به گزارش خبرنگار تئاتر شبستان، بهزاد فراهانی بازیگر نمایش ترور با بیان اینکه تا به حال در هیچ گروه تئاتری چنین به او احترام گذاشته نشده است در مورد همکاری اش با حمیدرضا نعیمی گفت: من خیلی خسته به نمایش ترور رسیدم چرا که بعد از اجرای نمایش گل و غداره به هر دری زدم تا بتوانم مزد بازیگران و عوامل را دریافت کنم.
وی با اشاره به اینکه مسئولان توپ را به زمین ما انداخته اند، ادامه داد: از همه مسئولان در مجلس و دولت خواهش می کنم به تماشای تئاتر ما بیایید نه در پشت صحنه که تئاتر حاضر و آماده را با بلیت های میهمان ببینید، جلویتان هم بلند می شویم و بهتان احترام می گذاریم چرا که شما نمایندگان این مردم هستید و بایست چگونگی فرهنگ مملکت را از نزدیک ببینید.
فراهانی همچنین در انتقاد از وضعیت تئاتر کشور تاکید کرد که من به زودی ایران را ترک می کنم چرا که دیگر نمی شود تئاتر کار کرد.
ایدئولوژی تکفیری ها شبیه تروریست های ۱۰۰۰ سال قبل است
کاظم هژیرآزاد، بازیگر دیگر این نمایش نیز تاکید کرد: ترور یک نمایشنامه تاریخی است و کلیت داستانش درباره یک ترور انتحاری است که نمونه اش هنوز هم وجود دارد و پریشب در پاریس هم رخ داد.
وی ادامه داد: هزار و چند سال قبل قبیله خوارج تروریست هایی شبیه تکفیری های امروزی داشت که با ایدئولوژی شان دست به ترور و حذف شخصیت های مخالف می زدند.
این بازیگر پیشکسوت ادامه داد: در درام نویسی نیروی خیر و شر داریم اما متاسفانه در نمایش های دینی نمی توانیم خیر را نشان دهیم و این گرفتاری و سختی کار نویسنده و کارگردان است که ویژگی های مثبت خیر را از طریق بدی های شخصیت های منفی نشان دهد.
وی درباره نقشی که در ترور به عهده دارد، گفت: امثال مرکب بن عبدالله با کشورداری حضرت علی (ع) مخالف بودند و تمام سعی شان را می کردند تا او را به نفع مقاصد خودشان حذف کنند. دولت ها همیشه می توانند مستبد باشند و علی که نمی خواست اینگونه باشد هدف ترور کسانی قرار گرفت که طرفدار بی دولتی و هرج و مرج اند.
هژیرآزاد در پایان با بیان اینکه هنرمندان خواسته شان رعایت سیاست هنری است، ابراز امیدواری کرد: پس از 38 سالی که از انقلاب می گذرد ارکان سیاست هنری تدوین و عملی شود.
محمد ساربان، دیگر بازیگر پیشکسوت این پروژه نیز با بیان اینکه هر کار تازه ای برای او فرصتی برای تجربه و یادگیری است، گفت: کی باید از گله گذاری درباره شرایط دست بکشیم، خوب می شد اگر می توانستیم در این مجالس از خوبی ها و پیشرفت ها تعریف کنیم اما تا زمانی که مشکلات حل نشوند گله گذاری های ما ادامه خواهد داشت چرا که تئاتر ما مرده است و زمانی که نمایشی از کشورهای دیگر به تهران می آید ما محصور آن می شویم چرا که حتی نتوانسته ایم نمایش ملی مان را حفظ کنیم.
فرید قبادی، بازیگر نقش ابن ملجم که بازی او مورد تمجید بهزاد فراهانی، حمیدرضا نعیمی و دیگر عوامل نمایش قرار گرفته است ضمن تشکر از ابراز لطف همکارانش گفت: شاید این از معدود دفعاتی است که یک تیم دست به دست هم می دهند تا اتفاق درستی برای بازیگر بیفتد.
بازیگر نمایش کالون و قیام کاستلیون ابراز امیدواری کرد: با ایده هایی درباره شخصیت که ابتدا در متن با اندیشه حمیدرضا نعیمی و بعد در روند و تمرین اجرا با مشاوره هایی که از دوستان گرفته ام به نتیجه قابل قبولی در بازی بینجامد. من پیشتر تئاتر کار کرده ام اما فکر می کنم این نمایشی است که با آن می توانم به تئاتر معرفی شوم.
نظر شما