به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، دکترمحمود معلمی، کارشناس کشوری مسائل سیاسی، صبح امروز(19مهر) در نشست بصیرت افزایی در مدرسه علمیه الزهرا(س) اظهار داشت: شهید بهشتی عقیده داشت که نه تنها دیانت ما عین سیاست ما و سیاست ما عین دیانت ماست، بلکه عبادت ما نیز عین سیاست ما و سیاست ما نیز عین عبادت ماست و اینها از هم جدا نیستند.
معلمی در ادامه با اشاره به عبارتی از نهج البلاغه اظهار داشت: اگر دو ویژگی صبر و بصیرت نباشد، طلبه اگر علامه هم شود، نمی تواند زیر پرچم حضرت علی(ع) و ولایت بماند و راه مستقیم را طی کند.
وی در ادامه تصریح کرد: بصیرت یعنی چشمان تیزی در انسان ایجاد شود تا انسان بتواند پشت صحنه ها را ببیند.
کارشناس کشوری مسائل سیاسی، با اشاره به برخی رویدادهای صدر اسلام و مرور جریانات مربوط به مشروطیت ادامه داد: سه مورد از عوامل افزایش بصیرت شامل مطالعه تاریخ اسلام، مطالعه تاریخ معاصر ایران و همچنین مطالعه تاریخ انقلاب اسلامی به ویژه سالهای61-1360 است.
معلمی، با اشاره به در پیش بودن دو انتخابات در اواخر سال 1394 افزود: باید دقت کرد که شعارهایی که یک نامزد مجلس میدهد آیا مطابق با احکام اسلام و قوانین مجلس هست یا خیر؟
وی همچنین تاکید کرد: باید مسائل سالهای 61-1360 رابه دقت مطالعه کرد و چرا که در آن زمان کسانی بودند که در کنار امام و در جبهه ها حضور فعالانه داشتند، ولی این ها نمی تواند ملاک اعتبار آنها در این زمان باشد و از آن جایی که امام خمینی در صحیفه میزان را حال فعلی افراد دانستند.
نظر شما