موسیقی آیینی ما سهمی در جشنواره موسیقی فجر ندارد

خبرگزاری شبستان: عضو شورای سیاست گذاری نخستین جشنواره بین المللی «موسیقی پیامبر مهربانی» با بیان اینکه موسیقی آیینی فرهنگ ما را در خودش مستتر دارد،گفت: متاسفانه موسیقی آیینی ما سهمی در جشنواره موسیقی فجر ندارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست نخستین جشنواره  بین المللی «موسیقی پیامبر مهربانی» با حضور  امیر عبدالحسینی، معاون هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران ، رضا مهدوی و  ایرج نعمایی اعضای شورای سیاست گذاری این رویداد هنری پیش از ظهر امروز یکشنبه 6 دی در سازمان فرهنگی و هنری برگزار شد.

 

 

رضا مهدوی،  عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره پیامبر مهربانی گفت:  امیر عبدالحسینی به عنوان رئیس جشنواره و  محمود صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران  از این جشنواره  حمایت کردند، حضور این افراد، باعث شد تا هنرمندان به ویژه آن دسته از هنرمندان خانواده موسیقی که در برهه کوتاهی از سازمان فرهنگی هنری دل‌زده شده بودند؛ بازگردند. یک اتفاق بسیار مهم همین است که چنین آیینی در قالب ویژه برنامه هفته وحدت نمود پیدا می‌کند و باعث می‌شود که به این بهانه به خرده فرهنگ‌های دینی و ملی خودمان بپردازیم.

 

عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره پیامبر مهربانی گفت:  نخستین جشنواره  بین المللی «موسیقی پیامبر مهربانی»  به دلایل متعددی در تنوع خود بی نظیر است، بیش از ۷۰ درصد از گونه‌های اصیل موسیقی جهان اسلام برای اولین بار در ایران گرد هم جمع شده‌اند تا دغدغه‌های متعالی هنر خودشان را در این جشنواره به نمایش بگذارند. این اتفاق از این جهت حائز اهمیت است که پژوهشگران می‌توانند وجوه اشتراک جهان اسلام را بیرون بکشند و از خروجی این جشنواره مقالات متنوعی را درباره تفاوت‌ها و اشتراکات ضرب‌آهنگ، لحن و آهنگ‌ها در موسیقی آیینی کشورهای جهان اسلام بنگارند.

 

وی با بیان اینکه موسیقی آیینی عطر متفاوتی دارد و فرهنگ ما را در خودش مستتر دارد،گفت: این موسیقی سهمی در جشنواره موسیقی فجر ندارد. امیدواریم که با برگزاری این جشنواره هم مسئولین و هم افرادی که با موسیقی زاویه دارند، نسبت به موسیقی آیینی و نواحی کشور تغییر نگاه پیدا کنند

 

این کارشناس موسیقی اظهار داشت: باید برای شادی ائمه اطهار موسیقی داشته باشیم آن قدر در سوگ آنها موسیقی داریم اما برای شادیانه های آنها نداریم، این جشنواره در جهت الگوسازی برای شادیانه ها برای موسیقی ائمه اطهار است و بزرگانی که با موسیقی زاویه دارند نگاهشان با موسیقی تغییر پیدا کند تا فضاسازی شود به نفع موسیقی ایران، یکی از راه های جهانی شدن پرداختن به موسیقی جهان اسلام است، تمام دستگاه ها باید امکانات خود را در اختیار این جشنواره بگذارند.

کد خبر 510981

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha