آیت الله حیدرعلی جلالی خمینی، استاد اخلاق حوزه علمیه با تبریک اجرایی شدن برجام و رفع تحریم ها به مردم، مقام معظم رهبری و دولتمردان، به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: تصویب مذاکرات هسته ای نتیجه صبر، درایت و استقامت ملت و مسئولان بود.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر شجاعت و دلاوری تیم هسته ای در روند مذاکرات افزود: تحریم های ظالمانه با همت و تدبیر ملت و دولت رفع شد و مردم بار دیگر شاهد دستاوردهای ملی برای کشور بودند.
وضع تحریم ها با هدف استحاله نظام اسلامی
استاد اخلاق حوزه هدف دشمن و استکبار جهانی در وضع تحریم ها را استحاله و نابودی نظام اسلامی خواند و خاطرنشان کرد: دشمن در روند مذاکرات دریافت کرد که نتیجه کینه توزی ها و دشمنی هایش استقامت، صبر و دلبستگی بیشتر ملت و نظام اسلامی می باشد.
آیت الله جلالی خمینی با تشکر از دولت یازدهم که با تدبیر و درایت توانست امید را به کالبد جامعه تزریق کند، ادامه داد: دولتمردان فعلی توانستند با تکیه به راهبردهای خردمندانه و دوری از رفتارهای غیرعقلانی که پیش از این، موجب خدشه وارد شدن به جایگاه نظام در عرصه بین الملل شد، جهان را با صلح طلبی ایرانیان آشنا کند.
وی گشایش در روابط خارجی را جزو پیامدهای اجرایی شدن برجام و توافق در مذاکرات هسته ای دانست و گفت: البته مسئولان باید هوشیاری خود را در برابر تلاش های دشمن برای نفوذ در کشور حفظ کنند. نفوذی که مقام معظم رهبری طی یک سال اخیر بارها نسبت به آن هشدار دادند.
«اسلامیت» و «جمهوریت»؛ 2 پایه نظام اسلامی
تولیت مدرسه علمیه جلالی خمینی با اشاره به 2 پایه اصلی نظام اسلامی یعنی «اسلامیت» و «جمهوریت»، افزود: مسئولان در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، التزام خود را به این استوانه های اساسی کشور نشان دهند.
وی با اشاره به سخنان امام (ره) مبنی بر قیام کردن برای اسلام و محرومین خاطرنشان کرد: همانطور که امام (ره) تاکید فرمودند، نباید در فراز و نشیب های اجتماعی و جهانی مستضعفین ضعیف تر و مستکبرین قوی تر شوند.
وی با اشاره به نقش اساسی مستضعفین و پابرهنگان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی ادامه داد: مسئولان در فضای پس از برجام دو اولویت را فراموش نکنند: یک- تلاش مجدانه برای رفع مشکلات محرومین و مستضعفین. 2- مقابله با نفوذ دشمن و استکبار جهانی.
استفاده از توان ملی در مبارزه با دشمن
آیت الله جلالی خمینی با بیان اینکه اسراییل و حامیانش، تنها مخالفانِ تصویب اجرایی شدن برجام، تلاش خود را برای خدشه وارد کردن به این توافق به کار می بندند، افزود: اگر بنیان های کشور متکی به توان ملی و ظرفیت های جوانان باشد این تلاش ها به سرانجام نمی رسد. بنابراین مسئولان اولا در وضع قوانین به فکر محرومین باشند و ثانیا امور را به طبقات مستضعف و محروم محول کنند.
وی در پایان گفت: تدابیر و سیاستگذاری ها به گونه ای باشد که طعم شیرینِ برجام در کام مردم، تلخ نشود و مردم، اثرات صبر و ایستادگی خود را، هرچه سریع تر در بهبود اوضاع معیشتی لمس کنند.
نظر شما