بازشناسی هویت جوان با تأکید بر مبانی اعتقادی، امری ضروری است

مسئول دبریخانه کانون های مساجد استان کرمان تصریح کرد: زمانی که جوان، هویت اصلی خویش را بشناسد در برنامه ریزی و تنظیم روابط و استفاده بهینه از نیروی انسانی خویش مؤثرتر عمل می کند.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان به مناسبت 11 شعبان در گفتگو با خبرنگار شبستان به دیدگاه اسلام در خصوص جوانان و جایگاه این قشر در اسلام اشاره کرد.


اسلام نگاه ویژه ای به جوانان دارد


حجت الاسلام مهدی رضائی در همین زمینه ایمان آوردن امام علی (ع) به پیامبر در حالی که نوجوانی بیش نبوده است و نیز جایگاه حضرت زهرا (س) به عنوان جوانی که پیامبر هنگام رحلت خویش، مسئولیت خطیری را به عهده اش می گذارد را حاکی از نگاه ویژه اسلام به جوانان خواند.


وی خاطرنشان کرد: سرزندگی، شادابی و بالنگدی جوانان از اصول مهمی است که در ذات اسلام مورد توجه قرار گرفته است و وجود این عوامل که باعث تحرک، قدرت درک مسائل و تجزیه و تحلیل قوی جوانان است باعث شده تا جوان در مکتب اسلام جایگاه خاصی داشته باشد.

 

همه درخشش شخصیت ممتاز حضرت علی اکبر به دلیل تبعیت از امام خویش است


این مسئول در ادامه نقش ویژه حضرت علی اکبر در حادثه کربلا را که برجسته تر از دیگر سربازان امام حسین (ع) بوده است مورد توجه قرار داد و گفت: همه درخشش علی اکبر (ع)به علت تبعیت ایشان از امام خویش است.


وی سپس نامگذاری روز ولادت حضرت علی اکبر به روز جوان را نامگذاری شایسته ای خواند که زیبایی مضاعفی به فرهنگی اسلامی بخشیده و می تواند بهترین الگو برای جوانان باشد.


حجت الاسلام رضائی در بیان شاخص ترین ویژگی های حضرت علی اکبر با استفاده از وقایع حادثه کربلا به تبعیت از ولایت، صبر و رشادت و احترام به پدر اشاره و تأکید کرد: همه این ویژگی های می تواند بهترین محور تأسی به شخصیت ممتاز علی اکبر باشد.


وی در خصوص اهمیت احترام به والدین، گفت: به هر میزانی که این احترام در جامعه ساری و جاری باشد آن جامعه از استحکام بیشتری برخوردار خواهد بود.


نیافتن هویت اصلی، مهمترین تهدید برای جوانان است


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان، نیافتن هویت اصلی خویش را بزرگترین تهدید برای جوانان امروز عنوان کرد و افزود: متأسفانه جوان امروز نمی داند که مبانی دینی و اعتقادی چه نوع نگاهی به وی دارد؟


وی تصریح کرد: زمانی که جوان هویت اصلی خویش را بشناسد در برنامه ریزی و تنظیم روابط و استفاده بهینه از نیروی انسانی خویش مؤثرتر عمل می کند.
 

بسیاری از مدیران، توان جوانان در حل مسائل جامعه را باور ندارند


وی در خصوص این پرسش که چه اتفاقی منجر به این بحران هویتی شده است؟ پاسخ داد: اولاً خانواده ها زیرساخت های فکری، اعتقادی و اجتماعی جوان را بر اساس نگاه دینی و اعتقادات اسلامی در خانواده شکل نداده اند و ثانیاً در فضای اجتماعی نیز علی رغم نگاه بلند حضرت امام و مقام معظم رهبری و نیز اقدامات خوبی که طی 32 سال گذشته انجام شده است اما هنوز مشکلاتی وجود دارد.


حجت الاسلام رضائی ادامه داد: متأسفانه مدیران، برنامه ریزان و متولیان امور فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و علمی هنوز به این باور نرسیدند که می توان برای حل مسائل جامعه از توان جوانان بهره گرفت.


پایان پیام/

کد خبر 51875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha