توسعه عدالت اجتماعی، یکی از مهمترین فواید تعاونی‌ها در توسعه پایدار است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری توسعه عدالت اجتماعی را یکی از مهمترین فواید تعاونی‌ها در توسعه پایدار عنوان کرد و گفت: تعاونی‌ها چارچوب حقوقی و مدیریتی مناسب در اختیار دولت‌ها قرار می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کارورفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، عباس جزایری، مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، در نشست کارگروه تخصصی امور اقتصادی به اهمیت تعاونی‌ها در توسعه پایدار اشاره کرد و گفت: تعاونی‌ها چارچوب حقوقی و مدیریتی مناسب در اختیار دولت‌ها قرار می‌دهند.

 

مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری توسعه روستایی و کشاورزی، توجه به مشکلات جوامع محلی، کمک به محیط زیست، تأمین خدمات اجتماعی، توسعه کارآفرینی، ایجاد اشتغال و مردم سالاری دینی را از تأثیرات تعاونی‌ها در توسعه پایدار برشمرد.

 

جزایری همچنین کمک به کاهش فقر و توسعه عدالت اجتماعی را از دیگر فواید تعاونی‌ها در توسعه پایدار عنوان کرد و افزود: تعاونی‌ها به نیازها، اهداف اقتصادی و اجتماعی از طریق بنگاه‌های اقتصادی و ایجاد شغل و درآمد کمک شایانی می کنند.

 

وی بابیان اینکه تعاونی‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی به ترتیب ۶۵، ۲۶ و ۹ درصد تعاونی‌های استان را تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: بخش کشاورزی، صنعتی و خدمات بیشترین توزیع تعاونی را در استان به خود اختصاص دادهاند.

 

مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: در حال حاضر 2 هزار و 408 تعاونی فعال در سطح استان وجود دارد که این تعاونی‌ها شامل هفت‌هزار و 94 عضو بوده که زمینه اشتغال 28 هزار و 868 نفر را فراهم کرده است.

 

جزایری بابیان اینکه تعاونی‌های توزیعی شامل یکهزار و ۵۶۰ تعاونی با عضویت 22 هزار و 653 نفر و اشتغال‌زایی سه‌هزار و 82 نفر در استان فعالیت دارند، اظهار کرد: مسکن بیشترین تعداد تعاونی‌ها را در این بخش به خود اختصاص داده است.

وی افزود: هماکنون یک‌هزار و 560 تعاونی تولیدی در استان فعالیت می‌کنند که این تعداد تولیدی بیشتر در بخش فعالیت‌های کشاورزی و صنعتی بوده و زمینه اشتغال 19 هزار و 45 نفر را فراهم کرده است.

 

جزایری تحکیم تعاملات شبکه‌ای، ترویج فرهنگ تعاون، توسعه مدیریت و توانمندسازی منابع انسانی تعاونی‌ها، تأمین منابع مالی، مشوق‌ها و توسعه بازار را از مهم‌ترین راهبردهای تحول در بخش تعاون برشمرد.

 

کد خبر 514132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha