به گزارش خبرگزاری شبستان از ماسال به نقل از روابط عمومی فرمانداری این شهرستان، محمد مهدي زاده، معاون آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی کشور، در جلسه شوراي آموزش و پرورش شهرستان ماسال، توزيع ناعادلانه اطلاعات و دانش در ميان خانوادهها را از مواردي دانست كه مرجعيت تربيتي خانواده را از بين ميبرد و اظهار كرد: در كشورهاي توسعه يافته سعي ميشود، درصدي از آنچه كه به دانش آموزان آموخته ميشود به والدين نيز بياموزند.
وي با اشاره به شيوع استفاده دانش آموزان از فضاهاي مجازي، افزود: همه تكنولوژيها با هدف خدمت به بشر به وجود مي آيند، اما متاسفانه به دليل عدم وجود فرهنگ صحيح استفاده از آنها، در عمل به معضلي براي جامعه تبديل ميشوند.
معاون آموزشي نهضت سوادآموزي با بیان اینکه كشورهايي كه با كسب آگاهي لازم در خصوص تكنولوژي مربوطه، به مديريت آن ميپردازند، موفق هستند تصريح كرد: در صورت عدم مديريت فضاي مجازي در بين دانش آموزان، آموزش و پرورش نيز مرجعيت آموزشي خود را از دست ميدهد.
مهدي زاده عدم معرفي خوب الگوهاي مناسب به دانش آموزان را از جمله مسائل تشديد كننده مسائل و مشكلات فرهنگي عنوان كرد و افزود: متاسفانه ما به راحتي بسياري از شخصيتهاي تاريخي و ادبي خود را تخريب ميكنيم، در حالي كه امروز بيش از هر چيزي و به دور از دعواهاي سياسي نيازمند الگوسازي براي جوانان و دانش آموزان هستيم.
تاكيد فرماندار ماسال بر تلاش مضاعف ادارات و نهادها جهت ريشه كني بي سوادي
فرماندار ماسال نيز در اين جلسه با بيان اينكه استان گيلان جزء استان هاي اول در زمينه آمار باسوادي محسوب ميشود، گفت: در حال حاضر مناطق غرب گیلان به دلیل صعب العبور بودن این مناطق و مشغله کاری، بیشترین آمار بیسوادی استان را به خود اختصاص داده است.
محمود قاسم نژاد استفاده از سياستهاي تشويقي را از جمله راهكارهاي ريشه كني معضل بيسوادي برشمرد و بر لزوم تلاش و توجه ويژه ادارات و نهادهاي مربوطه جهت شناسايي بيسوادان و با سوادكردن آنها تاكيد كرد.
نظر شما