تحقق تمدن اسلامی نیازمند فعال در عرصه رسانه است/ کشور نیازمند ساماندهی و تقویت مدیریت رسانه است

خبرگزاری شبستان: معاون حقوقی وزیر ارشاد اسلامی در یزد با اشاره به اهمیت حضور رسانه ها در جوامع امروزی گفت: تحقق تمدن اسلامی نیازمند فعال در عرصه رسانه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، حسین نوش آبادی، معاون حقوقی وزیر ارشاد اسلامی امروز (27 دی) در نشست خبری در استان یزد گفت: پیروزی ملت ایران و انقلاب اسلامی را در زمینه هسته ای  و صبر تحمل ملت ایران را به ملت ایران تبریک می گوییم و امروز روزی است که در مقابل قدرت های بزرگ با خرد و عقلانیت، فشارها و تحریم های ظالمانه را از پای ملت ایران باز کردیم  و به سمت پیشرفت قدم برداشتیم.

وی افزود: استان یزد سالیان متمادی در عرصه شیوه زندگی ایرانی اسلامی تجربه دارد و می تواند در این زمینه در تبیین این فرهنگ پیشتاز باشد و در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه سبک زندگی ایرانی اسلامی گام بردارد.

نوش آبادی تصریح کرد: بالغ بر هفت هزار نشریه در کشور مجوز دارند که بیش از دو سوم آن در دولت یازدهم مجوز گرفته است و این دولت سهم ویژه ای در ارتقای فرهنگ رسانه و رشد آن داشته است و رسانه ای که می تواند پایه گذار حرکت فرهنگی و پیشرفت باشد ما نقش آن ها را در فرهنگ سازی حائز اهمیت می دانیم و اعتقاد داریم رسانه نهاد موثر در فرهنگ سازی و تبیین سبک زندگی ایرانی اسلامی هستند.

وی ادامه داد: ما برای اعتلای جامعه نیازمند عنصر رسانه هستیم و برای تحقق تمدن ایرانی اسلامی که از مطالبات رهبری است باید به مطبوعات و رسانه ها توجه داشته باشیم  و از ابزار قدرتمند رسانه برای رسیدن به امیال و آرزوهای بزرگ بهره ببریم.

معاون حقوقی وزیر ارشاد اسلامی گفت: اگر امروز با غول امپراطوری رسانه ای داریم به دلیل باز بدون عرصه رسانه ها است تا بتوانند بر افکار عمومی جهان تاثیر گذار باشند.

نوش آبادی بیان کرد: امروز اگر فرهنگ غرب در جامعه حکومت می کند به دلیل موفقیت رسانه های آنها بوده است و این امر بدیهی است که هر تمدنی با قدرت رسانه معرفی می شود و در توسعه هر فرهنگی و ایده ای نقش اثرگذاری دارند و ما نیز برای نزدیک شدن به آرمان ها نیازمند بهره گیری از رسانه و مطبوعات هستیم.

وی ادامه داد: ساماندهی و تقویت مدیریت رسانه باید در کشور شکل بگیرد و نهایت بهره وری رسانه را داشته باشیم.

معاون حقوقی وزیر ارشاد اسلامی بیان کرد: انقلاب اسلامی نیازمند بهره گیری از قدرت رسانه است و همانطور که نظام سلطه از قدرت رسانه بهره گرفته است نظام اسلامی نیز باید از آن بهره بگیرد و برای ساماندهی آن ها نیز نیازمند مهندسی رسانه هستیم.

نوش آبادی خاطرنشان کرد: تحقق مهندسی فرهنگی در کشور با کمک ابزار رسانه شکل می گیرد و اگر فرهنگ را بخواهیم ساماندهی کنیم باید مطبوعات و رسانه ها را ساماندهی کنیم .

وی افزود:  در نظام مردم سالار دینی باید به مطبوعات دینی اهمیت دهیم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتقاد دارد باید از مطبوعات که مصداق روشن رسانه هستند بهره گیری کنیم.

نوش آبادی تصریح کرد: تنوع رسانه امروز در دنیا رو به رشد است و قدرت رسانه ها آنقدر وسیع شده که خبرهای دنیا با هم مبادله می شود و بالاترین قدرت در جهت دهی به افکار عمومی جهان شده است.

وی ادامه داد: ضرورتی است که مسئولان ما انتقادها را بپذیرند و در این راستا نیز حرف های منطقی را بپذیرند تا مشکلات آنها رفع شود و ما نیز از این انتقادات خوشحال می شویم.

معاون وزیر ارشاد اسلامی گفت: ما اگر بخواهیم از تصمیمات شخصی پرهیز کنیم باید قانون را دستورالعمل خود قرار دهیم و این بهتر از هرج و مرج است و در قانون مطبوعات ملزم کرده است که مطبوعات چاپ منظم داشته باشند و از طرفی نیز نسخه ای از هر مطبوعات به اداره ارشاد تحویل شود ولی ممکن است در این میان مشکلاتی ایجاد شود اما در دولتی که می خواهد الکترونیک باشد باید همه الزامات دولت را بپذیرند و باید خود را به این شیوه عادت دهیم.

نوش آبادی بیان کرد: ما باید خود را با تغییرات و پیشرفت ها هماهنگ کنیم و از اینکه برخی مواقع به ضرر ما است نباید ناراحت شویم زیرا سرعت و دقت ما بالا می رود.

وی  ادامه داد: نباید رقایت های سیاسی موجب حذف دیگران شود و کشور محل فعالیت های احزاب و گروه های مختلف در چارچوب قوانین کشور است و هر کسی که به قانون اساسی و نظام اسلامی اعتقاد دارد باید در کشور فعالیت کند و ما نیز اعتقاد داریم که جریانات سیاسی موجب حذف دیگری نباشند و مسئولان کشور نیز باید به آن توجه داشته باشند.

معاون حقوقی وزیر ارشاد اسلامی بیان کرد: با اجرای برجام امیدواریم که ما شاهد تحول و گشایشی در حوزه فرهنگ هنر کشور باشیم و با رونق بخشیدن به اقتصاد و با تعاملات و ارتباطات در حوزه فرهنگ و رسانه و جذب سرمایه گزاران تعاملات بهتری داشته باشیم.

نوش آبادی خاطرنشان کرد: تالار مرکزی یزد تالار و پروژه ملی خوبی است که بیش از 90 درصد پروژه پیشرفت داشته است که کمتر از 10 درصد از آن باقی مانده است که امیدواریم در اوایل سال آینده افتتاح این پروژه مهم را داشته باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اقبال مردم به رسانه ها بیشتر شده است در این راستا افراد مختلفی با اندیشه های مختلف به میدان آمده اند و دولت نیز راه را در چارچوب قانون باز کرده است و عصر نیز عصر رقابت است که باید برای آن تلاش کرد.

معاون حقوقی وزیر ارشاد اسلامی گفت: بسیاری از سایت های بدون مجوز ابلاغ کرده ایم که برای مجوز اقدام کنند و یکی از راه ها برای جلوگیری از برخلاف عمل کردن نیز پاسخگو کردن آنها است.

 

کد خبر 515907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha