شمسعلی ولی زاده، امروز (22 تیر) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: مسجد، زمینهساز ایجاد رفتارهای مطلوب در جامعه و جایگاهی برای تجربه فنون و راهبردهای دینی و تأمین نیازهای معنوی مسلمانان، بهویژه نسل جوان به شمار میرود.
وی افزود: مسجد، نماد معنوی هر محله و منطقه و تجلیگاه جامعیت اسلام است و بسیاری از احکام فقهی ما مبتنی بر مؤلفههایی مانند مسجد، محراب و یا اذان است.
این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: مسجد به پیوند معنوی نسلها و اتحاد و برادری گروههای مختلف اسلامی کمک می کند و در عمل به حقمحوری و مردمسالاری میانجامد که البته در این بین، نقش تعامل و همکاری مسجد با دیگر نهادها و متولیان که عهدهدار توسعه فرهنگ، دین و معنویت در سطح جامعه هستند نیز بسیار حائز اهمیت است.
ولی زاده اظهار کرد: مسجد به عنوان کانون وحدتبخش ملت اسلامی، در جهت تحکیم دین و معنویت در میان نسل آیندهساز و با نشاط جوان گام بر می دارد تا در نهایت، عطر معنویت مسجد، در فضای خانوادهها پراکنده شود.
وی با بیان اینکه آغاز حرکت عظیم اسلامی از مساجد بوده است، افزود: رمز موفقیت گسترش دین مبین اسلام، مساجد بوده و از صدر اسلامی تا کنون، مساجد محل رفع مشکلات مردم و مرکز حرکت های بزرگ اسلامی در طول تاریخ بوده است.
ولی زاده با اشاره به اینکه بهره برداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیت ها و توسعه فکری می برد، افزود: این اوقات فرصتی مغتنم برای جذب جوانان به فعالیت های فرهنگی هنری است.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری جوادالائمه مسجد امام رضا (ع) قائمشهر با اشاره به اینکه غنی سازی بهینه اوقات فراغت یک شاخص مهم و مناسب برای ارتقا سلامت جسمی و روانی و استحکام ساختار تربیتی جامعه است، اظهار کرد: ترویج فرهنگ ناب اسلامی و شعائر دینی از مهم ترین اهداف کانون های فرهنگی و هنری مساجد است .
وی تصریح کرد: کلاس های آموزش قرآن، معارف اسلامی و احکام، مسابقات ورزشی، آشپزی و نقاشی از برنامه های اوقات فراغت این کانون در قالب طرح آسمانی های 5 است که با استقبال جوانان و نوجوانان مواجه شده است.
ولی زاده یادآور شد: این کانون در سال جاری میزبان معتکفین بود که جوانان و نوجوانان بسیاری در این مراسم معنوی شرکت داشتند و همچننین در مناسبت های ملی و مذهبی به برگزاری برنامه های مختلف اقدام می کند.
پایان پیام/
نظر شما