به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، میرزابابا مطهرینژاد، دبیر انجمن روابط عمومی ایران (15 آذر) در همایش جایگاه روابط عمومی در توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر خاطر نشان کرد: پدیده فرهنگ و ارتباطات پدیدهای است که باید بارها و بارها بازخوانی شود، چرا که زندگی انسان ها دائم در حال تغییر است.
وی با بیان اینکه فرهنگ و ارتباطات، اقتصاد، سیاست و حقوق چهار رکن اصلی زندگی بشر است اظهار داشت: ارتباطات هم عامل و هم شاخص توسعه که همواره فرهنگ و ارتباطات در کنار هم آورده میشود و دلیل آن هم این است که ارتباط با مظاهر فرهنگ برقرار می شود چراکه که ارتباطات به نوعی دست در جیب فرهنگ دارد.
دبیر انجمن روابط عمومی ایران، با اشاره به اهمیت مقوله ارتباطات خاطرنشان کرد: ارتباطات کلامی و یا غیر کلامی است که ارتباطات کلامی شامل ارتباطات گفتاری و نوشتاری است.
وی اظهار داشت: زمانی که انسان از دایره زندگی حیوانی خارج می شود و به ورای سطح زیستس می رسد، تضادی درونی هویدا می شود که نیاز فرهنگی را پیش می آورد.
این پیشکسوت روابط عمومی کشور، با تبیین مفهوم فرهنگ اضافه کرد: نیازهای فرهنگی با زندگی بشر در حال تغییر است و زاییده ذهنی اسن که نیاز فرهنگی دارد.
وی با ارائه تعریفی از سرمایه اجتماعی گفت: روابط عمومی ها باید در حفظ سرمایه های اجتماعی تلاش بیشتری کنند.
مطهرینژاد، افزود: حقوق شهروندی نیز با مفهوم و نگرش آن در قرن 20 بسیار متفاوت است به طوری که حقوق شهروندی دارای حوزههای مختلفی است و در کنار حقوق مدنی، سیاسی و اجتماعی حقی به نام حقوق فرهنگی وجود دارد.
نظر شما