به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از زاهدان، علي اوسط هاشمي استاندار سيستان و بلوچستان امروز (13 بهمن) در نشست خبري با اصحاب رسانه بيان داشت: دولت پشتيبان انتخابات است و تصميم گيرندگان اصلي انتخابات اعضاي هيات اجرايي هستند.
وي تصريح كرد: در دو سال گذشته توانستيم زمينه ها را به گونه اي در استان فراهم كنيم كه بهترين فرصت را براي اقبال از سرمايه آوران داخلي، ايرانيان مقيم خارج كشور و شركت هاي خارجي به شرط آوردن سرمايه، تكنولوژي و شراكت در سرمايه گذاري داشته باشيم.
هاشمي افزود: در سند مورد توافق ایران با چين برجسته ترين بندهای این تفاهم نامه مربوط به سيستان و بلوچستان در خصوص توسعه سواحل مكران و راه آهن است.
استاندار استان خاطرنشان كرد: هيات هاي تجاري زيادي وارد استان شده اند كه برای جذب سرمايه، تكنولوژي و شراكت تصمیماتی در مورد آنها گرفته خواهد شد.
وي با بيان اينكه آينده نگري و يارگيري در جذب سرمايه گذاری باید داشته باشیم، افزود: هر آنچه در شهرستان چابهار انجام مي شود در راستاي توسعه و پيشرفت منطقه است.
استاندار استان به جوسازي هاي پيرامون منطقه آزاد سيستان اشاره كرد و بيان داشت: دولت به عهد خودش عمل كرد، يك سال و نيم زحمت كشيديم تا نهايت لايحه منطقه آزاد سيستان را مجلسي كرديم.
هاشمي بيان داشت: اگر لايحه منطقه آزاد سيستان به صورت انفرادي مي رفت قطعا راي مي آورد، اين تنها لايحه اي که ظرف يك ماه دو بار به صحن مجلس رفت اما مورد تصويب نمايندگان مجلس قرار نگرفت ولي نااميد نيستيم و مدير منطقه آزاد سيستان منصوب كرده ايم و از او خواسته ام با قوت به كار خودش ادامه بدهد.
وي افزود: اطمينان دارم كه لايحه منطقه آزاد سيستان در صحن علني مجلس شوراي اسلامي به فرجام نيك مي رسد.
مقام عالي دولت در استان يادآور شد: زير ساخت و دانش در جهش دادن به مسير توسعه نقش دارند، مراكز علمي ارزشمند و سرمايه انساني توانمند در سطح استان داريم اما زير ساخت در منطقه سيستان نداريم.
هاشمي با بيان اينكه در عصر كاهش قيمت نفت از پروژه هاي بزرگ سخن مي گوييم، گفت: هزينه ساخت راه آهن چابهار به مشهد 20 ميليارد تومان است ولي با اختصاص دو رديف اعتباري جديد به 40 ميليارد تومان در ماه خواهد رسيد.
وي در بخش ديگر سخنان خود با بيان اينكه شخصا از عملكرد هيات نظارت استان در رد صلاحيت نامزدهاي انتخاباتي رضايت مثبت ندارم، افزود: اینکه 50 درصد نامزدهای انتخاباتی رد صلاحیت شدند نشان از بیگانگی هیات نظارت استان بر نامزدهای انتخاباتی است.
استاندار استان با بیان اینکه هیات نظارت باید شناخت خود را از نامزدهای انتخاباتی وسعت می بخشید، ادامه داد: هر کسی که به عنوان نامزد انتخاباتی ثبت نام کرده در واقع ظرفیت خود را وقف مردم کرده و باید مورد احترام قرار گیرد.
هاشمی با هشدار به اینکه نگاه تنگ خودمان را بر دامنه انتخابات جاری نکنیم، گفت: برای ایجاد زمینه کثرت و مشارکت حداکثری در انتخابات وسعت دیدمان را افزایش دهیم.
استاندار استان زمینه اشتغال در استان را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: امسال 309 نفر در بدنه آموزش و پرورش جذب شده اند و نیز حداقل 120 نفر در کارخانه لوله سازی سیستان مشغول به فعالیت شده اند.
هاشمی تصریح کرد: ظرفیت بارگیری اسکه های چابهار از 5/2 میلیون تن به 8 میلیون تن افزایش می یابد که این خود زمینه اشتغال را به دنبال دارد.
وی اجرایی شدن برجام را نجات اقتصاد کشور دانست و افزود: برجام ثبات و آرامش را به اقتصاد کشورمان می دهد و صندوق توسعه جان دوباره می گیرد.
این مقام عالی دولت در استان در ادامه سخنان خود گفت: در راستای اجرایی شدن عدالت آموزشی مدارس راهنمایی 12 منطقه به علوم پایه مجهز شده اند.
هاشمی از شکل گیری سند توسعه آب استان ظرف یکماه آینده خبر داد و گفت: سند توسعه آب استان فرصت خاص و طلایی برای استان است زیرا که این سند به شورای عالی آب کشور می رود.
وی همچنین از انتقال دبیرخانه ملی بازآفرینی بافت های فرسوده و حاشیه نشینی در سال آینده به زابل خبر داد و افزود: شهرهای زابل، زاهدان، چابهار و ایرانشهر در لیست شهر های بازآفرینی قرار دارند.
استاندار استان با بیان اینکه سال 96 به عنوان سال سیستان و بلوچستان مقصد ناشناخته برای گردشگران ایرانی و خارجی نامگذاری شده است ادامه داد: زیرساخت های گردشگری در سال آینده را دنبال خواهیم کرد تا در سال 96 که به نام سال سیستان و بلوچستان مقصد ناشناخته برای گردشگران ایرانی و خارجی نامگذاری شده است توجه ایرانیان و خارجی ها را با برپایی المپیک و جشنواره های ملی تحول در صنعت گردشگری ایجاد کنیم.
هاشمی گفت: اجلاس اتحادیه اقیانوسیه به میزبانی سیستان و بلوچستان در اردیبهشت ماه برگزار می شود.
نظر شما