همکاری و هماهنگی دو استان ایلام و واسط برای تسهیل تررد زوار

خبرگزاری شبستان: استاندار ایلام بر همکاری و هماهنگی دو استان ایلام و واسط عراق برای تسهیل تررد زوار در ایام اربعین تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، محمدرضا مروارید، در دیدار با استاندار واسط عراق، گفت: یکی از مهمترین مشکلات زوار اربعین در سال گذشته کمبود خدمات در محدوده مرز زرباطیه تا سه راهی کوت در استان واسط بود که این مهم نارضایتی زائرین را بدنبال داشت.

 

وی، از آمادگی شهرداری تهران برای خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی از مرز زرباطیه عراق تا سه راهی کوت در استان واسط این کشور خبر داد.

 

استاندار ایلام، اظهار کرد: امسال هماهنگی هایی با شهرداری تهران برای ارایه خدمات، تامین اتوبوس و جانمایی سرویس های بهداشتی در این محدوده 10 کیلومتری صورت گرفته و تلاش خواهیم کرد نقاط ضعف را در این مسیر برطرف کنیم.

 

مروارید، افزود: نشست هایی متعددی با طرف عراقی برای هماهنگی و تسهیل در ارایه خدمات در داخل خاک عراق صورت گرفته و مقامات این کشور آمادگی خود را برای همکاری با نهادهای ایرانی اعلام کرده اند.

 

استاندار ایلام، با اشاره به احداث پایانه در مرز زرباطیه عراق یادآور شد: این پایانه تاکنون به گیت های ورود و خروج مجهز نشده که سازمان حج و زیارت ایران تقبل کرده 50 گیت را تحویل پایانه زرباطیه دهد و اطلاعات سیستمی نیز از طریق گذرنامه نیروی انتظامی در اختیار آنان قرار گیرد.

 

استاندار ایلام،  ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی هر چه بیشتر اعضای ستاد اربعین مشکلات سال گذشته به حداقل رسیده و روند تردد زائران در آرامش و آسایش کامل انجام شود.

 

استاندار واسط عراق، نیز در این دیدار خدمت به امام حسین (ع) و زائرانش را برای ملت عراق یک افتخار بزرگ دانست و بر رفع مشکلات عزیمت زائران تاکید کرد.

 

مالک خلف وادی، افزود: تعداد بسیار زیاد زوار ایرانی شرکت کننده برای آیین های اربعین سال گذشته برای مقامات عراقی غیر منتظره بود ولی با عنایات الهی و همت مردم و مسوولان خدمات خوبی به زوار ارایه شد.

 

وی، یادآور شد: امسال با توجه به تهدید داعش، نیازمند حمایت صاحبان مواکب و افراد خیرخواه هستیم که مسوولان را در خدمت رسانی به زائران عتبات عالیات یاری رسانند.

 

استاندار واسط عراق بر کمک و یاری جمهوری اسلامی در خدمات رسانی، چگونگی تهیه ویزا، تامین تعدادی اتوبوس و و سوخت آنها تاکید کرد و گفت: ما آمادگی ورود روزانه 300 هزار زائر را در ایام اربعین داریم.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در حاشیه این دیدار از آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای راه اندازی پنج پایگاه امداد رسانی از مرز زرباطیه تا سه راهی کوت خبر داد.

 

دکتر علی دل پیشه، گفت: در استان ایلام در هر پنج کیلومتر یک پایگاه امدادی جانمایی شده در حالیکه از مرز مهران تا شهر بدره عراق تنها یک پایگاه وجود دارد.

 

بیش از یک میلیون و 500 هزار زایر حسینی سال گذشته در ایام منتهی به اربعین حسینی از طریق مرز بین المللی مهران برای شرکت در این آیین به عراق تردد کردند که بر اساس پیش بینی ها این تعداد امسال به بیش از 2 میلیون نفر خواهد رسید.

 

از سال گذشته تاکنون تلاش های دامنه داری برای توسعه امکانات زیرساختی شهرستان مهران بویژه در حوزه راه، مخابرات، پایانه مرزی و ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی در این شهر آغاز شده که بخش هایی از آنها پیش از ایام اربعین امسال به بهره برداری می رسد.

 

شهرستان مهران با 27 هزار نفر جمعیت در 85 کیلومتری جنوب ایلام واقع شده و 220 کیلومتر با عراق مرز مشترک دارد و مرز بین المللی مهران از مهمترین معبرهای کشورمان برای تردد زوار و صادرات کالا به عراق است.

 

استاندار واسط عراق دیروز در راس هیاتی به منظور بررسی مسایل و مشکلات تردد زائران در اربعین حسینی از طریق مرز بین المللی مهران وبا هدف گسترش همکاری های تجاری جدید و از بین بردن مسایل و مشکلات موجود در مرز بویژه برای تردد زائران عتبات عالیات وارد استان ایلام شد.

کد خبر 493056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha