توان بنیاد برکت برای اجرای طرح‌های کشاورزی بکارگیری شود

خبرگزاری شبستان: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: از توان بنیاد برکت می‌توان به منظور ایجاد طرح‌های کشاورزی و سرمایه گذاری استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومي استانداري خراسان جنوبي، معاون وزير جهادكشاورزي امروز (۱۰ بهمن) در دیدار با استاندار خراسان جنوبی تصريح كرد: تشكيل تعاوني هاي روستايي، تشكيل تعاوني هاي توليدي و تشكيل شركت هاي سهامي زراعي از جمله مهمترين اولويت هاي كاري اين سازمان است.

 

حسین صفايي عبور از كشاورزي سنتي و رسيدن به كشاورزي مدرن را موردتاكيد قرار داد و افزود: مطابق با قانون ۲۴ محصول زراعي و باغي در صورت تشخيص به صورت تضميني از كشاورزان خريداري خواهد شد كه در اين استان گندم ،پنبه ، انار و زرشك به صورت تضميني خريداري شده است.

 

وي ايجاد صنايع تبديلي و تكميلي را از ديگر اولويت هاي كاري وزارت جهادكشاورزي دانست و تصريح كرد: از توان بنياد بركت مي توان به منظور ايجاد طرح هاي كشاورزي و سرمايه گذاري استفاده كرد.

 

وي به جذب سرمايه گذار خارجي دراين زمينه تاكيد كرد و ادامه داد: در صورت آماده بودن طرح و يا پروژه اي در اين زمينه آماداگي كامل وجود دارد تا از ظرفيت موجود نيز به نحو مطلوب و با اولويت خراسان جنوبي، استفاده لازم صورت گيرد.

 

وجه اله خدمتگزار استاندار خراسان جنوبی نیز اظهار داشت: در سال جاري ۲۲ هزار تن گندم به صورت تضميني از كشاورزان استان خريداري شده است كه كمك بسيار خوبي به آنها محسوب مي شود.

 

وي به خريد ساير محصولات كشاورزي در استان اشاره كرد و يادآورشد: پنبه، انار و زرشك نيز به صورت تضميني از كشاورزان خريداري شده است.

 

استاندار خراسان جنوبی تامين آرد روستائيان و عشاير را مورد تاكيد قرارداد و يادآورشد: طي توافقاتي كه با معاونت توسعه روستايي رياست جمهوري صورت گرفت بالغ بر۲۰ ميليارد تومان اعتبار به منظور اجراي طرح هاي اشتغالزاي روستايي در اختيار استان قرار گرفته است.

 

وي به تشكيل تعاوني هاي مرزنشين در استان اشاره كرد و افزود: توسعه و تجهيز اين تعاوني ها و نيز ارائه آموزش هاي لازم به منظور فرآوري محصولات كشاورزي از مهمترين نيازهاي استان در اين زمينه است.

 

خدمتگزار فراوري محصولات كشاورزي را از ديگر موارد بسيار مهم در اين زمينه دانست و تصريح كرد: در حال حاضر به دليل نبود صنايع تبديلي و فراوري، بسياري از محصولات به صورت خام به فروش مي رسد و سود حاصل از اين فروش بييشتر از آنچه كه نصيب كشاورزان و روستائيان شود نصيب دلالان و واسطه گران خواهد شد.

 

وي جلوگيري از مهاجرت روستائيان و عشاير به شهرها را مورد تاكيد جدي قرار داد و گفت: باتوجه به خشكسالي هاي چندين ساله در استان و نيز كمبود نزولات آسماني لازم است تا حداقل هاي معيشت براي اين عزيزان فراهم شود تا از مهاجرت و رشد حاشيه نشيني در شهرها و بروز آسيب هاي اجتماعي در اين مناطق كاسته شود.

 

استاندار خراسان جسنوبی به سفر مقام معظم رهبري در چندين سال گذشته به استان وشهرستان نهبندان اشاره كرد و ادامه داد: ايشان با سفر به اين منطقه بنا به فرمايشات خودشان قصد داشتند تا نظر ساير مسئولين و مقامات كشوري به اين منطقه محروم و ساير مناطق همچون خراسان جنوبي معطوف كنند.

 

وي به اقدامات دولت تدير و اميد در اين منطقه اشاره كرد وادامه داد: دولت يازدهم نيز باتاسي از منويات رهبر معظم انقلاب تاكنون خدمات و اقدامات بسيار مناسبي را دراين زمينه صورت داده است.

 

وي خراسان جنوبي را داراي ظرفيت هاي بسيار زيادي خصوصاً در زمينه كشاورزي و دامداري دانست و تصريح كرد: باتوافقي كه با هيات سرمايه گذار آلماني صورت گرفته مقرر شد طرح توسعه وابسته به شتر با اعتبار اوليه ۲۷۰ ميليارد دلار در استان اجرايي شود.

 

 

 

 

کد خبر 519095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha