اصفهان در مسیر تحقق رویای بدون نیازمند

خبرگزاری شبستان: مدیر مسئول خیریه فرهنگی، نیکوکاری «مهر مس امید اصفهان» چشم انداز خیریه متبوعش را کمک به قشر آسیب پذیر از طریق اشتغال زایی برای آنان تعریف کرد.

فاطمه بنایی مدیر مسئول خیریه تازه تاسیس مهر مس امید اصفهان، با بیان اینکه با الهام گرفتن از مقاله ای با عنوان «تبریز شهری بدون گدا» ایده اولیه و اصلی تاسیس این خیریه در او ایجاد شد، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، اظهار داشت: پس از خواندن این مقاله، با پرس و جو از دوستان تبریزی خود متوجه شدم که در این شهر سازمانهای مردم نهاد بسیاری وجود دارد که به صورت خودجوش خانواده های نیازمند را تحت پوشش و حمایت خود قرار می دهد و همین امر باعث شده است که هیچ نیازمندی در این شهر وجود نداشته باشد.

 

وی با اشاره بر اینکه خیریه مهر مس یک خیریه ی مردم نهاد؛ خودجوش، غیر انتفاعی و غیر دولتی می باشد افزود: بر خلاف خیریه های دیگر که با دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی از خیرین، افراد نیازمند تحت پوشش خود را حمایت می کند، طبق اساسنامه ارائه شده به فرمانداری اصفهان؛ خیریه فرهنگی، نیکوکاری مهر مس با هدف حمایت از زنان بدسرپرست، زنان بی سرپرست و کودکان نیازمند عاشق آباد بر پایه ی اشتغال زایی از نوع ایجاد مشاغل خانگی و کسب درآمد برای آنان راه اندازی و تاسیس شده است تا عزت نفس آنان با درآمدی که حاصل از دست رنج خویش می باشد حفظ شود و از فساد و کج رفتاری هایی که بعضا در جامعه مشاهده می شود جلوگیری گردد.

 

آموزش رایگان هنرهای دستی مینا کاری و قلم زنی به زنان نیازمند

وی با مطرح کردن کارهای فرهنگی در  دستور کار خیریه اظهار داشت: از جمله کارهای فرهنگی این خیریه آموزش رایگان هنرهای دستی مینا کاری و قلم زنی به زنان نیازمند تحت پوشش خیریه می باشد که پس از آموزش، آنان به عنوان نیروی کار مشاغل خانگی جذب موسسه می شوند و در قبال انجام سفارش کار حقوق دریافت می نمایند.

 

مدیر مسئول خیریه مهر مس، بهره مندی از کادر پزشکان مجرب عاشق آباد و خارج از محدوده ی عاشق آباد و نیز آزمایشگاه ها و مراکز خدمات درمانی را از دیگر برنامه ها و طرح های موسسه برای خدمت ر سانی به افراد نیازمند و ویزیت رایگان آنها عنوان کرد.

 

بنایی طرح جمع آوری بازیافت های خانگی به نفع خیریه را مطرح کرد و افزود: قصد داریم با جمع آوری بازیافت های خانگی، درآمد حاصل از فروش آن را صرف تهیه جهیزیه برای دختران نیازمند و دیگر مصارف کارهای خیر کنیم.

 

وی با اشاره به واردات «سرمه دان» از کشور چین اظهار داشت: از دیگر برنامه های خیریه مهرمس تولید سرمه دان توسط مددجویان خیریه و عرضه آن به بازار، زیر قیمت ارائه شده توسط کشور چین می باشد تا بازار این صنعت دست برای ایران بومی باقی بماند.

 

تولید و توزیع صنایع دستی به کل کشور

بنایی، حوزه فعالیت خود را فرا استانی تعریف کرد و افزود: صنایع دستی که توسط مددجویان خیریه تولید می شود باید به بازار جهت فروش و درآمدزایی برای آنان عرضه گردد و کلان شهر های اصفهان؛ تهران، مشهد و شیراز نیز بازار هدف ماست.

 

وی در پایان با بیان اینکه این کار هیچ سود شخصی برای افراد موسس خیریه و مددکاران آن ندارد، خاطر نشان کرد: از آنجا که سرشار از انرژی مضاعف و ذهنی پر از ایده در جهت خدمت رسانی به نیازمندان بودم، تصمیم به خرج این انرژی در راه بنیان گذاری این خیریه کردم.

 

بنایی، در پایان با بیان اینکه تاسیس این خیریه یک کار فرهنگی برای محله های شمال غرب اصفهان محسوب می شود ادامه داد: صاحب امتیاز این طرح بزرگ فرهنگی که در جهت خدمت به  قشر آسیب پذیر جامعه است، به نام  محله «عاشق آباد» اصفهان است و برای نیازمندان عاشق آباد در فرمانداری اصفهان رقم خورده است و امیدواریم شاهد تحقق ایده ی «عاشق آباد بدون نیازمند» و اصفهان بدون نیازمند و در پی آن ایران بدون نیازمند باشیم.

 

گفتنی است خیریه فرهنگی، هنری مهرمس امید اصفهان از کلیه خیرین مشاغل خدماتی و نیز کلیه خیرینی که با توان مالی یا غیر مالی و به عنوان مددکار تمایل به همکاری با این نهاد را دارند استقبال می کند و پذیرای دستان پر مهر و کمک رسان آنان می باشد.

 

کد خبر 491891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha