه انجام می‌دهند.
ترویج زندگی پوچ وبی معنا، ضرر رساندن به امنیت جامعه، اقتصاد، فرهنگ و اخلاق (با توسعه فحشا و اعتیاد به مواد مخدر) و نیز اعتقادات و دین مردم از مهم ترین دستاوردهای فعالیت های غیر انسانی آنها به شمار می رود.
کاهش امنیت و استحکام خانواده از طریق جدا کردن جوانان از پدر و مادر و رویارویی با یکدیگر و نیز عدم میل به تشکیل خانواده و ازدواج از سوی دسته‌ای از این پیروان منجر به از هم گسیختگی خانواده می شود که ادامه این روند به مرور به نابودی جامعه منجر خواهد شد که مسئولان جوامع مختلف باید هرچه سریعتر جلوی رشد آنها را بگیرند.
علائم مشخص و معناداری که از رشد روز افزون این فرقه‌ها در کشوها دیده می‌شود، ایجاب می ‌کند تا محققان و دیگران مسئولان از طرق مختلف به مقابله با این جریانات برخیزند.
روشنترین راه برای مقابله با موج رو به گسترش شیطان‌پرستی، دادن بینش است. وقتی فردی بداند قرار است از نیروی او چه سوء استفاده‌هایی شود و مروجان شیطان‌پرستی قصد دارند توان فکری و بدنی او را بازیچه قرار دهند، به هیچ عنوان تحمل نخواهد کرد.
البته این اطلاع رسانی در برخی جوامع بسیار ناچیز است و توان مقابله با این فرقه ها را ندارد، دلیل این کم کاری هم عدم داشتن اطلاع کافی مسئولان مربوطه در این زمینه است.
بنابر گزارش اسلام تایم، دکتر مظاهری‌ سیف، پژوهشگر علوم دینی در این باره می گوید: آسیب‌ بزرگ«خود کارشناس ‌پنداری» مسوولان فرهنگی باعث شده است که نه کارشناسان به خوبی رشد کنند و نه مسوولان، عملکرد موثری ارائه دهند.
در هر صورت چه بخواهیم چه نخواهیم شیطان‌پرستان با مسموم‌ترین شعارها و ادبیات فکری وارد کشورها شده‌ و با اقدامات ضد انسانی و ضد دینی خود و با اهداف از پیش تعیین شده به دنبال سستی نظام خانواده، دین و فرهنگ می روند که باید با روش هایی برنامه ریزی شده ریشه آنها را قطع و از روند گسترش جلوگیری به عمل آورد.
پایان پیام/
 

کد خبر 4902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha