به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در جلسه شورای اقامه نماز استان بیان کرد: باید زمینه و بستر حضور جوانان و نسل جدید در مساجد و اماکن مذهبی فراهم شود ومساجد را محدود به پیرمردها و پیرزن ها ندانیم.
وی افزود: اگر مشارکت و حضور جوانان در مساجد کمرنگ شود نتیجه آن بسط و گسترش نابهنجاری ها و آسیب های اجتماعی در جامعه خواهد بود.
استاندار قزوین ادامه داد: در استان قزوین نزدیک به 2 هزار مکان مذهبی وجود دارد و از این تعداد فقط در 70 تا 80 مسجد و مکان مذهبی نماز صبح اقامه می شود که متناسب با شان و جایگاه استان و ویژگی های فرهنگی و مذهبی مردم این خطه نیست.
وی عنوان کرد: وقتی درب مساجد بسته شود و فعایت های فرهنگی و مذهبی جذاب و معقول در آن رونق نداشته باشد باید منتظر شیوع و گسترش آسیب ها و بزهکاری ها در جامعه باشیم.
روزبه تصریح کرد: مشکل فعالیت های فرهنگی ضعف اراده است نه کمبود اعتبار و باید با برنامه و همت مضاعف در این عرصه قدم برداشت و هر جایی که امام جماعت ثابت و پای کاری وجود داشته باشد مساجد فعال و پویایی خواهیم داشت بنابراین نباید فرصت ها را از دست داد.
وی اعلام کرد: نقش و اثرگذاری مساجد در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و انحرافات به اندازه ای است که اگر همه قوای کشور برای ساماندهی مسائل فرهنگی جامعه بسیج شود به تعبیر آیت الله جوادی آملی تنها 10 درصد می توانند در این زمینه موفق شوند و 90 درصد مابقی باید از طریق فعال کردن مساجد حل و فصل شود.
استاندار قزوین اظهار کرد: تربیت دینی در مساجد به گونه ای است که افراد را متوجه رعایت حلال و حرام، موضوعات اخلاقی و اهمیت امر به معروف و نهی از منکر خواهد کرد و به غیر از این اماکن مذهبی هیج نهاد و دستگاه دیگری نمی تواند چنین کارآمدی و اثر بخشی را داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: هرچه قدر مساجد رونق بیشتری داشته باشند انحراف کمتر در جامعه وجود خواهد داشت و افراد از سلامت روانی و معنوی بیشتر و بالاتری برخوردار خواهند شد.
نظر شما