كتاب ها با علائق سنين پايين، متناسب باشد/ الفت با كتاب، غير قابل خدشه است

خبرگزاری شبستان: يكي از نويسندگان مازندراني با اشاره به اينكه كتاب در كتابخانه ها چندان با علائق سنين پايين، متناسب نيست، گفت: انس و الفت با كتاب با توجه به نشريات الكترونيكي، غير قابل خدشه است.

زين العابدين درگاهي، يكي از نويسندگان و پژوهشگران مازندراني، امروز (25آبان) به خبرنگار خبرگزاري شبستان در دومين روز هفته كتاب و كتابخواني، گفت: يكي از اركان توسعه همه جانبه كشور، آگاهي است و آگاهي با شيوه و ابزارهاي گوناگون و كسب اطلاعات و دانش، ميسر مي شود.

 

وي افزود: يكي از شيوه هاي كتاب و كتابخواني به شيوه سنتي(كاغذي) است كه اين شيوه از گذشته هاي دور بوده و سنت فرهنگي در جهان شده كه با فكر و ذهن مردم، عجين است.

 

درگاهي اظهار كرد: همه ابزار و تكنولوژي هاي امروزي نظير كتاب هاي ديجيتال و غيره، نمي توانند با شيوه سنتي كتاب هاي كاغذي، رقابت كنند بنابراين انس و الفت با كتاب، قابل خدشه نيست.

 

وي با اشاره به اينكه اطلاع رساني و علم و دانش، حرف اول را مي زند و در توسعه اجتماع، تقريبا بي نظير است، بيان كرد: با كمك يكديگر در توليد و انتشار و خواندن كتاب و همچنين آموزش خواندن و نگهداري  و در دسترس قرار دادن امكانات كتاب، تلاش كنيم.

 

درگاهي ابراز كرد: با گام برداشتن حتي يك قدم در مطالعه و كتابخواني، امري كم نظير و بي نظير در اين وادي، صورت مي گيرد.

 

وي درباره چگونگي قرار گرفتن كتاب در سبد خانواده، گفت: به فرموده حضرت امام صادق(عليه السلام) كه «مردم را دعوت كنيد به غير از زبانتان يعني عمل» و هر نهادي، كه خودشان كتاب مي خوانند به اطرافيان، آموزش دهند.

 

درگاهي با تاكيد بر اينكه بخشي از روز به كتاب، اختصاص يابد و بچه ها و فرزندان به مطالعه، عادت داده شوند و ضرورت اين مهم را خود اين سنين درك كنند، افزود: كتاب، ناخودآگاه در سبد خانواده قرار مي گيرد و متوليان امر، كمتر به اين مهم، توجه مي كنند.

 

وي اظهار كرد: با شيوه هاي گوناگون مي توان كتاب را در دسترس همه قرار داد كه چه بهتر است، كتاب به شكل زيبا در سنين مختلف، ارائه شود تا در سبد خانواده، قرار مي گيرد.

 

درگاهي بيان كرد: سومين عامل قرار گرفتن كتاب در سبد خانواده، مربيان و معلمين به ويژه در دوره آموزشي ابتدايي و متوسطه هستند كه بايد به اين نكته توجه شود.

 

وي با اشاره به اينكه آنها، متربيان و دانش آموزان را به كتابخواني، سوق دهند و خود نيز كتاب بخوانند، افزود: برخي مسئولين فرهنگي به ويژه مقام معظم رهبري(دامت بركاته) به اين مهم، توجه زيادي دارند و همچنين آزاد گذاشتن فرزندان در كتابخانه كه كتاب، بخوانند و با آموزش، احساس نياز كنند در خارج از مدرسه نيز كتاب، مي خوانند.

 

درگاهي ابراز كرد: دستگاه هاي تبليغاتي، نشريات الكترونيكي و رسانه هاي گروهي، بخشي از وقت خود را به كتاب اختصاص دهند و مروج و ترغيب كننده به كتاب، باشند.

 

وي با بيان اينكه كتاب و كتابخواني، اختصاص به يك هفته ندارد بلكه در طول سال، اين امر ادامه يابد، گفت: كتابخانه هاي مدارس و كتابخانه هاي عمومي، كتاب ها را طي سال در اختيار علاقه مندان به ويژه نوجوانان و جوانان، قرار دهند و به علائق اين سنين، توجه شود.

 

درگاهي تصريح كرد: كتاب در كتابخانه ها چندان با علائق سنين پايين، متناسب نيست چرا كه اين كتاب ها،  توليد و يا حمايت نشده است.

 

کد خبر 501526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha