به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، چهارمین مجمع دبیران امر به معروف و نهی از منکر سازمان ها و وزارتخانه ها صبح امروز 23 آبان ماه 94 با حضور سیدمهدی هاشمیان معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد امر به معروف و نهی از منکر، محمدرضا فراهانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن جلسات وزارت بهداشت برگزار شد.
محمدرضا فراهانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر وزارت بهداشت در ابتدای این جلسه سخنان مقام معظم رهبری را چراغ راه مسئولان در همه حوزه ها اعم از فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اخلاقی دانست و گفت: مسئولان باید احیا و اجرای امر به معروف و نهی از منکر را با نقد عملکرد خود شروع کنند.
وی افزود: آسیب شناسی عملکرد وزارتخانه ها و سازمان ها باید با نظارت مردم همراه باشد تا امر به معروف و نهی از منکر به شکل فراگیر، خودجوش و مردمنهاد در جامعه اجرا شود.
سیدمریم حائری، مسئول دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه این مجمع با اشاره به رسالت و وظایف این وزارتخانه در زمینه بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه عموم مردم جامعه مخاطب این وزارتخانه هستند نقش مهم آن در احیا و ترویج امر به معروف و نهی از منکر درک می شود، بنابراین مسئولان این وزارتخانه به تمام نهادها و دانشگاه متبوع فعالیت های جدی برای اجرای این فریضه الهی را مدنظر قرار داده است.
وی رعایت حریم خصوصی، مراعات موازین شرعی و تطابق نوع پوشش کارکنان این وزارتخانه، دانشگاه ها و نهادهای متبوع را جزء وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: جلسات شوراهای امر به معروف وزارت بهداشت به طور منظم و مرتب با هدف ترویج ارزش ها، آموزه ها و فرهنگ اسلامی، ارتقای هنجارهای اجتماعی، التزام دانشجویان و نیروها به نماز، تعمیق و ترویج همه جانبه احکام دین، تبیین کاربردی شعائر اسلامی، پاسداری از حریت و امنیت اسلامی، توسعه و اعتلای تبلیغات فرهنگی و هنری، تقویت خودکنترلی افراد و نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف برگزار می شود.
مسئول دبیرخانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبیین و طراحی نظام جامع فرهنگی تربیتی دانشگاه ها مبتنی بر آموزه های اسلامی و ایجاد هماهنگی میان سازمان های مربوطه را راهکار تحقق سند بالادستی خواند و ادامه داد: تقویت ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تشکیل دبیرخانه مربوطه در وزارت بهداشت از جمله اقدامات اصلی برای نهادینه سازی و گسترش این فریضه است.
وی با اشاره به ابلاغ بخشنامه استانداردسازی، نحوه پوشش کارکنان، دانشجویان و بیماران به دانشگاه ها و بخش های مختلف این وزارتخانه خاطرنشان کرد: اخلاق حرفه ای در قالب کدهای حرفه ای در هنگام استخدام و سپس ارزشیابی کارکنان مدنظر قرار گرفته است.
حائری با اشاره به برگزاری نشست های معرفتی فعالان و اعضای بسیج گفت: طرح یاوران امر به معروف و نهی از منکر، اقناع سازی کارکنان، تدوین منشور عفاف و حجاب، تبیین نظری و ترویج عملی امر به معروف و نهی از منکر به طور گسترده در دستگاه های مختلف وزارت بهداشت برگزار می شود ضمن اینکه تعداد قابل توجهی آمران به معروف و ناهیان از منکر به منظور توسعه در این فریضه الهی در میان دانشجویان، کارکنان و بیماران گزینش و مشغول به کار شده اند.
وی تقویت فکری و بنیه معنوی کارکنان از طریق برگزاری همایش ها و اجرای طرح ازدواج آسان را جزء فعالیت های فرهنگی انجام شده در دانشگاه های مختلف تحت نظر وزارت بهداشت بیان کرد و افزود: بسترسازی برای تبادل تجربیات دانشجویان مختلف در زمینه حجاب، حمایت از دانشگاه ها در راستای توسعه و ترویج امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری کرسی های آزاداندیشی و .... جزء برنامه های آتی ستاد امر به معروف و نهی از منکر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
شایان ذکر است، در پایان چهارمین مجمع هم اندیشی دبیران امر به معروف و نهی از منکر وزارتخانه ها و سازمان ها، تعدادی از فعالان امر به معروف و نهی از منکر با تقدیم هدایایی تقدیر شدند.
نظر شما