حجت الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد، به فعالیت های حوزه قرآن در بخش مفاهیم، تربیت ممتحن، مفسر و معلم قرآن اشاره کرد و افزود: در این زمینه گام های خوبی برداشته شده است، اما همچنان خراسان شمالی نیاز به رشد و تعالی در حوزه های مختلف قرآن دارد تا از نیروی انسانی استان در مأموریت ها استفاده شود و نیازی به استفاده از نیروهای خراسان رضوی نباشد.
وی از برون سپاری صد در صدی برنامه های قرآنی خبر داد و عنوان کرد: ارتقاء کمی 14 باب خانه های قرآنی و 5 موسسه قرآنی، ارتقاء کیفی 4 موسسه قرآنی از سطح 3 به 2، آموزش ترجمه و مفاهیم به 35 نفر و تفسیر قرآن به 80 نفر و آموزش حفظ 1 تا 3 جزء قرآن به دوهزار و 128 نفر و صحیح خوانی به سه هزار و 519 نفر، از جمله فعالیت هایی است که با نظارت سازمان تبلیغات اسلامی استان از ابتدای سال تا کنون انجام شده است.
حجت الاسلام خادمی به فعالیت های فرهنگی در حوزه اعزام و استقرار روحانی و مبلغ، تشکل ها و کانون مداحان و ائمه جماعات مساجد هم اشاره کرد و گفت: سال جاری نسبت به سال گذشته در حوزه اعزام و استقرار روحانی، 150 درصد رشد شاخص داریم، به گونه ای که تا کنون 250 عالم ساکن روستاها شدند و هنوز ظرفیت وجود دارد تا این عدد افزایش یابد.
وی با اذعان بر اینکه تنها دستگاهی هستیم که ضمن ارائه خدمات فرهنگی به شهرها به روستاها نیز خدمات فرهنگی ارائه می دهیم، کفت: اولویت نخست ما تامین عالم مورد نیاز روستاها به خصوص در ایام محرم، رمضان و فاطمیه است.
وی به استقرار 100 روحانی در مناطق مورد نیاز استان از ابتدای امسال تا کنون اشاره کرد و افزود: در همین مدت، 227 امام جماعت به کانون های جمعیتی مانند اداره ها و کارخانجات استان اعزام شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، بیان کرد: در 9 ماهه امسال، 25 هزار و 101 نفر روز هم اعزام مبلغ و مبلغه عمومی داشتیم و معتقدیم ساکن بودن عالم در روستاها و مناطق کنار مردم، آثار فرهنگی خاص به دنبال دارد که اثر گذاری مباحث مطرح شده را در جامعه هدف، بیشتر می کند.
شناسایی 260 بانوی برگزار کننده جلسه های خانگی
حجت الاسلام خادمی با تاکید بر اینکه بانوان در تقویت ارزش های فرهنگی و تقویت فضای دینی و معنوی جامعه، اثر گذاری غیر قابل انکار دارند، گفت: بر این اساس، 260 بانوی برگزار کننده جلسات خانگی در حوزه قرآن در استان شناسایی شده اند.
وی بیان کرد: این کار با هدف برگزاری کلاس های آموزشی احکام، تاریخ، آداب اخلاقی، مقتل و مرثیه خوانی و مدیریت جلسات خانگی برای بانوان برگزار کننده جلسه های خانگی قرآن، انجام شده است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان اظهار کرد: حمایت از 28 بانوی جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگ دینی، برگزاری 150 نشست تخصصی عرفان اسلامی، حمایت از جلسه های ثابت و محوری حفظ قرآن، تثبیت 50 مراسم و محافل قرآنی مردمی و برگزاری 35 جلسه صحیح خوانی نماز و قرآن در مراسم اعتکاف از جمله فعالیت های سازمان در حوزه قرآن است.
حجت الاسلام خادمی همچنین به فعالیت کانون مداحان که جمعیت تاثیر گذار و تریبون به دست در استان هستند اشاره داشت و افزود: مداحانی که جلسه های عمومی و موسمی را مدیریت می کنند نیاز به دانش افزایی دارند و در همین راستا برای آنها کلاس های آموزشی آشنایی با تاریخ، مرثیه و مقتل خوانی، آسیب های حوزه عزاداری و مسائل اجتماعی برگزار می شود تا اطلاعات درست به مردم منتقل کنند.
نظر شما