ارایه راه کارهای اندیشه ا نتقادی در رسانه ضروری است

مشاور وزیر صنایع و معادن، بر ضرورت ارایه راهکارها و آموزش مهارت های اندیشه انتقادی در رسانه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، امامی،  مشاور وزیر صنایع و معادن، ظهر امروز(22آذر) در همایش رسانه، تربیت فرصت ها و راهکار ها در جمع مدیران، مربیان، مشاوران و معاونان پرورشی سازمان آموزش و پرورش مدارس خراسان رضوی گفت: رسانه وسیله ای است که بتواند افراد بسیاری را تحت شعاع قرار دهد و کار های تولید ی از حیث محتوا را به عهده نو جوانان و جوانان قرار دهیم.

 

وی با اشاره به این مطلب که ارایه کارهای تولیدی و محتوایی در رسانه موجب هویت بخشی به جوانان می شود، اذعان داشت: اگر متوجه فرصت های برابر در رسانه باشیم می توانیم بار تولید محتوا را در فضا های مجازی را بر روی دوش جوانان قرارداد و این امر موجب جذب جوانان به فضا های مجازی و رسانه ها به صورت مثبت است.

 

مشاور وزیر صنایع و معادن، با بیان راهکارهای اندیشه انتقادی در رسانه افزود: فهم ونقد شرایط مناسبت های مادی، تولید محتوایی در رسانه، ترویج سبک زندگی مصرفی در رسانه، فهم و نقد باز نمایه ها و کلیشه سازی ها منفی اقلیت های نژادی، قومی و فرهنگی، فهم و نقد اهداف سیاسی و ائدولوژیک پنهان در محتوای رسانه و فهم و نقد آثار و پیامد های اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی محتوای رسانه از جمله راه کار های اندیشه انتقادی در رسانه می باشد.

 

وی در ادامه با اشاره به چگونگی به وجود آمدن فرآیند تفکر انتقادی اشاره کرد وگفت: آنچه می بینیم، آنچه نمایش داده می شود، آنچه دیده می شود، آنچه باید انجام دهیم و آنچه اتفاق خواهد افتاد از جمله محور های به وجود آ ورنده فرآیند تفکر انتقادی است.

 

امامی خاطر نشان ساخت: کسی دارای سواد رسانه ای است که اصل پیام رسانه را شناسایی وپیام را تبد یل به اجزای سازنده کند و بتواند پیام های دریافتی از رسانه را تجزیه و تحلیل کند.

 

مشاور وزیر صنایع و معادن به مفاهیم کلی که در رسانه وجود دارد، اشاره کرد و افزود: کلیه رسانه ها ساختگی هستند، رسانه زبانی ساختگی بر مبنای قوانین خود را دارند، انسان های مختلف از رسانه های یکسان پیام های گوناگون دریافت می کنند، هر رسانه دارای زاویه دید وبر اسا س ارزش های خاصی بسته شده است و رسانه ها قالبا برای کسب سود و با امتیاز برنامه ریزی شده است.

 

وی با بیان اینکه رسانه دارای دو معنی لغتی و معنای مفهومی است، اظهار داشت: توان دستیابی تحلیل، ارزش گذاری و تولید رسانه ای در اشکال مختلف معنی لغتی رسانه است و درک توان رسانه ها در شکل دهی، جهان بینی و باور های دینی معنی مفهومی رسانه می باشد.

 

 

 

 

پایان پیام/
 

 

 

کد خبر 4986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha