به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، سهیلا اثنی عشران عصر یکشنبه (13 ) دی در نشست تخصصی «نقش زن در تحقق همدلی و همزبانی از دیدگاه اسلام و مسیحیت» که در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار شد با انتقاد از نبود زیرساختهای مناسب برای بهداشت روانی زنان در جامعه اظهار داشت: در این زمینه خلاء قانونی وجود دارد که باید مرتفع شود.
وی با اشاره به اینکه در موارد مختلفی توجه به نیازهای روانی، اجتماعی و معنوی زنان به ادارات و نهادها ابلاغ شده است، ادامه داد: این در حالی است که سازمانهای مردم نهاد و خیریهها در این زمینه فعالیتهای بهتری را داشته اند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر زنان در اصفهان با انواع سرطانها و پوکی استخوان رنج میبرند، اضافه کرد: همچنین شیوع افسردگی نیز در جامعه نگران کننده است.
وی با اشاره به افزایش اعتیاد زنان، خشونت خانگی و پدیده زنان کارتن خواب در اصفهان گفت: انجام فعالیت های ویژه در این زمینه باید مورد توجه باشد.
اثنی عشران در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر عرفانهای کاذب و کمرنگ شدن برخی از ارزشهای مذهبی سلامت معنوی بانوان را تهدید میکند، ابراز داشت: در این حوزه نیز با مشکل های زیادی مواجهیم که باید بررسی و حل شود.
وی اشتغال زنان تحصیلکرده را نیز با اهمیت خواند و افزود: این بانوان به عنوان سرمایه اجتماعی باید در راستای رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند.
وی همچنین بااشاره به برخی آسیب های اجتماعی ماندن افزایش آمار طلاق و مشکل زنان مطلقه گفت: بانوان پیروان ادیان دیگر از جمله ارامنه ساکن استان اصفهان نیز می توانند در حل این مسائل ما را یاری کنند.
وی با تاکید بر اینکه دفتر امور بانوان و خانواده استانداری پیگیر جذب همکاری پیروان ادیان مختلف در این زمینه است، افزود: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به سال همدلی و همزبانی نامیده شده و دفتر ما نیز در این راستا به پیاده کردن سیاست های رهبری، دولت و مراتب بالادستی در حوزه زنان می پردازد.
نظر شما