حجت الاسلام و المسلمین رسول ابراهیمیان، معاون ارتباطات و امور حوزههای علمیه خواهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، عنوان کرد: حوزه علمیه خواهران فقط یک آموزشگاه صرف نیست که عده ای از زنان جامعه در آنجا به تحصیل بپردازند، بلکه هدف از تربیت طلاب زن در جامعه جهت انجام یک رسالت است.
معاون ارتباطات و امور حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: طلاب و روحانیون پس از این که آموزههای دینی را فرا گرفتند، رسالت خود را در اثرگذاری بر عبودیت آحاد مردم جامعه انجام میدهند و بخش مهمی از رسالت حوزویان در قالب مسائل فرهنگی است.
حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمیان افزود: امروز دشمنان اسلام از طریق تهاجم فرهنگی در جامعه نفوذ کرده اند و زنان از جمله قشری هستند که میتوانند در مبارزه با تهاجم فرهنگی موثر باشند، به همین دلیل حوزه علمیه خواهران یکی از نیازهای امروز جامعه است.
وجود 444 حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور/جذب 40 مدیر در مدارس علمیه خواهران در سال جاری
وی با بیان این که 444 حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور وجود دارد، تصریح کرد: امروز، مدیران حوزههای علمیه خواهران از سطح علمی مناسبی برخوردارند و همه آنان تحصلات حوزوی دارند، به طوری که هم اکنون 123 نفر از مدیران حوزههای علمیه خواهران دارای تحصیلات حوزوی سطح دو، 294 نفر از مدیران دارای تحصیلات حوزوی سطح 3 و همچنین 18 مدیر دارای سطح 4 هستند.
معاون ارتباطات و امور حوزههای علمیه خواهران با اشاره به این که مدیران حوزههای علمیه خواهران پس از گزینش جذب مدارس میشوند، گفت: 114 مدیر جدید در سال 92، جذب مدارس علمیه خواهران شدند، 70 مدیر در سال 93 و در سال جاری نیز 40 مدیر جذب مدارس علمیه خواهران شدهاند.
حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمیان ادامه داد: مدیران پس از گزینش و در حین خدمت، دورههای آموزشی و نظام نامه آموزشی میگذرانند، همچنین بخشی از آموزش مدیران به صورت مجازی برگزار میشود.
وجود 3 هزار و 650 عضو هیأت امنا در مدارس علمیه خواهران سراسر کشور
وی با بیان این که مدارس علمیه خواهران به وسیله هیأت امنا اداره میشود، عنوان کرد: هم اکنون 3 هزار و 650 نفر در کشور عضو هیأت امنای مدارس علمیه خواهران هستند.
معاون ارتباطات و امور حوزههای علمیه خواهران بیان داشت: زنان و بانوان کشور برای این که بتوانند در حوزههای علمیه مشغول به تحصیل شوند و از حوزههای علمیه بهره مند شوند، باید مدارس سطح دو را در کشور گسترش دهیم و چنانچه 80 مدرسه سطح 2 در کشور تأسیس شود، تقریبا همه زنان میتوانند به مدارس سطح 2 دسترسی داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمیان ادامه داد: هم اکنون 36 مدرسه علمیه سطح 3 ویژه خواهران در کشور وجود دارد که نیاز به گسترش دارد، همچنین 6 مدرسه علمیه سطح 4 ویژه خواهران در سراسر کشور وجود دارد که امید است تا مهر سال آینده به دو برابر افزایش یابد.
وی با بیان این که امروز تقریبا کلیه زنان در همه مناطق جغرافیایی کشور به مدارس علمیه دسترسی دارند، گفت: مکانهایی در کشور وجود دارد که به مدارس علمیه دسترسی ندارند که با آیین نامه مصوب، مدارس توانمند میتوانند در این مناطق شعبه ای ایجاد کنند.
نظر شما