توجه به بهداشت فردی ورعایت  نکات بهداشتی ازعوامل مهم عدم ابتلا زائران به بیماری است

خبرگزاری شبستان:مدیرگروه مبارزه با بیماریهای واگیردار مرکز بهداشت گفت: حضورگروههای مختلف مردم درمراسم اربعین عامل مهمی در انتقال بیماری به افراد است که زائرین می توانند با رعایت بهداشت فردی و توجه به نکات بهداشتی از مبتلا شدن به بیماری جلوگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم ، محمد نیک پور مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دار مرکز بهداشت در مراسم  همایش توجیهی مبلعغین اربعین گفت: مباحث بهداشتی مباحث پیشگیرنده و اقدامات جلوگیری از بیماری از جمله مواردی هستند که باید زایرین امام حسین (ع) به آن توجه و  رعایت کنند.

 وی افزود: در سفر اربعین اتفاقی که رخ می دهد حضور گروههای مختلف مردم است که اگر بخواهیم کمتر دچار عوارض خستگی پیاده روی، بیماریهای عفونی و واگیر دار، گرفتگی عضلات  و.. شویم باید به مسائل مربوط به بهداشت و رعایت موارد ایمنی از بیماری توجه داشته باشیم.

مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دار مرکز بهداشت ادامه داد: استفاده از عضلات به اندازه قدرت بدنی ، قرار گیری در گروهای هم سن و هم گن، دوری از گرما و رطوبت ، جلوگیری ازمصرف برخی دخانیات ، قهوه و چای، از جمله مسائلی هستند که می تواند در رفع  خستگی و جلو گیری از ضعیف شدن بدن به ما کمک کند.

نیک پور تصریح کرد: برای جلوگیری از بروز بیماری  و کاهش درد باید  از میوه و سبزی جات طبیعی و ضد عفونی شده ، نوشیدنی های سالم ، رفع تشنگی با خوردن آب سالم، داشتن لباس مناسب بخصوص کفش تا بتوان قدرت از دست رفته را به بدن باز گرداند.

وی در خصوص  بیماران دیابتی و خطراتی که آنها را تهدید می کند ابراز داشت: افراد دیابتی حتما از جوراب سفید و کفش طبی استفاده و مرتب از پای خود بازدید و مراقبت کنند تا مبادا دچار زخم و عفونت شوند .

مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دار مرکز بهداشت با اشاره به بیماری آنفولانزا خاطر نشان ساخت: باید بدانیم  بیماری انفولانزا، دارای یکسری قابلیت هایی است که می تواند در سیر تکامل خود ماهیت ویروسی خود را تغییر دهند که ما باید با تزریق واکسن انفولانزا از گرفتن این بیماری مصون باشیم.

نیک پور اذعان کرد: متاسفانه سرعت انتشار انفولانزا بسیار بالا بوده و سبب مرگ و میر خواهد شد که واکسیناسون ، استفاده از ماسک، رعایت فاصله مناسب، جلوگیری از دست دادن های غیر ضروروی، از روشهای موٍثر برای جلوگیر از شیوع بیماری است.

وی در ادامه به بیماری واگیردارالتورکه در عراق شایع است اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارشات رسیده طی ماههای اخیر هزار و 500  در عراق مبتلا به این بیماری بوده اند که نیازمند یکسری اقدامات برای جلوگیری از شیوع آن هستیم که امیدواریم زائرین بارعایت بهداشت فردی از مبتلا شدن به این بیماری از طریق خوردن میوه آلوده ، فاضلاب و دست دادن جلو گیری کنند.

مدیر گروه مبازره با بیماریهای واگیر دار مرکز بهداشت ابراز داشت: کاهش سریع آب بدن، تب و اسهال شدید از جمله علائم بیمرای التور است که خوشبختانه راه درمانی ساده ای دارد و میتوان با تزریق سرم از شیوع این بیماری در بدن جلو گیری کرد.

نیک پور در پایان گفت: استفاده ازاب و یخ بهداشتی، محلول های ضد عفونی و گند زدایی برای میوه و سبزیجات، استفاده از ماسک ، تزریق واکسن از جمله راه های مؤثر در کنترل ورد آلودگی به بدن و جلو گیری از بیماری باشد که عدم رعایت بهداشت در موارد مختلف فردی  می تواند عامل بیماری بوده و سلامت زایرین را به خطر اندازد .

کد خبر 500600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha