ضرورت توجه به  عرصه مجازي در هفته قرآن و عترت/معجزه پيامبر(ص)، مانيفست انقلاب

خبرگزاری شبستان: مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران با تاكيد بر ضرورت توجه به ايجاد و تقويت عرصه مجازي در هفته قرآن و عترت، گفت: قرآن، معجزه پيامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) مانيفست انقلاب اسلامي ايران است.

حجت الاسلام محمد رحيميان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران، امروز (21دي)  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري درباره برگزاري هر چه باشكوه تر هفته قرآن و عترت در استان، گفت: برگزاري هر چه باشكوه تر هفته قرآن و عترت در مازندران، مبارك است چرا كه در آستانه غبارروبي در منازل و عيد نوروز، فرصتي مي تواند براي غباروبي دل ها و جان ها با كلام وحي باشد كه رويكرد اصيل به فطرت است.

 

وي افزود: برگزاري هفته قرآن و عترت يك بسيج همگاني را مي طلبد و به شكر خدا، مازندران يك استان ولايتمدار و متدين است و در دوران انقلاب نيز سابقه خوبي دارد.

 

حجت الاسلام رحيميان اظهار كرد: آشنايي اصحاب رسانه به وظايف خود و بسترسازي لازم همانطور كه امت ديندار ثابت كرده، به صورت پيشگام حضور مي يابند و براي هر چه برگزار شدن آن نياز به امر جدي مسئولان دارد.

 

وي درباره پيامدها و بركات هفته قرآن و عترت در استان، بيان كرد: قرآن، مانيفست انقلاب اسلامي ايران است كه اين انقلاب در پيدايش و استمرار حركت و پويش خود، نيازمند قرآن و عترت است همانطور كه قرآن، توجه مي دهد.

 

حجت الاسلام رحيميان ابراز كرد: قرآن به بهترين شكل، تضمين كننده سعادت دنيا و آخرت است كه با تمسك به اين دو يادگار ارزشمند، هرگز گمراهي ايجاد نمي شود بنابراين راهي جز بازگشت به معجزه پيامبر(صلي الله عليه و آله و سلم) وجود ندارد.

 

وي گفت: سپردن عَلَم انقلاب به امام زمان(عجل الله تعالي فرجه الشريف) با تحقق و عمل به اين دو يادگار ارزشمند، مهيا مي شود.

 

حجت الاسلام رحيميان درباره وظايف مردم و مسئولين نهادهاي دولتي و غير دولتي در قبال هر چه بهتر برگزار شدن برنامه هاي هفته قرآن و عترت، اظهار كرد: اين امر عزم جدي مسئولين و مردم را مي طلبد نه اينكه فقط به صورت برنامه و گزارش بيلان به مافوق باشد و بايد عزم جدي ناشي از باور و ضرورت طرح و ارائه شود.

 

وي بيان كرد: شناخت و عزم جدي مسئولين بايد در اين كار باشد و دست اندركاران قرآني و ستادي كه براي تدارك اين هفته، مشغول هستند براي بسترسازي بروز استعدادهاي مردمي به ويژه رسانه ها، نقش مهمي دارند.

 

حجت الاسلام رحيميان درباره نشر و ترويج فرهنگ قرآني و سبك زندگي، ابراز كرد: قرآن، جامع ترين برنامه ها براي سعادت بشر در عرصه زندگي فردي و اجتماعي بشر را دارد و 70 درصد مشكلات جامعه با نگاه و توجه به قرآن و عترت، قابل رفع است.

 

وي گفت: دعوت از پژوهشگران ديني و صاحبنظران حوزوي و دانشگاهي و همكاري مسئولين در سبك زندگي ديني با بهره گيري حديث ثقلين استخراج شود البته كارهاي خوبي صورت گرفته كه با كارگروه هاي ويژه ظرفيت رسانه هاي مختلف و تربيون هاي رسمي، مي توان به هدف رسيد.

 

حجت الاسلام رحيميان درباره مهجوريت زدايي از قرآن و غربت زدايي از اهل بيت(عليهم السلام)، اظهار كرد: هفته قرآن و عترت، هفته خوبي است تا مسئوليت سنگين ما در مهجوريت و غربت زدايي ايفا شود و به طبع برگزاري جلسات مستمر ستادي پربار و پيگيري و همراهي با عزم جدي، مهم است كه برنامه ها چه پژوهشي، تبليغي، و ترويجي متناسب با مخاطبان خود، جنسيت، شغل، جغرافياي زندگي و ... تدوين شود.

 

وي درباره جانمايي اطلاع رساني و تبليغات جهت حضور پرشور مردم و مسئولين در هفته قرآن مازندران در برنامه هاي خود، بيان كرد: نه فقط براي يك هفته بلكه اين برنامه ها براي درازمدت و كوتاه مدت در طول سال، كاربردي شود و در نظام خانوادگي، اداري و محلي نيازمند الگوپذيري از قرآن و عترت هستيم به عنوان نمونه افزايش آمار كجروي هاي اجتماعي، محصول فاصله گرفتن از قرآن و عترت است.

 

حجت الاسلام رحيميان تصريح كرد: در عرصه شغلي چه كارهاي نظامي و انتظامي و ... بيمارستان ها، دستگاه ها و نهادهاي فرهنگي نيازمند وجدان كاري، انظباط، پاسخگويي به مراجعه كنندگان، تكريم ارباب رجوع هستيم و همچنين در محيط هاي آموزشي چه در تحصيلات مهدها، ابتدايي و متوسطه، توجه به رسالت قرآن و نسل آگاه و متعهد براي پرورش آينده نظام و زندگي و چشم انداز فاخر و متعالي است كه همين عرصه نيمي از جمعيت مازندران را در بر مي گيرد در عرصه رسانه هاي شنيداري و ديداري به ويژه صدا و سيما، هنرهاي متعهد، فيلم، تئاتر، شعر و ... ائمه جمعه و جماعت، حوزه هاي علميه، اداراتي نظير فرهنگ و ارشاد اسلامي، كتابخانه ها و ... هر دستگاهي متناسب با شرح وظايف خود، برنامه هايي در خور شان و جايگاه خود را داشته باشند حتي نهادهاي غير رسمي و موسسات قرآني و هيئت هاي مذهبي مستثني نيستند.

 

وي افزود: پيام قرآني در قالب نقاشي و طراحي ارائه شود نظير بحث خانواده سالم در تابلو، ارتباط فرزندان با والدين، خودپاسباني افراد، مراقبت از خود، رباخواري در جامعه و جامعه بي ايمان در قالب تابلو به عنوان نقاشي مي تواند گويا و تاثيرگذار باشد.   

 

حجت الاسلام رحيميان ابراز كرد: اطلاع رساني به طور حتم سهم خود را در اين عرصه و همچنين در عرصه خدمات در دستگاه ها، برگزاري همايش ملي قرآن طبرستان، تكريم چهره هاي فعال قرآن، نشست هاي علمي پژوهشي قرآن، ويژه نامه قرآني، حمايت از پايان نامه هاي برتر قرآني، طرح هاي قرآني و توسعه اين كتاب، تدوين دوره هاي تفسيري و ارائه گواهينامه، كرسي هاي نظريه پرداز قرآن در اين دانشگاه صورت مي گيرد.

 

وي درباه اهميت نصب المان ها و يادمان هايي با موضوع قرآن و عترت در سطح شهرهاي استان، گفت: موضوع خوبي است البته نبايد به اين امور هنري و فضاسازي، بسنده كرد مگر عقبه گسترده اي داشته باشد و با مشاهده آن، انسان به تفكر و مسير حاكميت قرآن در زندگي سوق يابد.

 

حجت الاسلام رحيميان اظهار كرد: اثربخشي برنامه ها، پيگيري تعليم و فراگيري و سپس عمل به قرآن، اهميت دارد.

 

وي درباره اينكه جاي خالي چه برنامه اي در هفته قرآن و عترت مازندران محسوس است، بيان كرد: در اين هفته مي توان با مسابقات و المپيادهاي قرآني، شاهد رفت و آمدهاي نيروهاي قرآني در سطح شهر بود نظير افتتاحيه المپيادهاي ورزشي چرا كه اين امر براي جوانان جاذبه دارد.

 

حجت الاسلام رحيميان ابراز كرد: برپايي نمايشگاه هاي قرآني، راه اندازي راديو قرآن در ادارات و مراكز آموزشي در هفته قرآن و عترت كه مزاحم دستگاه نشود قبل از ساعت 8 نظير آنچه كه در دانشگاه كشاورزي به عنوان راديو قرآن صورت مي گيرد، طرح خوبي است.

 

وي گفت: در مدارس، نواخته شدن زنگ انشاء قرآن، دعوت از معلمين چه حوزوي و غيرحوزوي، فراخوان ايده ها در فضاهاي مجازي با اختصاص جوايز اهميت دارد و تاثيرگذار است.

 

اين كارشناش ديني افزود: باتوجه به اهميت مخاطبين جوانان و گستردگي آنها به نظر مي رسد مركز حمايت محتوايي براي حضور در فضاهاي مجازي كه خوراك را در پيام و كار براي قرآن و عترت با استفاده از هنر و جذاب تامين محتوا كند و خدمات حمايتي را ارائه دهد، مطلوب و ارزشمند است.

 

حجت الاسلام رحيميان گفت: ايجاد و تقويت وبلاگ ها و سايت هاي قرآني، شبكه هاي مستقيم و غير مستقيم اجتماعي و عرصه مجازي كه اين فرصت متناسب با ذائقه جوان كارآمد مركز است و هم تامين محتوا كند، اهميت دارد.

 

به گزارش شبستان، هفته قرآن و عترت مازندران، اسفندماه سال جاري با شعار «خردورزي و كرامات انساني»، در راستای تحقق منویات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (رحمت الله عليه(، مقام معظم رهبری(مد ظله العالي)، انقلاب اسلامی، اهداف و سیاست ها و راهبردهای منشور توسعه فرهنگ قرآنی با برگزاري جشنواره ها و همايش هاي متعدد، صورت مي گيرد.

کد خبر 514354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha