طایفه گرایی آسیبی جدی فرا روی انتخابات در استان لرستان

خبرگزاری شبستان: طایفه گرایی و نا آشنایی مردم نسبت به وظایف نمایندگان از آسیب های فرا روی انتخابات در استان لرستان است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ انتخابات، نماد دموکراسی و مردم سالای است و مردم با حضور در پای صندوق های اخذ رأی سرنوشت خود را رقم می زنند.

 

به زبان ساده تر، مردم با حضور در عرصه انتخابات و انتخاب چند نفر به عنوان نماینده خود حق حرف زدن خود را به او داده و نماینده خود را در تصمیم گیری ها، قانون گذاری و سرنوشت بسیاری مسائل روانه مجلس می کنند.

 

به گواه تاریخ انتخابات، طایفه گرایی و توجه نشدن به شاخص های انتخاب اصلح از آسیب ها و مشکلات فرا روی انتخابات در استان لرستان است.

 

هرساله قبل از برگزاری انتخابات همچون انتخابات مجلس شورای اسلامی و شورای شهر و روستا داوطلبان با دست به دامان شدن بزرگان طایفه،  کاروان های تبلیغاتی راه انداخته و برگزاری مجالس خانگی طایفه ای نوید بخش آسیبی جدی در حوزه انتخابات در استان است.

 

آسیبی که می تواند منشاء حضور افراد نالایق و پس زدن افراد توانمند در عرصه های بسیار خطیر شود.

 

حقیقت این است که کشمکش طایفه ای در بسیاری از مناطق استان لرستان تاکنون بسیاری از نماینده های مردم این استان را روانه مجلس کرده است.

 

آنگاه که قلم در انتخابات به نفع طایفه در برگه اخذ رأی رقم می خورد در واقع پیچی دیگر بر سرنوشت مردم محروم استان زده می شود.

 

حضور نمایندگان نالایق در عرصه انتخابات، هم آسیبی فرار روی فرهنگ اصیل مردم است و هم متاسفانه از عامل های عقب ماندگی چندین ده ساله استان است.

 

واضح است که استمرار  این فرهنگ سیاسی و تاکید بر طایفه گرایی و تنها به طایفه، فامیل و خویشاوندان خود اندشیدن مانعی جدی بر سر راه شایسته سالاری است واین تعصبات کور که گاهی داوطلبان فرصت طلب به آن دامن می زنند مهم ترین مانع بر سر راه رشد و پیشرفت جامعه است.

 

انتخاب طایفه ای، سدی بر سر راه افراد توانمندی است که درد استان دارند و در واقع مانعی برای مشارکت ‌های اجتماعی و سیاسی سالم می ‌شود.  

 

با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی، بازار طایفه گرایی گرم و گرم تر می شود و داوطلبان انتخابات با حضور در جمع طوایف از معضل بزرگ مردم استان که همان بیکاری است و حاصل انتخابات‌های ناشایست  ادوار گذشته است، سود می برند و با وعده های چون اشتغال فرزندان بیکار خانواده ها، آسفالت راه ها و ایجاد کارخانه و...  به قاپیدن آرای مردم بی اطلاع از وظایف نمایندگان تلاش می کنند آرای طایفه را به نفع خود جمع کنند.

 

هرگاه فردی از طایفه به موقعیت اجتماعی و سیاسی بارزی می رسد، پست‌های مدیریتی ومشاغل اداری و حتی شرکتی بدون توجه به اصل شایسته سالاری به اعضای طایفه واگذار می‌ شود و مردم مظلوم استان با انتخابات نادرست فرصت حضورشایسته در مجلس و همچنین استان را به دست باد می سپارند.

 

کم نیستند حضور منشوری این گونه افراد نالایق در نهاد های مختلف که با گرفتن فرصت ها از دیگر مردم استان، افراد توانمند و شایسته و حتی نخبگان ناچار به کوچ از استان می شوند.

 

یادمان باشد، پشیمانی سودی ندارد، بارها و بارها از عملکرد ناشایست نمایندگان برخود پیچدیم، از بیکاری فرزندانمان به دلیل طایفه گرایی در استخدام ها رنجیدم، مهر عقب ماندگی چندین ده ساله بر پیشانی و داغ توسعه نیافتگی و محرومیت در دل داریم، انتخاب درست نخستین قدم برای جبران این مشکلات است.

کد خبر 517779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha