«ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش // بهر نبردی بی امان آماده باش، آماده باش ... بهر ملاقات خدا بنما معطر پیکرت // ای لشکر صاحب زمان آماده باش»
این نوا هنوز در گوش مردمانی که سال های نچندان دور دهه 60 را به یاد دارند، طنین انداز است، نوایی که با آن رزمندگان ما با بدرقه عزیزانشان به جبهه های حق علیه باطل رفتند.
جنگی که به گفته بسیاری از سرداران آن، جنگی نا برابر بود و صدامیان به وسعت همه دنیا بودند با تمام امکانات در برابر بچه های ایرانی ایستادند که غیرت از عباس بن علی (علیهما السلام) و رشادت را از ائمه اطهار (علیهم السلام) آموخته بودند، آنان همچون آرش و رستم به دیو زمان شوریدند و برای همیشه خود و اربابانش را سرجایشان نشاندند.
آنان کسانی بودند که با اولین لبیک بند پوتین خود را محکم بستند و راهی شدند به سرزمین هایی که شاید امروز کمتر کسی از آن سرزمین ها یادی بکند، آنان غریبانه در گرمای طف دیده خوزستان و در سرمای سخت کردستان جنگیدند تا فرزندان ما در تاریخ نخوانند که در دوره آنان وجبی از خاک ایران به دست دشمن افتاده است.
ایران همواره سرزمین دلیران بوده است، در کتاب های تاریخی آمده است که اسکندر، پادشاه مقدونی زمانی که می خواست به ایران حمله کند از دلیری ایرانیان در هراس بود، اینان فرزندان همان پدران هستند اما با این تفاوت که روح معنویت و ایمان اسلامی در کالبد آنان فردی بزرگ به نام امام روح الله (ره)، دمیده بود و آنان همچون روئین تنان شاهنامه فردوسی گام هایی استوار برداشتند که اکنون بزرگترین آکادمی های جنگی جهان هنوز حمله به الولید را به عنوان درسی بزرگ به دانشجویان خود می آموزند.
فارس در مجموع 10 روز، میزبان فرزندانی از همین تبار است، فرزندانی که در دل خاک دشمن پنجه در پنجه دیو پوشالی بعثی انداختند و او را به زانو در آوردند، آنان که اسم و رسمشان هنوز معلوم نشده آمده اند تا حس کنند و ببینند آنروزی که با نوای «ای لشکر صاحب زمان» با آن شور به میدان رزم رفتند، امروز چند نفر به استقبالشان می آیند.
مردم فارس مردمی مهمان نواز و رزم آور بوده اند و هر فردی که می خواهد مهمان نوازی را مثال بزند نمی تواند آن را از نام مردم شیراز و فارس جدا کند، تا امروز که مردم به خوبی از شهدا استقبال کرده اند.
سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور، فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به اینکه حدود یکصد شهید دوران دفاع مقدس مهمان مردم شیراز و فارس هستند، گفت: این شهدا چهار هزار کیلومتر را می پیمایند و در هر نقطه ای از استان دوباره عطر شهدا وزیدن می کند.
پیرزنی گریان با عکس کوچکی در دست به استقبال شهدا آمده بود، از عکس معلوم بود که آنقدر در دست گرفته شده که دیگر رمقی برای کاغذ آن نمانده بود و کم مانده بوده که از بین برود، او با لهجه لری می گوید: «آمده ام تا فرزندم را پیدا کنم، شاید او در میان شهدا باشد.»، اشک هایش امانش نمی دهد و تریلر حامل شهدا در حرکت، به سختی دستش را می کشد تا به تابوت شهید برسد، ضجه ای می زند که دل هر جنبده ای را کباب می کند.
سردار سرتیپ دوم پاسدار مجتبی مینایی فرد، رئیس سابق کنگره سرداران و 15 هزار شهید فارس با اشاره به اینکه در فارس بیش از 800 نفر هستند که جاویدالاثرند، گفت: خانواده این عزیزان هنوز منتظر آنان هستند.
پاسدار جواد قناعتی، رئیس کنگره سرداران و 15 هزار شهید فارس با اشاره به اینکه این شهدا پس از حضور در فارس برای آزمایش DNA به تهران فرستاده می شوند، نیز گفت: شهدا به حق امامزادگان عشق هستند.
وی افزود: روز پنج شنبه اول بهمن ماه مردم شیراز میزبان شهدای گمنام دفاع مقدس هستند و مراسم استقبال مردم سومین حرم اهل بیت (علیهم السلام) از ساعت هشت و 30 دقیقه از میدان شهدا آغاز می شود.
شیراز، مهیای حضور کسانی است که شاید سنی نداشتند اما دلی دریایی داشتند که برای حفظ اسلام عزیز و همچنین امنیت و اقتدار کشور به جبهه های حق علیه باطل ها رفتند، آنانی که شمشیر از نیام در آوردند و در مقابل شمر زمان خویش ایستادند.
حال این آزمونی برای حضور دوباره مردم شیراز در صحنه است، مردم شیراز! گوش کنید نوایی برای ما به گوش می رسد ... «ای لشکر صاحب زمان آماده باش، آماده باش // ای لشکر روح خدا گاه حضورت آمده ...».
برای دانلود نوحه ای لشکر صاحب زمان اینجا را کلیک کنید.
گزارش: محسن تورع
نظر شما