به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام محمدمهدی طباطبایی، موسس و مدیرجامعه القرآن کریم کشور امروز(9مهر) در مراسم تقدیر از حافظان خردسال قرآن کریم اراک گفت: حافظه یکی از نعمات خداوند است که هر کس باید به اندازه برخورداری از آن نسبت به حفظ قرآن کریم تلاش کند.
وی با اشاره به اینکه جمال زیبا، صوت زیبا و قدرت حافظه از نعماتی است که خداوند به امت اسلامی اعطا کرده است افزود: هیچ کسی تا حالا از ادیان دیگر قادر به حفظ تورات و انجیل نبوده اند ولی میلیونها نفر از مسلمانان حافظ کل یا اجزای قرآن کریم هستند.
حجت الاسلام طباطبایی ادامه داد: حافظان قرآن کریم نسبت به دیگران دارای فضیلتی هستند و اگر یک یا چند جز از قرآن کریم را حفظ باشند ثلث نبوت به او داده می شودکه مقام والایی است ولی متاسفانه در جامعه اسلامی آن طور که باید و شاید با یک حافظ قرآن برخورد نمی شود و مورد تقدیر قرار نمی گیرند حتی برخی از حفاظ قرآن کریم در سنینن خردسالی مفسیر قرآن نیز هستند که در حد بارک الله و ماشاله مورد تقدیر قرار می گیرند.
موسس و مدیرجامعه القرآن کریم کشور افزود: در هر خانه ای که کودکی قرآن بخواند به همان اندازه در آسمان نورافشانی می شود و ملائکه و ائمه اطهار علیه السلام قدر و مرتبه او را می دانند و برای او و والدین کودک ثواب نوشته می شود و مورد عنایت خداوند قرار می دهد و در آخرت تاج کرامت برسر والدین او نهاده می شود.
وی با بیان اینکه رفتار قرآنی پدر و مادر در ایجاد روحیه قرآنی فرزندانشان تاثیر دارد اظهارکرد: پدر و مادر حتی اگر فرصت ندارند می توانند قرآن را به چشم بخوانند و حداقل به صفحات نورانی قرآن کریم نظر کنند زیرا قرآن خزائن الله و گنجینه خداوند است که سبب آرامش قلب می شود.
حجت الاسلام سید محمدمهدی طباطبایی با بیان اینکه هر کسی در مسیر قرآن حرکت کند، در مسیر امام زمان(عج) حرکت کرده است، اظهار کرد: همه باید قرآن را یاد گرفته و به آن عمل کنند و یکی از توصیه های امام جعفر صادق(ع) این هست که در قرآن آموزی و علم آموزی از همدیگر سبقت بگیرید.
موسس و مدیرجامعه القرآن کریم کشور توسعه و ترویج سبک زندگی قرآنی را از مهمترین اهداف مراکز قرآنی عنوان کرد و گفت: باید به توسعه مراکر قرآنی توجه ویژه شود.
وی تصریح کرد: کسی که خداوند نعمت قرآن به او عطا کرده است، نباید از چیزی اظهار نگرانی کند و همه ما دربرابر قرآن کریم مسئول هستیم.
حجت الاسلام طباطبایی تربیت قرآنی افراد از کودکی را از راهکارهای رسیدن به انس عمومی با قرآن دانست و گفت: یادگیری و خواندن قرآن کریم از کودکی بسیار مهم است و ما باید فرزندان خود را از همان کودکی با قرآن مأنوس کنیم تا در بزرگسالی نیز با قرآن انس دائمی داشته باشند.
در ادامه این مراسم که از ۲۰ نفر از حافظان خردسال جامعه القرآن کریم اراک تقدیر شد گروه نمایش خردسالان جامعه القرآن کریم به اجرای نمایشی از واقعه غدیر پرداختند.
پخش کلیپی از فعالیت های جامعه القرآن کریم واحد خردسالان اراک و مولودیه خوانی توسط جواد رفیعی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت علیه السلام و اجرای تواشیح از دیگر برنامه های این مراسم بود.
لازم به ذکر است خیرین قرآنی استان مرکزی امروزعصر با موسس و مدیر جامعه القرآن کریم کشور تشکیل جلسه می دهند.
هم اکنون 50 خردسال در سنین 7 تا 12 سال در رشته های حفظ کل، 25جز، 20جز، 15 جز، 10جز و 5 جز در جامعه القرآن کریم اراک مشغول به فراگیری دوره های حفظ هستند که برترین های هر رشته طی آزمون پایان دوره جهت تقدیر معرفی می شوند.
نظر شما