تربیت دینی فرزندان جامعه در گرو تقویت پایگاه مسجد است

خبرگزاری شبستان: امام جماعت مسجد سیدالشهدا(ع) با اشاره به جایگاه مسجد در شکل گیری شخصبت و روحیه افراد به ویژه گروه سنی نوجوان و جوان گفت: اگر بخواهیم تربیت دینی را در جامعه ترویج دهیم باید قبل از هرچیز پایگاه مسجد را با در حد توان مان تقویت کنیم.

حجت الاسلام امیر عبدی مقدم شیرین، امام جماعت مسجد «سیدالشهدا» منطقه 17 تهران، با اشاره به جایگاه مدیریت امام جماعت در مسجد به خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: امام جماعت باید به گونه ای رفتار کند  که در فعالیت های مسجد ثبات همیشگی وجود داشته باشد و در عین حال تمامی دست اندرکاران فعالیت های مسجد بتوانند با تعامل هرچه تمام تر به فعالیت های خود بپردازند.

 

وی ادامه داد: امام جماعت باید علاوه بر این به مهمترین وجهه مدیریتی خود در مسجد یعنی مدیریت جایگاه معنوی و روحانی مسجد بپردازد، این مهم میسر نمی شود مگر آنکه همه در فضایی آکنده از تعامل و همکاری در مسجد فعالیت کنند، چراکه ممکن است بسیاری از فعالیت ها در اماکن دیگر هم برگزار شود اما تفاوت آن با یک فعالیت مسجدی در آن است که بتوانیم وجهه معنوی این برنامه ها را بیش از پیش نمایان گر کنیم.

 

مسئول امور تشکل های دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت، تصریح کرد: امام جماعت باید با توجه به توانمندی هایی  که مامومین مسجد دارند برنامه ریزی کند و یک مسجد پویا در سطح محله  و منطقه خود به معرفی کند، ما معتقدیم که اگر انقلاب اسلامی پیروز شد به دلیل آن بود که پایه های اصلی اش از مسجد و فرهنگ مسجدی آثار شد، به شخصه به عنوان فردی که از سال 1372 کار فرهنگی می کنم به این نتیجه رسیدم که اگر بخواهیم در سطح نظام آموزشی خود در مقاطع تحصیلی مختلف اعم از مدرسه و دانشگاه موفق باشیم باید پایگاه مسجد را تقویت کنیم تا فرهنگ و تربیت مسجدی در جوان ما نهادینه شود.

 

امام جماعت مسجد «سیدالشهدا» منطقه 17 تهران گفت: اگر مسجد ما مسجد طراز اسلامی باشد و آنچه که پیامبر(ص) نسبت به مسجد سفارش کرد را در سطح برنامه ها وفعالیت های خود در نظر بگیرد در این صورت قطعا در آینده شاهد موفقیت های چشم گیری خواهیم بود.

 

حجت الاسلام عبدی مقدم شیرین در ادامه مباحث خود با اشاره به برخی اختلاف نظرها در شاکله فعالیت های مسجدی گفت: از نظر من در چنین شرایطی امام جماعت کاملا بی طرف اما عادلانه باید قضاوت کند و سعی کند با گفت وگو مشکل را حل کند، ضمن اینکه قبل از هرچیز باید به گونه ای گروه های فعال در مسجد را چینش کند که هرکسی بر اساس تخصص و تجربه ای که دارد بتواند به مسجد خدمت کند.

 

وی در پایان با تاکید بر اینکه امام جماعت باید از نظر اطلاعات فرد بروز و مطلعی باشد، گفت:  امام جامعت باید حداقل اطلاعات را در مورد مسایل روز داشته باشد تا بتواند به خوبی مسجد را مدیریت کند.

 

کد خبر 503477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha