خانه احزاب فاقد محل استقرار دائمی/ رویای ورود شیخ نور به سیاست تعبیر نشد

خبرگزاری شبستان:خانه احزاب هنوز محل استقرار دائمی ندارد، سرگردانی تعریف جرم سیاسی با گذشت ۳ دهه، رویای ورود شیخ نور به سیاست تعبیر نشد، علاء الدین بروجردی، نماینده ولایتی در ائتلاف اصولگریان از سرتیترهای اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، خانه احزاب هنوز محل استقرار دائمی ندارد، سرگردانی تعریف جرم سیاسی با گذشت ۳ دهه، رویای ورود شیخ نور به سیاست تعبیر نشد، علاء الدین بروجردی، نماینده ولایتی در ائتلاف اصولگریان از سرتیترهای اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

افراط و تفریط شاخصی برای حمایت از نامزدهای انتخاباتی اصولگرا و اطلاح طلب

محمدجواد محمدی نوری دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در مورد فعالیت‌های انتخاباتی این جمعیت به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: جمعیت جوانان انقلاب اسلامی با ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام در آینده‌ای نزدیک جلسه خواهد داشت و پس از آن به دیدار برخی از علما در قم خواهد رفت.

وی افزود: یکی از مهمترین مسایلی که در این دیدارها مطرح خواهد شد گفتگو پیرامون مسایل انتخابات و خبرگان رهبری است جمعیت اکنون در 25 استان کشور دفاتر خود را فعال کرده است که این فعالیت‌ها از قبل نیز ادامه داشته است و مجدداً تقویت شده است. ما در تمام استان‌های کشور در انتخابات خبرگان مشارکت جدی خواهیم داشت و نامزدهایی را که پایبندی انها به ولایت فقیه برای ما روشن باشد و زعامت و مدیریت و کارآمدی آنها برای ما به اثبات برسد از ان شخصیتها اعلام حمایت می کنیم در ارتباط با انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز مشارکت عمیق مردم در ثبت نام انتخابات را یک گام مثبت می‌دانیم و احساس می‌کنیم شعور و آگاهی مردم هر روز بیشتر می‌شود و این ثبت‌نام نشان می‌دهد که مردم آگاهانه در مسیر انتخابات را دنبال می کند.

نوری اظهار کرد: فارغ از اینکه در بحث صلاحیتها چه اتفاقی خواهد افتاد ما در 180 شهر ایران حضور جدی برای معرفی کاندیداهای ائتلافی و کاندیدای خاص جمعیت جوانان انقلاب اسلامی را معرفی کنیم.

وی اظهار کرد:‌ در دو هفته آینده شعار انتخاباتی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی را اعلام می‌کنیم و این پیام جمعیت برای انتخابات دهم و خبرگان است.

وی با بیان اینکه در بهمن ماه کنگره جمعیت جوانان را برگزار خواهیم کرد و سفر استانی را برای انتخابات پیش بینی کرده ایم گفت: تا زمان انتخابات بنا داریم ده بیانیه انتخاباتی صادر کنیم و هر کدام از این بیانیه‌ها فصلی را با موضوعی خاص آغاز می کند. و 5 اسفند آخرین بیانیه جمعیت در ارتباط با مشارکت مردم در انتخابات است.

وی در پاسخ به این سوال که جمعیت جوانان انقلاب اسلامی برای ارایه لیست انتخاباتی خود از دو جبهه اصولگرا و اصلاح طلب چه شاخص هایی را در نظر دارد گفت: مرز ما با گروههای اصولگرایی و اصلاح طلبان آنهایی هستند که مرزبندی خود را مشخص کرده‌اند و اعتقاد داریم میان هر دو گروه شخصیهای کارآمد و متعهد به نظام وجود دارد دیدگاههای اصلاح طلبانه و اصولگرایان آنها نیز از دیدگاه ما خیرخواهانه برای نظام تلقی می‌شود اما کسانی را که معرفی می کنیم تعهد خود را به نظام ثابت کرده اند مرز نهایی ما برای انتخاب افراط و تفریط است و در هر دو گروه اگر افراط و تفریط  است و اگر ملاحظه کنیم که این امر را رعایت نمی کنند با انها میانه ای نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه جمعیت جوانان انقلاب اسلامی عضو فراکسیون مستقلین و اعتدالیون است گفت: همت ما بر ان است که چهره های معتدل که دامن به اختلاف و معضلات و مشکلات داخلی نزنند و همدلی و وحدت را به عنوان یک اصل تلقی کنند ضمن برخورداری از تمام تخصص ها و نگرشها و ظرفیتهای انها ملاکی برای انتخاب در لیست مجموعه شهرهای مختلف در جمعیت جوانان انقلاب اسلامی است.

سرگردانی تعریف جرم سیاسی با گذشت ۳ دهه/خلاء احزاب مساوی با هرج ومرج سیاسی

احمد شریف، رییس کمیته اطلاع رسانی خانه احزاب در مورد علت کمرنگ بودن فعالیت احزاب در کشور به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: واقعیت این است که هزینه فعالیت سیاسی احزاب در کشور ما هزینه بالایی است هم از بعد مادی که هیچ نوع کمکی به احزاب نمی شود و هیچ پشتیبانی دولتی انجام نمی شود، فقط مدت کوتاهی دولت اصلاحات یارانه ای در مجلس تصویب شد و مجلس بسیار ناچیزی به احزاب اختصاص یافت و در دولت نهم و دهم و دولت های بعدی این کمک قطع شد.

وی گفت: طبق قانون از احزاب تعهد گرفته می شود که هیچگونه فعالیت تجاری نداشته باشند بنابراین منبع درآمدی برای احزاب وجود ندارد و حق عضویت نیز هنوز در احزاب جا نیفتاده است.

 رییس کمیته اطلاع رسانی خانه احزاب خاطرنشان کرد: با توجه به این عوامل اگر احزاب بخواهند فعالیت کنند باید متکی به اعضای شورای مرکزی و موسسین حزب باشند و هنوز نیز فعالیت احزاب در میان مردم کاملا مشخص و روشن نشده است.

وی ادامه داد: علیرغم تصریح قانون اساسی در اصل 168 که الزام کرده است که باید جرم سیاسی تعریف شود و تخلفات فعالان سیاسی با حضور هیئت منصفه بررسی شود هنوز تعریف جرم سیاسی به صورت قانونی نداریم و یک خلایی در این موضوع دیده می شود.

شریف اظهار کرد: تاکنون چندین لایحه از طرف قوه قضاییه به مجلس ارسال شده است تا مصادیق جرم سیاسی تعریف شود اما هنوز به قانون تبدیل نشده است بنابراین هر نوع تخلف از ناحیه فعالان سیاسی در اکثر مواقع به عنوان جرایم امنیتی محسوب می شود، به همین جهت هزینه فعالیت سیاسی بسیار بالا رفته است و بسیاری از خانواده ها اکراه دارند از اینکه فرزندان آنها به فعالیت سیاسی بپردازند.

وی گفت: خلاء وجود احزاب باعث شده است هرج و مرجی در فضای سیاسی ایجاد شود، اگر ما احزاب سراسری داشتیم می توانستند در انتخابات پیش روی کشور برنامه های سراسری خود را ارایه دهند و مردم آنها را به قضاوت بنشینند در حالی که با خلا وجود احزاب افراد جای آن را می گیرند و 290 نفر نماینده هر یک برنامه ای را برای خود ارایه می دهند که قابلیت اجرایی عملا ندارد.

وی ادامه داد: تقاضا داریم بستر فعالیت احزاب فراهم شود و شایسته نیست یکی از مهمترین نهادهای صنفی مهم کشور که 186 عضو دارد هنوز امکان اولیه برای یک محل استقرار دایمی ندارد.

شریف با اشاره به اینکه احزاب باید تشویق به فعالیت شوند، ادامه داد: ما خطوط قرمزی باید برای احزاب در نظر بگیریم که آن خط قرمز طبعا منافع ملی کشور است کسی نباید دست به حرکتی بزند که مغایر منافع ملی کشور باشد. اکنون منافع ملی ما در قالب قانون اساسی تدوین شده است و همه ما باید در چهارچوب این قانون فعالیت کنیم.

وی با بیان اینکه مصوبه قانون فعالیت احزاب در سال 60 تصویب شده و اخیرا طرح آن در مجلس مطرح شد و هنوز به قانون تبدیل نشده است، اظهار کرد: امیدواریم وقتی این امر می خواهد به قانون تبدیل شود فضا را برای فعالیت احزاب بازتر کند و البته نگرانی هایی وجود دارد که ممکن است قانون جدید محدودیت هایی را برای فعالیت احزاب بکند.

وی گفت: امیدواریم با شکل گیری خانه احزاب و تعیین نمایندگان آن نقطه نظرات این افراد نیز در تصویب این قانون در نظر گرفته شود. ما در حال حاضر از خلا احزاب قدرتمند آسیب می بینیم، احزاب ضربه گیر بسیاری از آسیب های اجتماعی و سیاسی می توانند باشند.

رییس کمیته اطلاع رسانی احزاب خاطرنشان کرد: اگر می بینیم که احزاب در فضای انتخاباتی فعال می شوند به دلیل مشکلات مالی آنهاست که اگر بخواهند یک دفتر داشته باشند باید هزینه بپردازند و جای تاسف دارد که بسیاری از مسئولان کشور ما افتخار می کنند عضو حزبی نیستند که این امر افتخاری ندارد و به نظر من مذموم است و کسی که عضو حزبی نیست عملا پشتوانه کارشناسی برای بسیاری از صحبت های خود ندارد.

وی گفت: وقتی فردی مسئولیتی را قبول می کند یک گروه کارشناسی قوی در قالب حزب از برنامه های وی پشتیبانی می کنند و تمام این عوامل باعث شده است احزاب کم فروغ باشند، ما به جد از قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی و دولت تقاضا داریم که در تعریف جرم سیاسی کمک کنند تا بستر لازم برای فعالیت احزاب فراهم شود. متاسفانه می بینیم در فضای انتخابات بسیاری از گروه هایی که فاقد شناسنامه و مجوز قانونی هستند در قالب ائتلاف های گوناگون سر برآورده و مشغول فعالیت می شوند و هیچ مرجع قانونی نیز پاسخگو نیست، در حالی که احزاب مجوز دارند و به راحتی می توان مسئولان احزاب را در مورد عملکردشان مورد ارزیابی و نقد قرار داد.

شریف افزود: اصلاح قانون فعالیت احزاب و جمعیت ها که مصوب 7 شهریور 1360 است در صحن علنی چند ماه گذشته مطرح شد که با توجه به ایراداتی که گرفته شد، مسکوت ماند و به کمیسیون مربوطه ارجاع شد و هنوز به قانون تبدیل نشده است، ما تقاضا داریم قبل از اینکه این امر به قانون تبدیل شود مواردی که مورد نظر احزاب است در آن مدنظر قرار گیرد.

وی خطاب به جناح ها و احزاب مختلف گفت: تقاضا دارم فضا را برای حضور جوانان و زنان باز کنند و ما نیاز داریم در فضای مدیریتی جامعه از نیروی جوان استفاده کنیم، امیدواریم انتخابات پیش رو فتح بابی برای جوانگرایی در گروه های مختلف باشد.

حواشی و اخبار حضور یا عدم حضور برخی چهره ها در ائتلاف اصولگریان

حضور یا عدم حضور چهره ها در ائتلاف اصولگرایان جزو اخباری است که با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی تنور آن نیز داغ و داغتر می شود. آنچه در زیر می خوانید اخباری از حواشی حضور چهره ها در این ائتلاف است:

کنارگیری لاریجانی از ائتلاف اصولگریان

بنابراین گزارش، علی لاریجانی، رییس مجلس شوای اسلامی از جمله افرادی بود که از حضور در ائتلاف اصولگرایان سر باز زد و به صورت مستقل در دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرد. علی مطهری در این زمینه گفتگویی با نامه نیوز داشته و در آن به بررسی دلایل عدم حضور لاریجانی در ائتلاف اصولگرایان پرداخته و آورده است: "بنده معتقدم آقای لاریجانی و افراد همفکر ایشان در جریان اصولگرایی، باید زوردتر از این، راه خودشان را از بخش دیگر اصولگرا جدا می‌کردند، چراکه ائتلاف باید بر اساس مبانی فکری واحد باشد در حالی که مبانی فکری این دو گروه با هم تفاوت دارد و نمی‌توان مثلا لاریجانی و جلالی را در کنار افرادی مانند رسایی، کوچک‌زاده و حسینیان و ترقی قرار داد. اصرار بر فهرست واحد اصولگرایان کار درستی نیست. راه درست همین است که لاریجانی و افراد همفکر وی به عنوان یک بخش اصولگرایان فهرست جداگانه‌ای ارائه کنند و بخش دیگر اصولگرایان هم فهرست خود را ارائه دهند و مردم در انتخاب کاندیداها آزادی عمل بیشتری داشته باشند.

این نماینده مجلس در واکنش به این فرضیه که با کناره‌گیری لاریجانی از ائتلاف اصولگرایان و دوشقه‌شدن جریان اصولگرایی، راه برای پیروزی اصلاح‌طلبان و حامیان دولت هموار می‌شود نیز اینگونه توضیح داده است: "این‌طور نیست. اگر آقای لاریجانی هم به ائتلاف اصولگرایان بپیوندد و فهرست نامتجانس ارائه شود به طوری که در آن مثلا هم نام رسایی باشد و هم نام جلالی، رأی خوبی نخواهد آورد. به نظر من ما باید از نظر اعتقادی و اصول فکری به این قضیه نگاه کنیم که مثلا با نوع برداشتی که جبهه پایداری درباره ولایت فقیه و آزادی بیان و حقوق شهروندی دارد آیا می‌توان با آنها ائتلاف کرد؟ بنده فکر می‌کنم افرادی مانند آقای لاریجانی باید به طور مستقیم با مردم صحبت کنند و بگویند اصولگرای واقعی ما هستیم و طرح ائتلاف اصولگرایان را قبول نداریم، بنابراین ما ناچار هستیم فهرست جدیدی ارائه دهیم."

هیچ نماینده ای از سوی لاریجانی در ائتلاف اصولگریان معرفی نشد

این گزارش می افزاید: جدا از عدم حضور علی لاریجانی در ائتلاف اصولگرایان، هیچ نماینده ای نیز از سوی وی برای حضور در ائتلاف اصولگرایان معرفی نشده است. خبرآنلاین در این باره نوشته است:"در روزهای گذشته اعضای فراکسیون رهروان ولایت اعلام کردند که هیچ نماینده ای از سوی لاریجانی به این ائتلاف معرفی نشده است و این فراکسیون تصمیمی برای پیوستن به ائتلاف اصولگرایان نگرفته است. اصولگریان برای رسیدن به ائتلاف همواره بر پیروی از جامعه روحانیت با حضور ایات  موحدی کرمانی ، مصباح یزدی و محمد یزدی تاکید داشتند."

حضور قالیباف و معرفی نماینده در ائتلاف اصولگریان

محمدباقر قالیباف از جمله چهره هایی بود که حضور خود را در ائتلاف اصولگرایان اعلام کرده است. تسنیم به نقل از مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در حاشیه همایش ائتلاف اصولگرایان که ۱۰ دی در سالن لاله مصلی تهران برگزار شد اعلام کرده است که: "قالیباف در جلسات شورای ائتلاف اصولگرایان شرکت می‌کند و نماینده‌ای نیز معرفی کرده است."

حضور نماینده ولایتی در ائتلاف اصولگریان

حواشی حضور شخصیت ها و چهره ها در ائتلاف اصولگرایان در حالی ادامه دارد که علی اکبر ولایتی، رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز اخیر علاء الدین بروجردی را بعنوان نماینده خود در ائتلاف اصولگریان معرفی کرده است.

ناطق نوری هم حضورش را تکذیب کرد

اخبار ضد و نقیضی درباره حمایت حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری از جریان و گروه خاص سیاسی در انتخابات چندی بود که در فضای سیاسی کشور منتشر شده بود تا اینکه با صدور بیانیه ای از طرف دفتر وی تمام این اخبار و حواشی داغ پیرامون آن تکذیب شد.  در بیانیه دفتر رییس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری آمده است: "در پی انتشار برخی اخبار در خصوص حضور و حمایت حجت الاسلام ناطق نوری، رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری از جریان خاص سیاسی، دفتر ایشان ضمن تکذیب این گونه اخبار تاکید می کند که ایشان همچون دوره های مختلف تمامی تلاش خود را بر مشارکت حداکثری ملت شریف ایران و همچنین حضور و رقابت گروه های مختلف و متنوع سیاسی که به اصل نظام و ولایت فقیه اعتقاد دارند معطوف داشته و دارد از هیچ گروه سیاسی خاص حمایت نکرده و همکاری ندارند. در همین خصوص یادآوری می شود حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری امیدوارند با حضور حداکثری ملت شریف ایران بار دیگر شاهد نمایش اقتدار و عظمت نظام در عرصه های داخلی و بین المللی در شرایط امروز باشیم که دشمنان نقشه های شوم خود را در منطقه دنبال می کنند."

باهنر و ترک صندلی مجلس/حضور در ائتلاف اصولگرایان

این گزارش می افزاید: در حالیکه پیش از این بارها به حضور پررنگ محمدرضا باهنر در ائتلاف اصولگریان تاکید شده بود اما وی با تصمیمی در اوج ناباوری از ثبت نام در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی سر باز زد و در پی انتشار خبر تهدید محمدرضا باهنر، دبیرکل جبهه‌پیروان خط امام ورهبری به خروج از ائتلاف اصولگرایان، دفتر وی تکذیبیه‌ای را صادر کرد. در این تکذبیه آماده است: "خبر منتشر شده مبنی بر" تهدید محمد رضا باهنر به خروج جبهه پیروان از ائتلاف اصولگرایان در صورت قرار گرفتن آقایان رسایی، نبویان و کوچک‌زاده در لیست اصولگرایان"، بدینوسیله تکذیب می شود."

رویای ورود شیخ نور به سیاست تعبیر نشد

همزمان با شروع ثبت نام از کاندیدای مجلس پنجم خبرگان و مجلس دهم شورای اسلامی گمانه زنی های زیادی در مورد ورود برخی افراد و شخصیتهای سیاسی و دولتمردان در اذهان عمومی از مدتها قبل شکل گرفته بود که برخی از این پیش بینی ها تحقق پیدا نکرد که از آن جمله می توان به حضور حجت الاسلام ناطق نوری در فضای سیاسی کشور اشاره کرد.

در فضای سیاسی کشور دو جبهه غالب یعنی اصلاح طلب و اصولگرا هر یک برای حضور این کهنه کار سیاسی بحث ها و پیشگویی های زیادی کردند و هریک از این دو قطب مشهور در حوزه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی آغوشی باز برای حضور ناطق نوری در صدر لیست خود نشان دادند که با اتمام زمان ثبت نام از کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان و عدم ثبت نام شیخ نور به عرصه سیاسی تمام گمانه زنی های این دو گروه به واقعیت تعبیر نشد. در همین زمینه محمدرضا باهنر نیز که خود از ثبت نام در این دوره از انتخابات مجلس دهم کنارگیری کرد و تقریبا هیچ کس از تصمیم وی برای ترک صندلی مجلس خبر نداشت در مورد حضور ناطق نوری در انتخابات پیشگویی کرده بود.

باهنر در نشست خبری با اصحاب رسانه در 5 مرداد 94 درباره گرایش سیاسی ناطق‌نوری تأکید کرده بود: اصلاح‌طلبان اصرار دارند که بگویند ناطق‌نوری اصلاح‌طلب است ولی ما می‌گوییم نه ناطق‌نوری فلزش اصولگرایی است، ما اصرار داریم که آقای ناطق‌نوری فعالیت سیاسی خود را آغاز کند و مطمئن هستیم که اگر وارد فعالیت سیاسی شود حتما اصولگرا خواهد بود؛ برخی از دوستان که ایشان را اصلاح‌طلب می‌دانند مسائلی را که ما می‌دانیم نمی‌دانند.

محمدرضا عارف، رییس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان نیز در مورد استفاده شورای عالی اصلاح طلبان از ناطق نوری اعلام کرده بود: از تمام ظرفیت‌های نظام برای انتخابات و خلق حماسه‌ای جدی استفاده می کنیم و در تعامل با همه خوب بوده‌ایم و مهمترین هنر رسیدن به مجلسی کارآمد است.

این گزارش می افزاید: بر همین اساس و در پی انتشار برخی اخبار مبنی بر حضور و حمایت حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری از جریان و گروه خاص سیاسی در انتخابات، بیانیه ای از سوی دفتر وی صادر شد. در بیانیه دفتر رییس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری آمده است: "در پی انتشار برخی اخبار در خصوص حضور و حمایت حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری - رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری - از جریان خاص سیاسی، دفتر ایشان ضمن تکذیب این گونه اخبار تاکید می کند که ایشان همچون دوره های مختلف تمامی تلاش خود را بر مشارکت حداکثری ملت شریف ایران و همچنین حضور و رقابت گروه های مختلف و متنوع سیاسی که به اصل نظام و ولایت فقیه اعتقاد دارند معطوف داشته و دارد از هیچ گروه سیاسی خاص حمایت نکرده و همکاری ندارند. در همین خصوص یادآوری می شود حجت الاسلام و المسلمین ناطق نوری امیدوارند با حضور حداکثری ملت شریف ایران بار دیگر شاهد نمایش اقتدار و عظمت نظام در عرصه های داخلی و بین المللی در شرایط امروز باشیم که دشمنان نقشه های شوم خود را در منطقه دنبال می کنند."

یادآور می شود: علی‌اکبر جمشیدی معروف به ناطق نوری (زاده تیر ۱۳۲۲ در نور) رئیس دفتر بازرسی رهبر ایران است. وی در دوره‌های اول، دوم، سوم، چهارم و پنجم نماینده و دوره‌های چهارم و پنجم رییس مجلس شورای اسلامی بوده است. او همچنین عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد. زادگاه وی روستای اوزکلا (در نزدیکی روستای یوش زادگاه نیما یوشیج) از توابع شهرستان نور در استان مازندران است. نمایندگی روح‌الله خمینی در وزارت جهاد سازندگی و وزارت کشور در دولت اول میرحسین موسوی (۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴) از دیگر سمت‌های او بوده‌است. وی در انتخابات دور هفتم ریاست جمهوری کاندیدای جناح محافظه‌کار (شامل جامعه روحانیت مبارز و تشکل‌های همسو و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) که با بیش از ۷ میلیون رأی در مقابل بیش از ۲۰ میلیون مغلوب محمد خاتمی شد. از کارهای او در این انتخابات دادن پیام تبریک قبل از اعلام نتیجه نهایی به محمد خاتمی بود. او بعد از این انتخابات با پیشنهاد اصولگرایان ریاست شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی را بر عهده گرفت.

تکذیب خروج جبهه پیروان از ائتلاف اصولگرایان

در پی انتشار خبر تهدید محمدرضا باهنر، دبیرکل جبهه‌پیروان خط امام ورهبری به خروج از ائتلاف اصولگرایان، دفتر وی تکذیبیه‌ای را صادر کرد. در این تکذیبیه آماده است؛

بسمه تعالی

خبر منتشر شده مبنی بر" تهدید محمد رضا باهنر به خروج جبهه پیروان از ائتلاف اصولگرایان در صورت قرار گرفتن آقایان رسایی، نبویان و کوچک‌زاده در لیست اصولگرایان"، بدینوسیله تکذیب می شود.

علاء الدین بروجردی، نماینده ولایتی در ائتلاف اصولگریان

دفتر علی‌اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پی انتشار برخی اخبار اعلام کرد: علاالدین بروجردی نماینده ولایتی با توجه هماهنگی‌های انجام شده در جریان ائتلاف اصولگرایان، کماکان در جلسات مربوط حضور داشته و هماهنگی‌های لازم در این خصوص را دنبال می کند.

خانه احزاب هنوز محل استقرار دائمی ندارد

احمد شریف، رییس کمیته اطلاع رسانی خانه احزاب در مورد محل استقرار خانه احزاب به خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان گفت: هم اکنون 186 حزب و تشکل سیاسی عضو خانه احزاب هستند اما در مورد محل خانه احزاب واقعیت این است که در دوره های قبل در محلی که وزارت کشور در اختیار ما قرار داده بود، مستقر بودیم. با توجه به اینکه در دولت دهم چالش هایی میان احزاب و دولت ایجاد شد محلی که در اختیار خانه احزاب بود از آنها بازپس گرفته شد و حتی مدارک نیز از دسترس خارج شد.

وی گفت: در دولت یازدهم یکی از برنامه های دولت بازگشایی خانه احزاب و نهادهای صنفی بود که خانه احزاب از جمله نهادهای صنفی محسوب می شود و به لطف خدا این اتفاق رخ داد و اعضای شورای مرکزی نیز تعیین شدند. در هنگام برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب، احزاب از وزیر کشور تقاضا کردند جایی را برای استقرار خانه احزاب ایران اختصاص دهند و وی با ارتباطی که با قالیباف شهردار برقرار کردند قول گرفتند که شهرداری این مکان را در اختیار خانه احزاب قرار دهد.

رییس کمیته اطلاع رسانی خانه احزاب ادامه داد: شهرداری نیز محلی را در اختیار خانه احزاب قرار داد و اعضای شورای مرکزی از این محل بازدید کردند اما با توجه به اینکه این محل در داخل طرح ترافیک قرار داشت و با توجه به مساحت کوچکی که داشت کفاف کمیته های ما را نمی داد و همکاران آن را نپذیرفتند و قرار شد با رایزنی های جدیدی که انجام شده است مکان مناسب دیگری نیز در اختیار خانه احزاب قرار گیرد. هم اکنون جلسات خانه احزاب سالن شهید رجایی وزارت کشور است و هنوز محل استقرار دایمی مشخص نیست.

وی گفت: برای اینکه از برنامه هایی که اعلام کردیم عقب نمانیم احتمال دارد دبیرخانه موقت در دفتر یکی از اعضای عضو مستقر شود.

دبیر کل کانون همبستگی دانشجویان و فارغ التحصیلان اظهار کرد: به طور مثال دبیرخانه موقت همایش فصلی احزاب قرار است در کانون همبستگی دانشجویان و فارغ التحصیلان به فعالیت خود ادامه دهد تا محل مناسبی در اختیار خانه احزاب قرار گیرد و این آمادگی را داریم که دبیرخانه خانه احزاب نیز در اینجا مستقر شود.

کد خبر 513587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha