تاکید سالور بر نقش فیلم ویدیویی در معرفی بازیگران جوان/ اکران  ۶۰  فیلم درجشنواره یاس

خبرگزاری شبستان: سامان سالور، فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما، گفت: فیلم‌ ویدیویی می‌تواند معرف بازیگران جوان و تازه نفس به سینمای حرفه‌ای باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری سومین جشنواره بین المللی فیلم یاس، «سامان سالور» کارگردان سینما توضیح داد: به طور قطع تولید فیلم‌های ویدیویی بر سینمای ایران تاثیرگذار است و ثمرات آن نیز طی چند سال گذشته دیده شده.

کارگردان «ترانه‌ تنهایی تهران» با بیان این که فیلم‌های ویدیویی باید با نگاه حرفه‌ای و در جشنواره ارزیابی شوند، افزود: حضور داور و هنرمندان حرفه‌ای موجب می‌شود فیلمسازان بدانند از منظر بالا مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و  بهتر دیده می‌شوند. همچنین حمایت از سازندگان فیلم‌های ویدیویی در پیشرفت کار آن‌ها تاثیرگذار است.

وی نقش جشنواره فیلم ویدیویی یاس را در توجه به این نوع آثار مهم دانست و ادامه داد: باید به کیفیت فیلم ویدیویی فارغ از تمام شعار زدگی‌ها پرداخت. این نگاه تخصصی در رشد کیفی آثار نیز تاثیر دارد.  

کارگردان «تمشک» تاکید کرد: فیلمسازان جوان باید بدانند در ساخت فیلم دیدگاه کارگردان مهم است نه تجهیزات سینمایی. ساخت فیلم نگاتیوی نیز تقریبا از دور خارج شده و سینمای جدی از نظر تکنیک فرقی با فیلم ویدیویی ندارد. فیلم سینمایی نیز به جهت متریال با فیلم ویدیویی یکسان است.

کارگردان «آمین خواهیم گفت» نقش فیلم‌های ویدیویی را در معرفی بازیگران جوان به سینمای حرفه‌ای موثر دانست و تصریح کرد: در ایران بنا به شرایطی سوپر استار نداریم. روند سینما نیز با ستاره سازی تشابهی ندارد. گویا دوست نداریم ستاره جدیدی را بپذیریم و یا سریال‌ها بازیگر جدیدی معرفی کنند.

وی اضافه کرد: فیلم‌های ویدیویی می‌توانند بازیگر جدید به سینما معرفی کنند ولی این روند به شرایط خود بازیگر نیز بستگی دارد که بتواند حضور موثری در یک فیلم ویدیویی یا فیلم کوتاه داشته باشد و وارد دنیای حرفه‌ای ‌شود. البته ستاره شدن برای تعداد معدودی از بازیگران اتفاق میافتد.

سالور اظهار امیدواری کرد: جشنواره فیلم ویدیویی یاس در تقویم سینمایی کشور جایی همیشگی پیدا کند.

 

 60  فیلم ویدیویی در سومین جشنواره یاس اکران می‌شود

60 فیلم و انیمیشن ویدیویی در بخش‌های بین الملل و چشم‌انداز آسیا، مسابقه فیلم های اول و مسابقه ایران اکران می‌شود. بر اساس ان خبر 11 فیلم پویانمایی در کنار فیلم های ایرانی و فیلم هایی از کشورهای ‍ژاپن، هند، آلمان، فرانسه ، گرجستان ، روسیه و دیگر کشورهای جهان اکران میشود. همچنین این فیلم ها در سینماهای 3 شهر رامسر، تنکابن و چالوس به نمایش در می آیند. سومین جشنواره بین المللی فیلم یاس تا 16 مهر به دبیری حسین مسافر آستانه در استان مازندران برگزار می شود

.

برگزاری کارگاه آموزشی «آسیب‌شناسی تولید آثار ویدیویی»

 ورک شاپ «آسیب شناسی و مقایسه تولید و ساخت برنامه های ویدیویی در ایران و سایر کشورهای دیگر» در چهارمین روز از جشنواره بین المللی فیلم ویدیویی یاس برگزار می شود.

در این ورک شاپ مقایسه‌ای بین روش‌های تولید آثار ویدیویی در ایران و کشورهای منطقه و سینمای غرب صورت می گیرد. این ورک شاپ توسط دکتر آباریس تنظیفی براساس تحقیق و پژوهشی از مجید کریمی برای علاقه مندان و هنرمندان ساخت فیلم های ویدیویی برگزار می شود. هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی ارتقا سطح کیفی آثار ویدیویی از منظر ساختار اجرایی و جلوه های کامپیوتری ببوده و این که چه باید کرد تا سرمایه ای که برای تولید اثر گذاشته می شود بازگردد. همچنین نقاط ضعف و قوت فیلم های ویدیویی مورد بررسی قرار می گیرد که چرا سطح کارهای ویدیویی در 10 سال پیش متوقف مانده و رشدی نداشته است.

 

برگزاری 2 کارگاه آموزشی با حضور داوران خارجی

علاوه بر برگزاری کارگاه آموزشی «آسیب‌شناسی تولید آثار ویدیویی» 2 کارگاه بین المللی در جشنواره امسال برگزار میشود.

کارگاه اول با عنوان « تهیه و تولید فیلم های تلویزیونی» و کارگاه دوم با عنوان « نقش و همکاری بازیگران در تولیدات تلویزیونی» با حضور آنت اولسن نویسنده و کارگردان دانمارکی و  منیارد ازیاشی بازیگر انگلیسی برگزار می شود. این 2 کارگاه در پنجمین روز از جشنواره برگزاری خواهد شد.

 

سومين جشنواره بين‌المللی فيلم ويدیويی ياس تا  16 مهرماه در استان مازندران و به دبيری حسين مسافرآستانه برگزار می‌شود.

 

کد خبر 491347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha