تربیت دانش آموزان متفکر در گرو کتاب های قطور نیست

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تربیت دانش آموزان در گرو کتاب های قطور نیست، افزود: باید حس کنجکاوی و پرسشگری دانش آموزان را تقویت کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، فاطمه قربان، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش امروز در اولین جشنواره «جابربن حیان» ، با تأکید بر فطرت الهی در تربیت دانش آموزان گفت: در دوره ابتدایی به دنبال این هستیم که دانش آموزان در تمام ابعاد شناختی، معرفتی و جسمانی رشد کنند، به دلیل توانمندی ها و استعدادهایی که در این دوران دانش آموزان دارند باید در فرآیند یاددهی و یادگیری با آن ها طوری عمل شود که این آموخته ها به مهارت تبدیل شوند.
 

وی با بیان اینکه تربیت دانش آموزان متفکر با کتب قطور نیست، اظهار کرد: با توجه به برنامه وزیر آموزش و پرورش در خصوص اینکه هر دانش آموز دبیرستان باید یک مهارت بیاموزد، اگر این روند از دبستان آغاز شود در مقاطع دیگر تحصیلی به خودی خود انجام می شود.

 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید حس کنجکاوی و پرسشگری را در دانش آموزان تقویت کرد، تصریح کرد: فراهم کردن زمینه شکوفایی، استعدادها و توانمندی های ذاتی و بالقوه دانش آموزان و ایجاد شرایط مناسب برای نگرش های مثبت از جمله اهداف جشنواره جابربن حیان بود.
 

قربان از حضور 160 دانش آموز که به مرحله کشوری راه پیدا کردند، خبرداد و اظهار کرد: تلاش های زیادی انجام شده تا این دانش آموزان به دانشمندان کوچک تبدیل شوند و در آینده ایران را در عرصه های مختلف بین المللی به اقتدار برسانند.
 

 

قربان تمرین مهارت زندگی، پرورش خلاقیت درک دانش آموزان، رسیدن به خداشناسی، تحقق یادگیری مادام العمر در دانش آموزان و تمرین مدیریت زمان، کارآفرین در دوره ابتدایی را از جمله اهداف پروژه های علمی این جشنواره دانست.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 50672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha