مساجد ظرفیت عظیمی برای معرفی دستاوردهای انقلاب هستند

خبرگزاری شبستان: مسئول کمیته مساجد ستاد گرامیداشت دهه فجر کردستان، استفاده از ظرفیت مساجد برای ترویج مفاهیم فرهنگی و انقلابی را از اولویت های دستگاه های فرهنگی دانست و تاکید کرد: از ظرفیت مساجد در راه ایجاد و حفظ وحدت اسلامی بهره گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، سلمان روحی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان امروز (۱۰ بهمن) در جلسه برنامه ریزی کمیته مساجد دهه فجر استان اظهار کرد: دهه فجر امسال از حساسیت منحصر به فردی برخوردار است  و این مهم وظیفه دستگاههای اجرایی را دو چندان می کند.

 

روحی با اشاره به موضوع برجام و آغاز مرحله عملیاتی آن گفت: حضور مردم در برنامه های دهه فجر و راهپیمایی 22 بهمن نشان دهنده بازخورد برجام و آغاز مرحله عملیاتی توافق هسته ایی ایران اسلامی خواهد بود.

 

وی نزدیک بودن دو انتخابات بسیار مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را از عوامل دیگر حساسیت دهه فجر امسال دانست و افزود: حضور حداکثری مردم در انتخابات مستلزم حضور پرشورشان در برنامه های دهه مبارک فجر و تجدید پیمان با آرمان های انقلاب اسلامی خواهد بود که انشاالله با برگزاری هر چه بهتر برنامه های دهه فجر و نمایش دستاوردهای انقلاب اسلامی پایه های حضور حداکثری در انتخابات فراهم خواهد شد.

 

مدیر کل اوقاف استان خاطرنشان کرد: استان کردستان استان مسجد محور است و این مهم نیازمند طراحی و برنامه ریزی برنامه های خاصی در زمینه های فرهنگی، نرم افزاری و سخت افزاری برای بهره وری هرچه بهتر و بیشتر از مساجد می باشد.

 

روحی  با بیان این مطلب که در استان کردستان بیش از 400 مسجد دارای موقوفه وجود دارد، گفت: مردم نقش بی بدیلی در ساخت، توسعه و اداره مساجد استان کردستان دارند و مردمی بودن مساجد موجبات رونق این اماکن مقدس را فراهم خواهد آورد.

 

این مقام مسئول استفاده از ظرفیت مساجد برای ترویج مفاهیم فرهنگی، قرآنی، مذهبی و انقلابی را از اولویت های دستگاه های فرهنگی استان دانست و گفت: دشمن از هر مساله و کانالی برای ضربه زدن به انقلاب و به نفع خودش استفاده می کند و این وظیفه نهادهای فرهنگی است که از ظرفیت مساجد در راه ایجاد و حفظ وحدت اسلامی و تقویت باورها و اعتقادهای انقلابی و دینی استفاده کند.

 

حجت الاسلام سلمان روحی تاکید کرد: مساجد نه تنها برای برگزاری نماز جماعت بلکه برای مشاوره، رفع اختلاف، برگزاری کلاس های مذهبی و تفسیر، کلاس های قرآن و سایر برنامه های فرهنگی مورد استفاده قرار بگیرند.

 

روحی در پایان دهه مبارک فجر را بهترین فرصت برای ایجاد همدلی و همزبانی دولت و ملت دانست و ابراز امیدواری کرد همه آحاد جامعه همچون مسئولین و دست اندرکاران نهادهای دولتی، خصوصی و مردمی در برنامه های دهه مبارک فجر حضور داشته باشند.

 

کارشناس فرهنگی و هنر دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های مساجد کردستان نیز در ادامه این جلسه گفت: تجهیز کانون‌های فرهنگی، هنری و کتابخانه‌های مساجد، ارسال محصولات فرهنگی به کانون‌ها، نواختن زنگ انقلاب در روز ۱۲ بهمن، برگزاری مسابقات فرهنگی در سطح مساجد از جمله این برنامه‌ها است.

 

رحمن غریبی، مسابقه بروشوری فجر آفرینان، برگزاری حداقل ۱۰ کارگاه انقلاب شناسی «برکت»، برگزاری شب شعر شه وق، برگزاری مراسم گلبانگ انقلاب، فضاسازی محیطی در مساجد، دیدار با خانواده‌های شهدا، غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا را از دیگر برنامه‌هایی ذکر کرد که همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی به همت دبیرخانه کانون‌های مساجد استان کردستان برگزار می‌شود.

کد خبر 519043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha