به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان به نقل از روابط عمومی عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی مرکزی شهید نصر اصفهانی، سروان ابوالفضل صفا جو، جزء کارکنان منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی که امسال در مراسم حج شرکت کرده بود پس از اینکه مدت زیادی به کمک رسانی به مصدومان ایرانی حادثه دیده پرداخت، در اثر گرمای زیاد خود دچار حادثه شد و به جمع شهدا پیوست.
وی که در سرزمین منا با انبوه مجروحان و مصدومان ایرانی روبرو شده بود وظیفه خویش را در کمک رسانی به هم وطنانش به عنوان یک سرباز آماده به خوبی انجام داد تا آنجا که به نجات تعداد زیادی از ایرانیان صدمه دیده پرداخت. در نهایت به علت گرمای بیش از حد هوا دچار تشنج شده وی را به یکی از بیمارستان های عربستان منتقل می کنند ولی متاسفانه پس از به هوش آمدن متوجه می شوند که کلیه های وی به طور کامل از کار افتاده است.
ابوالفضل صفاجو پس از اینکه به ایران منتقل می شود بلافاصله بعد از پیاده شدن از هواپیما مجددا دچار بیهوشی شده و پس از انتقال به بیمارستان به جمع جان باختگان این حادثه پیوست.
کارکنان و مسئولان منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی (25 مهر) جهت تسلی به بازماندگان این شهید سرافراز، گرد هم آمده و در فقدان همکار ایثار گرشان به سوگواری پرداختند.
حجت الاسلام مهدی نیلی پور «استاد حوزه و دانشگاه» که در این مراسم به سخنرانی پرداخت با اشاره به آیه شریفه «الذین اذا اصابتهم مصیبه قالوا انا لله و انا الیه راجعون» حادثه منا را برای خانواده جان باختگان بسیار سخت و طاقت فرسا عنوان کرد و گفت: ان شاء الله مقدمات نابودی آل سعود با اتفاقاتی که نشان از بی لیاقتی آل منفور سعودی دارد فراهم شده است.
وی در ادامه هدف از شرکت کردن در مراسم ترحیم را سه چیز دانست و گفت: هدف اول «طلب مغفرت » برای کسی است که از دنیا رفته است، کسانی که در مراسم ترحیم شخصی شرکت می کنند برای کسی که از دنیا رفته است از خداوند متعال طلب بخشش و مغفرت می کنند و روایات زیادی موجود است که بر انجام این مهم سفارش می کند.
استاد حوزه و دانشگاه هدف دوم از شرکت در مراسم ترحیم را «تسلیت» عنوان کرد و گفت: حضور در این مراسم تاثیر بسزایی در تسلی بخشیدن به بازماندگان دارد تا جایی که مستحب است افراد خود را در معرض دید صاحبان عزا قرار دهند و انجام «ریا» در این مورد نه تنها مذموم نیست بلکه در این مورد بی اشکال است.
حجت الاسلام نیلی پور، هدف سوم یعنی «تذکر» را مهمترین هدف برگزاری اینگونه مراسم دانست و گفت: هدف سوم، بیداری و تذکر برای خود شرکت کنندگان است که هدف اصلی اسلام از سفارش به برگزاری این مراسمات نیز نیل به این هدف است.
وی انسان را موجودی فراموش کار و به شدت نیازمند به تذکر و یادآوری خواند و افزود: انسان ها با شرکت کردن در مراسمات ترحیم بیش از پیش به این نکته پی می برند که مرگ یک واقعیت حتمی در زندگی آن هاست. پس باید برای این واقعیت مهم و انجام شدنی آمادگی های لازم را کسب کرد.
نظر شما