به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مولوی غلامحیدر فاروقی امام جمعه اهل سنت بیرجند شب گذشته (1 دی) در جشن بزرگ وحدت شیعه و سنی در مسجد النبی بیرجند با تبریک فرا رسیدن میلاد حضرت محمد صلی الله علیه و آله، اظهار کرد: امروز مسلمانان در جهان قتل و عام میشوند و هر روز فلسطینیهای زیادی به شهادت میرسند اما عکس العملی در برابر جنایات استکبار و اسرائیل صورت نمیگیرد.
وی با بیان اینکه خداوند در آیه 11 سوره رعد فرموده « خدا حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خود آن قوم حالشان را تغییر دهند»، گفت: باید مسلمانان در رفتار و کردار خود تغییر ایجاد کنند و باید دارای عزت بوده و نسبت به دشمنان سختگیر و در درون خود با یکدیگر مهربان باشند.
امام جمعه اهل سنت بیرجند تصریح کرد: متاسفانه امروز مسلمانان به جای اینکه سلاحهای خود را به سمت اسرائیل و کسانی که عناد ذاتی با اسلام دارند بگیرند به سمت برادران خود گرفتند.
فاروقی دور شدن از قرآن و تعالیم دینی را عوامل ضعف و ناتوانی مسلمانان دانست و افزود: کسانی که به قرآن عمل کنند خداوند به آنان عزت میدهد و کسانی که فاصله بگیرند خدا آنان را ذلیل خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه تنها راه خروج از فتنهها که در آخر الزمان بیشتر میشود چنگ زدن به ریسمان الهی و حبل الله است، بیان داشت: اگر تعالیم قرآن به اجرا درآید، نقاط ضعف و نابسامانیهایی که جوامع بشری را فرا گرفته، مرتفع خواهد شد و برادری و عدل و داد، جهان را فرا خواهد گرفت.
امام جمعه اهل سنت بیرجند ادامه داد: بر همین اساس دشمنان تلاش میکنند با نقشهها و توطئههای گوناگون مسلمانان را با قرآن بیگانه کنند.
فاروقی دومین عامل ضعف و ناتوانی مسلمانان را اختلاف و تفرقه ذکر کرد و گفت: خداوند در قرآن میفرماید «از خدا و رسول اطاعت کنید و با یک دیگر نزاع نکنید، که در اثر تفرقه ضعیف می شوید و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد».
وی با بیان اینکه مومنان در رحمت، مودت، دوستی، احساس و عاطفه، مثل یک بدن هستند که اگر به یکی از اعضاء آسیبی برسد، به همه اعضا آسیب می رسد، افزود: در همین راستا سعدی در اشعاری سروده که « بنی آدم اعضای یکدیگرند - که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی بدرد آورد روزگار - دگر عضوها را نماند قرار».
امام جمعه اهل سنت بیرجند با تاکید بر اینکه وحدت نباید شعاری و ظاهری باشد و اگر این گونه باشد، فایدهای ندارد بلکه وحدت باید بین قلبها باشد، بیان کرد: باید راهکارهای عملی وحدت را تقویت کنیم که نمونه آن همان کاری است که پیامبر اسلام در لحظه ورود به مدینه انجام دادند و بین انصار و مهاجران عقد اخوت بستند.
فاروقی با اشاره به اینکه از اقدامات عملی در ایجاد وحدت عدالت است، افزود: باتوجه به اوضاع کنونی جهان، مسئله وحدت و همبستگی ملی و دینی میان مسلمین از ضروریترین مسائل جهان اسلام است.
نظر شما