پايه هاي ديپلماسي علم ايران بر توسعه كرسي هاي فارسي شناسي استوار است

خبرگزاری شبستان:قائم مقام وزیر علوم، تحقيقات و فناوري گفت:پايه هاي ديپلماسي علم و فناوري ايران در دنيا بر توسعه كرسي هاي فارسي شناسي و اسلام شناسي بنا گذاشته شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از زاهدان، حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی در هفتمين نشست مشورتي معاونان و مديران بين الملل دانشگاههاف مراكز آموزش عالي و پ‍ژوهش و پارك هاي علم و فناوري در تالار امام رضا عليه السلام بيان داشت: بين المللي كردن دانشگاه ها خواسته وزارتخانه علوم، تحقيقات و فناوري است.

 

وي بيان اينكه رساندن دانشگاه ها به طراز بين المللي در برنامه ششم توسعه كشور آمده است، افزود: براي بين المللي كردن دانشگاه ها با چالش هاي زیادی روبه رو هستيم.

 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل تصريح كرد: مسئولان و جوامع مختلف مردم جامعه به اين جمع بندي رسيده اند تلاش در علم و فناوري در دانشگاه ها صادقانه و فعالانه بوده است و جامعه علم و فناوري را بر مدار فعاليت هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در دنيا مي بينند.

 

آملي از قرار گرفتن 8 دانشگاه كشورمان در جمع دانشگاه هاي بزرگ دنيا از نظر توليد علم خبر داد و  ادامه داد: در هر صورت در دنيايي زندگي مي كنيم كه به صورت مجازي و فيزيكي با يكديگر سر و كار داريم.

 

وي افزود: انسانها هويت هاي چندگانه براي تمام جوامع بشري به همراه خود آورده اند لذا اين هويت ها را بنگريد و اثرگذاري در آن داشته باشيد.

 

 رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی تاكيد كرد: اگر افكار شما سر ريز نشود و پيشرفت هاي علمي شما عملياتي نشود، اثرگذاري ملي و بومي شما بر هويت جهاني كاهش مي يابد.

 

 آملي ادامه داد: شما دانشمندان، هيات علمي دانشگاه ها در ارتباط با مسائل علمي و فناوري خط مقدم هستيد و بايد اثرگذاري بر هويت ديگران داشته باشيد.

 

وي با بيان اينكه پايه هاي ديپلماسي علم ايران بر توسعه كرسي هاي فارسي شناسي و اسلام شناسي بنا گذاشته ايم، افزود: كرسي ها شيعه شناسي از ديدگاه ايران در جهان شكل مي گيرد.

 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل بر چالش هاي قانون تحريم ويزا بر پيشرفت علوم و فناوري كشور اشاره كرد و گفت: تحريم ويزا صرفاً از جنبه تجاري آن نگاه نكنيد بلكه اثر آن در علم و فناوري بيشتر است.

 

 آملي ادامه داد: تحريم ويزا، قانون خطرناك بر علم و فناوري است كه انزواي علم و فناوري را در كشور به دنبال دارد.  

 

وي افزود: كاهش جدي حضور اساتيد جهان در سمينارهاي كشور، جشنوار هاي بين المللي، نشست ها و كنفرانس هاي علمي كشور، كاهش حضور ايرانيان نخبه مقيم خارج از كشور، به بن بست رساندن برنامه گردش مغزها، كاهش برنامه هاي مشترك، گسترش ايران هراسي و اثرگذاري بر همكاري ها از جمله ايجاد شعب دانشگاهي در خارج از كشوراز جمله چالش هاي فرا روي علم و دانش كشورمان در پي تحريم ويزا خواهد بود.

کد خبر 513766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha