به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حسین نوش آبادی، معاون پارلمانی و امور حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه شنبه (۲۸مهر) در مراسم تکریم و معارفه مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی که درفرهنگسرای آئینه اراک برگزار شد گفت: قیام امام حسین علیه السلام با داشتن کارکردهای مختلف و آثار متعدد که در حوزه سیاسی و اجتماعی به جای گذاشت ولی مهمترین کارکرد این قیام برپایه اندیشه فرهنگی طراحی و اجرا شده بود.
وی افزود: نگاه به قیام امام حسین علیه السلام از بعد سیاسی استقرار حکومت عدل، اخلاق و معنویت در جامعه است که دین مبین اسلام می خواهد انقلاب واقعی در دلها ایجاد کند تا اقدامی مثبت برای بشریت انجام دهد تا انسان متعهد به هدف نباشد موفق نخواهد شد و فعالیت و پویایی و داشتن شادابی و تحرک و برنامه ریزی درست سبب موفقیت انسان ها می شود.
نوش آبادی با اشاره به هدف از قیام امام حسین علیه السلام و احیای امربه معروف و نهی از منکر ادامه داد: قضاوت ناعادلانه یکی از منکرات رایج در جامعه است که در همه بخش های جامعه به خصوص برخی رسانه ها هم گسترش داشته است.
این مقام مسئول اظهار کرد: وقتی سید الشهداعلیه السلام ظلم و ستم را به عنوان منکر معرفی می کند مبارزه با ظلم و بی عدالتی خیلی مقدس تر از خلاصه کردن معروفات و منکرات درانجام اعمال فردی عبادی است.
نوش آبادی تصریح کرد: نباید اجازه دهیم ابزار جایگزین اهداف شود و فعالیتها معطوف به امور صوری و کلیشه ای شوند، هنر، کتاب، سینما تنها ابزاری برای رسیدن به اهداف عالی انسانی هستند، فلسفه نهضت عاشورا فراتر از انجام اعمال فردی عبادی شکل گرفته و نباید آن را به امر به معروف و نهی از منکر خلاصه کنیم، شعار امام حسین(ع) در قیام عاشورایی آزادگی بود.
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه ضمن انتقاد به مسئله برجام که نه تنها رسانه های خارجی بلکه برخی رسانه ها و مطبوعات داخلی نیز تیم ایرانی را مورد آماج حملات رسانه ای قرار داده بودند افزود: نمایندگان جمهوری اسلامی ایران که مورد تائید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بودند، حدود دو سال در مذاکرات با ۱+۵ شرکت کردند و با اقتدار از مواضع کشور دفاع کردند.
وی گفت: برخی از فعالان عرصه مطبوعات با قضاوت های ناعادلانه اخبار و گزارش هایی را منتشر می کنند که باعث تغییر نگرش و باورهای مردم نسبت به عملکرد یک دستگاه و یا یک مدیر می شود که در این راستا مدیران کل استان ها باید برای تغییر این فرهنگ ناپسند و جایگزین کردن عدالت به جای بی عدالتی و صداقت و راستی به جای دروغ پردازی، برنامه ریزی های مدون و کاربردی داشته باشند.
نوش آبادی با بیان اینکه استان مرکزی از ظرفیت های عظیمی در بخش فرهنگی به خصوص مفاخر و مشاهیر برخوردار است افزود: که مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با برنامه ریزی برای گسترش فعالیت انجمن های هنری و ایجاد تعامل با دیگر دستگاه های فرهنگی و نسبت به معرفی چهره های این استان تلاش کند.
در این مراسم محمد مهدی احمدی مدیرکل امور استانها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رجایی نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های تابعه، حجت الاسلام ذوالفقاری مسئول کمالوندی مدیرکل کتابخانه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد، مسئولان انجمن های هنری، قربانی جم رئیس صداو سیما، حجت الاسلام عباس هاشمی مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، معاونان استانداری مرکزی، حجت الاسلام عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه، استان مرکزی حضور داشتند، هر یک با اهدای لوح و هدایایی از حسین شاکری مدیرکل سابق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تقدیر کردند.
نظر شما