به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام احد آزادیخواه، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان پیش از ظهر امروز (11 آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به جایگاه رسانه در اسلام اظهار کرد: پیامبر عظیم الشان اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) هرگز از شبکه اطلاع رسانی غافل نبودند و صحابه و عترت پیغمبر اخبار را منتقل می کردند.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی جز لاینفک سنت نبوی است، ادامه داد: فرهنگ مردم مبتنی بر اطلاع رسانی دقیق و دلسوزانه است و سازمان تبلیغات اسلامی تلاش می کند در راستای رسالت هایش با اصحاب رسانه همکاری و ارتباط داشته باشد.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان با تاکید بر اینکه مردم باید به دور از انحراف تحلیلی در جریان وقایع اتفاقیه جامعه شان باشند، افزود: یکی از وظایف مهم تبلیغات اسلامی استان کردستان فعالیت های تبلیغی است که در همین راستا بهره برداری از ظرفیت رسانه ها یکی از اولویت های کاری ماست.
حجت الاسلام آزادیخواه، با اشاره به ظلمی که از سوی مستکبرین به بلاد اسلامی سرازیر می شود، اذعان کرد: اگر شبکه قوی رسانه ما این ظلم و مظلومیت مسلمانان را به گوش جهانیان برسانند، یک اتفاق بسیار موثر در ارتباط با آینده اسلامی انجام داده است که اثر آن تا همیشه ماندگار است.
وی با بیان اینکه سازمان تبلیعات نهادی انقلابی است و برنامه های فرهنگی و قرآنی را در سرفصل برنامه هایش دارد، افزود: حوزه آموزش و پژوهش مرتبط با مسائل قرآنی، ایجاد بسترهای فرهنگی مبتنی بر آموزه های اصیل اسلامی برای بطن جامعه، ارتباط با دیگر نهادهای فرهنگی با رویکرد ایجاد محیط تعاملی، تشکیل جبهه فرهنگی انقلاب، ساماندهی هیئت های حسینی، موسسات و خانه های قرآنی و شبکه های تبلیغی مبلغ و مبلغات، مداحان اهل بیت و مهندسی این مجموعه ها از جمله ماموریت های سازمان است.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی به نگاه مقام معظم رهبری به کردستان نیز اشاره کرد و افزود: معظم له به خوبی کردستان را سرزمین فرهنگ و هنری معرفی کردند و فرهنگ از سر و روی استان تبلور دارد و توجه مردم به لایه های دینی مشهود است.
آزادیخواه، توجه به فعالیت های حوزه علوم قرآنی به دلیل ظرفیت های بالای استان کردستارا ن یکی از برنامه های محوری و اصلی تبلیغات اسلامی اعلام کرد و افزود: توسعه و تقویت خانه های قرآنی شهری و روستایی و همچنین توجه به فعالیت های پژوهشی در حوزه علوم قرآنی در این بخش مورد حمایت جدی قرار می گیرد.
این مقام مسئول به وضعیت کنونی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کردستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 600 هیات مذهبی، دو هزار و 200 مسجد، 70 کانون فرهنگی و تبلیغی، 350 موسسه، خانه قرآن شهری و روستایی در استان کردستان فعالیت می کنند.
وی بومی کردن فعالیت های فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی و توسعه این فعالیت ها، استفاده از ظرفیت ماموستاهای استان، نگاه بومی به تدوین برنامه های سازمان، را سرفصل ها و ماموریت های سازمان در اینده برشمرد.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان همچنین گفت: آموزش اصناف و بازاریان با استفاده از همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز به عنوان یک برنامه اصلی مورد پیگیری قرار می گیرد چرا که اصناف و بازاریان جزو اقشار تاثیرگذار جامعه به شمار می روند و آموزش و به آنها خروجی قابل توجهی برای جامعه به دنبال دارد.
در جریان برگزاری این نشست شماری از مدیران و سرپرستان خبرگزاری ها و دیگر رسانه های جمعی در استان کردستان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
نظر شما