به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ارتباطات و اطلاع رسانی سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر، بهروز غریب پور درباره کارهای انجام شده در کاخ جشنواره فیلم فجر گفت: ارسال اخبار به رسانه های مختلف، انجام گفت و گوها، پذیرایی از مهمانان جشنواره و... همه از اتفاقاتی است که در کاخ جشنواره رخ می دهد. در کنار همه این اتفاقات باید فضایی توام با آرامش وجود داشته باشد که پدید آوردن این فضا از وظایف مدیر کاخ جشنواره است.
وی افزود: بنابراین سعی کردیم قابلیت های مرکز همایش های برج میلاد را شناسایی کنیم و آنها را به خدمت بگیریم تا یک جشنواره آبرومند برگزار کنیم. به همین دلیل تلاش می کنیم فضایی متفاوت، شاد و جذاب به وجود بیاوریم.
مدیر کاخ جشنواره فیلم فجر سی و چهارم در خصوص پوشش مهمانان حاضر در کاخ جشنواره گفت : ما از سال های دور در سنت خودمان این فرهنگ را داشتیم که اصطلاحا لباس پلوخوری مان را برای مهمانی ها بپوشیم. بنابراین طبیعی است یکی از جنبه هایی که می تواند به کاخ جشنواره چهره متفاوتی ببخشد، پوشش شرکت کنندگان است.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه در سال های گذشته روندی نداشتیم که با شرکت کنندگان در خصوص پوشش شان صحبت کنیم، ممکن است اعمال آن تبدیل به یکسری نقدها، نظرها و مقابله کردن ها شود و درنهایت جشنواره فیلم فجر را زیر سوال ببرد.
غریب پور با تاکید بر این که تابع نظر دبیر جشنواره خواهد بود بیان کرد: اگر جشنواره فیلم فجر در این باره مجوزی به ما دهد از مهمانان تقاضا می کنیم تا با لباس مرتب، منظم و زیبایی بیایند ولی فعلا در این رابطه اقدامی نکرده ایم. هر چند که یکی از آرزوهایم این است که این اتفاق بیافتد.
وی در ادامه توضیح داد: هر بار که برای دیدن اپرایی به کشورهای اروپایی می روم آن چیزی که فوق العاده نظرم را جلب می کند این است که مردم از یک ماه پیش به لباسی که می خواهند در آن شب بپوشند فکر می کنند. در حال حاضر در تالار فردوسی هم که اپرا اجرا می کنم همین روند وجود دارد و کسانی که برای دیدن اپرا می آیند حتی اگر یک دست لباس داشته باشند، تمیز و نظیف حاضر می شوند.
مدیر کاخ جشنواره فیلم فجر سی و چهارم عنوان کرد: به نظرم این نشان دهنده احترام متقابل است. امیدوارم شاهد احترام متقابل مهمانان جشنواره فیلم فجر به جشنواره باشیم.
نظر شما