به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه خبری پليس، سرهنگ محمدرضا جعفري خيرخواه، معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان گيلان در نشست هم انديشي بررسي نزاع و درگيري گفت: در سال بيش از 500 هزار پرونده نزاع و درگيري در پزشكي قانوني ثبت ميشود.
معاون اجتماعي پليس گيلان با بيان اينكه از افرادي كه در درگيري و نزاع شركت ميكنند 70درصد مرد و قريب به 30 درصد زن هستند، افزود: متاسفانه با توجه به اينكه گيلان يك استان فرهنگي بوده، نزاع و درگيري در اين استان از فراواني بيشتري برخورد دار است.
جعفري خيرخواه اظهار داشت: نزاع و درگيري سرمنشاء بسياري از جرائم از قبيل قتل، تخريب اموال عمومي و ضرب و شتم و... است.
معاون اجتماعي پليس گيلان، كاهش نزاع و درگيري را در گرو فرهنگ سازي دانسته و بررسي و شناخت پديدهاي مانند نزاع هاي دسته جمعي که ريشه در ويژگيهاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، سياسي، اقتصادي و محيطي يک جامعه دارد را نيازمند شناخت کامل و دقيق مسائل مختلف جامعه، روابط متقابل فرد و جامعه و نظام حاکم بر اين روابط دانست.
وی با بيان اينكه نزاع نوعي برخورد جمعي ستيزه جويانه و پرخاشگرانه است که به علل گوناگون به وجود ميآيد، گفت: نزاع و درگيري را ميتوان به عنوان يکي از مسائل اجتماعي در حوزه کج روي و انحرافات تلقي کرد که در همه جوامع سنتي يا مدرن و در همه سنين پيري يا جواني، با درجات متفاوتي مطرح بوده و هست.
وي پيشگيري از وقوع جرم را نيازمند ارتقاء فرهنگي دانسته و افزود: مهمترين دليل افزايش نزاع در جامعه کاهش آستانه تحمل افراد است.
معاون اجتماعي پليس گيلان در پايان تصريح كرد: براي اينکه بتوانيم دلايل افزايش نزاع را در جامعه بررسي کنيم بايد عواملي که باعث کاهش آستانه تحمل افراد جامعه ميشود را شناسايي کرده و در جهت رفع آنها گام برداريم.
گفتني است، نشست علمي تخصصي، بررسي وضعيت نزاع و درگيري به همت اداره برآورد اجتماعي با حضور نمايندگاني از اداره كل اجتماعي و فرهنگي استانداري، معاونت پيشگيري از جرم دادگستري، دو تن از اساتيد دانشگاه، پليس پيشگيري، دفتر تحقيقات و... در معاونت اجتماعي پليس گيلان برگزار شد.
نظر شما