حجت الاسلام حسن حق پرست، مدیر آموزش غیرحضوری و مجازی حوزه های علمیه خواهران کشور در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی ویژه طلاب کرمانی در مدرسه علمیه فاطمیه کرمان، به خبرنگار شبستان گفت: مطالعات و تحقیقات آموزش مجازی در حوزه های علمیه از پنج سال پیش آغاز شد و این مرکز در سال گذشته با پذیرش 80 طلبه کار خود را آغاز کرد.
وی از آموزش دو گرایش" تفسیر علوم قرآن" و "فقه و اصول" در این سیستم آموزشی خبر داد و افزود: امسال نیز 100 طلبه غیرحضوری در سطح 2 و 900 طلبه در سطح 3 در این سیستم تحصیل می کنند.
حق پرست با بیان اینکه "فلسفه اسلامی" و "کلام اسلامی" از عناوین رشته هایی است که دو سال پیش در شورای عالی حوزه مصوب شده و "تاریخ اسلام" و "مطالعات زنان"از دیگر رشته هایی است که از سوی این شورا ابلاغ شده است، گفت: سیستم آموزش مجازی حوزه از سالهای آتی در این رشته ها نیز طلبه می پذیرد.
وی، مهم ترین هدف راه اندازی سیتم آموزش مجازی حوزه های علمیه خواهران را فراهم آوردن فرصتی مغتنم برای بانوان خانه دار و علاقه مند به تحصیل خواند و افزود: علاوه بر این، فارغ التحصیلان سطح 2حوزه نیز که فضای تحصیل در مقاطع بالاتر در منطقه خود را ندارند از طریق این سیستم می توانند ادامه تحصیل دهند.
مدیر آموزش غیرحضوری و مجازی حوزه های علمیه خواهران کشور، با تأکید بر در دستور کار بودن توسعه و گسترش این فضای آموزشی، خاطرنشان کرد: این سیستم امسال با رشد یک هزار و 500 درصدی همراه بوده و پیش بینی می شود تا 5 سال آینده 20 هزار طلبه غیر حضوری جذب آن شود.
وی گفت: در این سیستم که هم اکنون ارتباط استاد و طلبه از طریق چت نوشتاری است، در آینده به صورت تصویری و گفتاری خواهد بود، علاوه بر آن سیستم ویدئو کنفرانس نیز راه اندازی می شود.
این کارگاه آموزشی پیش از این در استان های اصفهان، همدان، قزوین و مازندران برگزار و در دور جدید نیز در استان های فارس، بندرعباس، کرمان و یزد برگزار می شود.
گفتنی است، 270 مدرسه علمیه خواهران سطح 2 در کشور وجود دارد که همگی با سیستم هماهنگ با یکدیگر مرتبط هستند.
پایان پیام/
نظر شما