به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، سرهنگ حسین حسین زاده یکشنبه (12 مهر) در همایش تجلیل از نمونههای ترافیکی و راهوارن محله استان اصفهان که در تالار اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی اصفهان برگزار شد با اشاره به اینکه مشارکت اجتماعی مهمترین راهکار کاهش ترافیک و تلفات و تصادفات ناشی از حوادث ترافیکی است، اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم آنطور که بایددر حوزه ارتقای فرهنگ ترافیک به خوبی کار نکردهایم و باید به این امر بیش از گذشته بپردازیم.
وی با بیان اینكه كشتههای ناشی از تصادفات در سنین بهرهوری اقتصادی و بین 15 تا 65 سال هستند، گفت: باید توجه داشت که مرگ هر فرد در تصادفات یک میلیارد تومان و تصادفات غیر فوتی نیز به صورت میانگین بین 40 تا 60 میلیون تومان خسارت به جامعه تحمیل میکند.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به کاهش چشمگیر تلفات جادهای کشور طی 10 سال گذشته افزود: این آمار در سال 82 که 27 هزار مورد بوده است در سال 92 به 17 هزار نفر رسیده است که هنوز هم جای کار زیادی باقی است.
وی به نگرانی مسئولان استان در زمینه پدیده اینورژن و آلودگی هوا در آذرماه اشاره كرد و اظهار داشت: سال گذشته به خاطر آلودگی هوا استان اصفهان تنها پنج تا شش روز هوای سالم داشت .
حسین زاده با طرح این سوال كه چرا اصفهان باید به خاطر آلودگی هوا بالاترین آمار بیماری سرطان و ام اس و بیماریهای تنفسی را داشته باشد، گفت: پلیس در این زمینه وارد عمل شد و با استفاده از اساتید دانشگاهها و نخبگان علمی تحقیقات گستردهای را آغاز كرد كه نتیجه این تحقیقات نشان داد 60 درصد آلودگی كلانشهر اصفهان مربوط به خودرو و موتورسیكلت است.
وی اقدامات صورت گرفته را كافی ندانست و گفت: هنوز در شهرهای بزرگ استان همچون كاشان، نجف آباد، شهرضا و خمینی شهر به واسطه عدم استفاده از كلاه ایمنی جوانان زیادی كه به عنوان نیروهای بالقوه این مرز و بوم هستند را از دست می دهیم كه می طلبد تا در زمینه آموزش و آگاه سازی مردم تلاش بیشتری شود.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان به وجود 600 هزار واحد موتورسیکلت در شهر اصفهان اشاره کرد و افزود: از این رو تکلیف ما فرهنگسازی است و از این رو با توجه به اجرای طرحهای پیشگیرانه در هسته مرکزی شهر اصفهان استفاده از کلاه ایمنی موتورسیکلت به 60 درثد رسیده است که نتیجه آن کاهش سهم کشتههای موتورسیکلت تا 44 درصد بوده است.
نظر شما