برپایی نمایشگاه «دستان یار» برای آزادی زندانیان

خبرگزاری شبستان: رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی "دستان یار"خبر داد و گفت: این نمایشگاه از ۱۸ مهرماه به مدت یک هفته در باغ موزه قصر برای بازدید علاقه مندان دایر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، رجبعلی خسروآبادی، رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران در نشست خبری نمایشگاه صنایع دستی "دستان یار" در راستای کمک به زندانیان نیازمند و آبرومند جرایم غیرعمد گفت: این نمایشگاه از 18 مهرماه به مدت یک هفته در باغ موزه قصر برای بازدید علاقه مندان دایر است.

 

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران خاطرنشان کرد: نمایشگاه صنایع دستی در قالب 15 غرفه به ارایه آثار نفیس از هنرمندان می پردازد که برجسته ترین آنها 90 تابلوی صنایع دستی است.

 

خسروآبادی با بیان اینکه حدود 40 نفر از هنرمندان آثار هنری خود را در نمایشگاه صنایع دستی "دستان یار" عرضه می کنند، اظهار داشت: هنرمندان صنایع دستی با شرکت در این نمایشگاه به زندانیان جرایم غیرعمد کمک می کنند.

 

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران یادآور شد: قیمت تمام شده آثار هنری به هنرمندان پرداخت می شود و سود حاصل از فروش آثار هنری برای امور خیر یعنی آزادسازی زندانیان غیرعمد صرف می شود.

 

وی گفت: نمایشگاه صنایع دستی با عنوان دستان یار در راستای کمک به زندانیان نیازمند آبرومند جرایم غیرعمد با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران و ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند استان تهران برگزار می شود.

 

محسن رفیق دوست، رییس هیئت مدیره ستاد دیه استان تهران نیز اظهار داشت: ستاد دیه اواخر سال 69 با هدف کمک به زندانیان نیازمند آغاز به کار کرد.

 

وی افزود: با بهینه سازی و اطلاع رسانی و با جلب حمایت و کمک خیران این ستاد توانسته است تعداد زیادی از زندانیان نیازمند را آزاد کند.

 

رفیق دوست یادآور شد: مدیریت و برنامه ریزی مشارکت بیشتر افراد خیر و نیکوکار برای کمک به آزادسازی محکومین بدهکار در جرایم غیر عمد از مهمترین اهداف ستاد دیه استان تهران است.

 

رییس هیئت مدیره ستاد دیه استان تهران با اشاره به آزادسازی هفت هزار زندانی تاکنون خاطرنشان کرد: سال گذشته 849 زندانی آزاد کردیم که از این تعداد 812 نفر مرد و 37 نفر زن بودند.

 

وی ادامه داد: 223 نفر محکوم دیه، 169 نفر مهریه، 447 نفر جرایم مالی غیرعمد و 10 نفر نیز نفقه بودند که کل بدهی آنها 88 میلیارد و 100 میلیون تومان بوده است.

 

رفیق دوست افزود: شش میلیارد و 740 میلیون تومان آن به صورت پرداخت بلاعوض ستاد دیه، 12 میلیارد و 390 میلیون تومان به صورت وام توسط ستاد دیه، 19 میلیارد و 500 میلیون تومان گذشت اخذشده از شکایت توسط ستاد دیه، 35 میلیارد و 800 میلیون تومان اعسار پذیرفته شده توسط دادگاه ها، 5 میلیارد و 586 میلیون تومان توسط صندوق خسارت های بدنی، 4 میلیارد و 500 میلیون تومان تامین شده توسط شرکت های بیمه و 3 میلیارد و 500 میلیون تومان توسط خانواده مددجویان تامین شده است.

 

رییس هیئت مدیره ستاد دیه استان تهران با اشاره به برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی به رونق کسب و کار فعالان این حوزه کمک می کند و درآمد حاصل از آن نیز می تواند به یاری زندانیان جرایم غیرعمد بیاید.

 

رفیق دوست با بیان اینکه جمعیت زنان زندانی بسیار کمتر از مردان است که آنها را هم به زندان فشافویه منتقل کرده ایم، یادآور شد: کارگاه های آموزش صنایع دستی در زندان ها دایر است و با کمک وزارت کار به زندانیان آموزش های لازم داده می شود تا بعد از خروج از زندان بتوانند شاغل شوند.

 

وی با بیان اینکه نمایشگاه دایمی از آثار هنرهای دستی زندانیان زیر نظر بنگاه تعاون در باغ موزه قصر دایر است، خاطرنشان کرد: زندانیان غیرعمد به نسبت شرایط در اولویت آزادی قرار می گیرند که زنان، جوانان، افراد مسن و بیماران در اولویت آزادسازی قرار دارند.

 

رفیق دوست با بیان اینکه هشت هزار نفر با جرایم غیرعمد در زندان های کشور هستند، اظهار داشت: 5 درصد این جمعیت را زنان تشکیل می دهند.

 

رییس هیئت مدیره ستاد دیه استان تهران یادآور شد: هر زندانی تنها یک بار می تواند از رآفت اسلامی بهره مند شود.

 

 

 

کد خبر 492629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha