به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی امروز (19 تیر) در جلسه هماهنگی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان گفت: جای بسی خوشحالی است که بیشترین دقایق عمر خورا در حوزه فرهنگ، دین، اعتقادات، قرآن و اهل بیت هزینه کرده و بیشترین دغدغه های فکری مان مربوط به دین الهی، ائمه اطهار و قرآن است.
محمد هادی نیا افزود: در فضای کنونی پیجیده جامعه اینکه توفیق یافته ایم در سایه فعالیت در حوزه کانون های فرهنگی هنری مساجد، قسمتی از وقت خود را نه برای مسایل مادی بلکه مسایل همچون رضایت الهی، رضایت ائمه به خصوص رضایت حضرت مهدی «عج» و در راستای رضایت آنان صرف می کنیم.
وی افزود: طرح اوقات فراغت شهرستان های آذربایجان شرقی در تعدادی از مراکز با همکاری ر وسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ها و در مرکز استان به همت اعضای ستاد اوقات فراغت دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری اجرا می شود.
مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه سایت اطلاع رسانی این دبیرخانه حدود 60 هزار بازدید دارد، خاطرنشان کرد: سامانه سایت دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان پذیرای اخبار کانون های فرهنگی هنری و ثبت نام اوقات فراغت کانون ها و برنامه های اجرا شده در دبیرخانه و همچنین دریافت گزارشات کانون ها با طراحی کاملا ساده و قابل دسترش در خدمت کانون های فرهنگی هنری شهرستان ها می باشد.
هادی نیا با اشاره به اینکه ثبت نام 79 نفر روحانی اعزامی به دوره آموزشی قم در سال گذشته و همچنین ثبت نام 180 نفر نماینده شهرستان ها و مدیران مسئول در دوره آموزشی مشهد از طریق سایت دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان انجام شده، اظهار کرد: پرداخت مبالغ طرح های اوقات فراغت اجرا شده در کانون های فرهنگی هنری مساجد استان نیز با توجه به آمار و گزارشات درج شده در سایت دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری و گزارش های ارسالی توسط ادارات شهرستان ها انجام خواهد گرفت.
وی در خصوص برگزاری اردوها در طرح اوقات فراغت تاکید کرد: هر از چه استاندارهای برگزاری اردوها، که یکی از این استانداردها بحث بیمه حوادث گروهی نفرات است، فاصله بگیریم، درگیر مشکلاتی خواهیم شد که صدمات جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت که در جهت پیشگیری از این مشکلات پرهیز از برگزاری اردوهای غیر استاندارد و ترغیب به برگزاری اردوهایی با محوریت خانواده ها است و سعی بر این باشد که اردوی فرهنگی و تربیتی برگزار کنیم تا یک اردوی ناموفق و حادثه ساز.
در ادامه محمد فرهمند، معاون آموش و پژوهش مدیر کانون های تخصصی و مسئول روابط عمومی دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز با بیان اینکه سایت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان امکانات مختلفی دارد، افزود: مهم ترین امکانات این سایت، انتشار اخبار کانون ها در سطح جامعه اینترنتی است که در گزارش گیری و ارایه گزارش عملکرد کانون نقش مهمی دارد و موجب درج این اخبار و گزارش ها در مطبوعات محلی، خبرگزاری ها و نشریه داخلی دبیرخانه و خود سایت عملکرد کانون ها خواهد شد.
فرهمند یادآور شد: ثبت نام در طرح اوقات فراغت از طریق سایت موجب جلوگیری از اتلاف وقت وهزینه شده و اگر چنانچه کانونی دسترسی به اینترنت نداشته باشد، روسای اداره ارشاد شهرستان ها می توانند با قرار دادن این امکانات در اختیار کانون ها در واحد مربوطه هر شهرستان این مشکل را برطرف کنند.
همچنین علی قلیزاده، دبیر اوقات فراغت امسال و معاون فرهنگی هنری دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی با بیان اینکه ثبت نام طرح اوقات فراغت امسال در نزدیک به 300 کانون آغاز شده است، افزود: بر اساس پیش بینی های انجام یافته از طریق فرم های ثبت نام ارسال شده به سامانه دبیرخانه، 25 هزار نفر در رشته های مختلف از جمله قرآنی، دینی، فرهنگی، احکام، هنری، علمی و درسی، مهارتی و فنی حرفه ای و محیط مجازی شرکت می کنند.
قلیزاده با بیان اینکه 207 کانون در سال گذشته به تعداد کانون ها اضافه شده که نیازمند وقت گذاری بیشتر مسئولان مربوطه می باشد، یادآور شد: همزمانی همایش ها و مراسمات اجرا شده توسط کانونها در ماه شعبان و رمضان مقارن با اوقات فراغت باعث افزایش آمار شرکت کنندگان در این طرح خواهد بود.
مهدی شفیعی، کارشناس قرآنی دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان به ارایه گزارش در خصوص طرح های قرآنی این دبیرخانه اشاره کرد و گفت: طرح های قرآنی از جمله تلاوت و تفسیر نور، طرح 1445 روخوانی، روانخوانی، مفاهیم و ترجمه و تفسیر سوره انفال در 105 مرکز، طرح تفسیر کوتاه در 50 کانون طرح های مرتبط با ماه مبارک رمضان که در کنار این طرح های بیش از 40 محفل انس با قرآن برگزار می شود که با تجلیل از اعضای قرآنی نیز همراه خواهد بود.
وی برگزاری جشنواره قرآن، خلاصه نویسی درس حجت الاسلام قرائتی که از طریق صدا و سیما پخش را نیز از طرح های مورد استقبال کانون های مساجد عنوان کرد و گفت: امسال 5 خانه نور جدید در شهرستان ملکان، تبریز مرند اسکو سراب ایجاد شده و تعداد این مراکز در استان به 17 باب رسیده است که عمده فعالیت این مجموعه ها ارایه مباحث قرآنی، تفسیری و مباحث مرتبط با قرآن کریم است.
شفیعی تعداد مساجد اجرا کننده طرح تلاوت را 762 باب و شمار مساجد مستعد برای طرح تفسیر کوتاه در استان را 343 باب عنوان کرد.
گفتنی است، در پایان این جلسه مدیران مسئول کانو.ن هایفرهنگی هنری تخصصی مساجد و روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های استان آذربایجان شرقی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما