به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله عباسعلی سلیمانی شامگاه" 22 تیر" در ششمین شب طرح مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در جمع نمازگراران گلپایگانی در مجتمع تفریحی بهشت ایران، به مبحث غفلت از خدامحوری و آسیب های ناشی از این غفلت اشاره کرد و اظهار داشت: شرک پدیده ای است که قرآن به شدت با آن به مقابله پرداخته است.
وی افزود: تمام گناهان قابل بخشش است اما شرک قابل بخشش نیست چون در شرک افترای عظیمی به خدا بسته می شود.
نماینده مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: اسلام به گونه ای با شرک به مبارزه برخاسته است که حتی با کفر ورزیدن بدین گونه در نیفتاده است.
آیت الله سلیمانی افزود: در درون کعبه و حوالی بیت الله بیش از 300 نوع از آثار شرک وجود داشت که پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) بت ها را شکسته و ریشه کن کردند و یک جامعه توحیدی تمام عیار را در کوتاه ترین زمان به وجود آوردند.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: امروز جامعه اسلامی دچار انواع شرک شده است، اگرچه در حال حاضر بت هایی مانند هبل، لات، عزی وجود ندارد اما جامعه بشری به طور کامل از شرک پاک و آراسته و منزه نشده است.
آیت الله سلیمانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر هم در جوامع بشری آلودگی به بت پرستی قرون جاهلیت وجود دارد و این بت پرستی را در هندوستان، ژاپن و خاور دور شاهد هستیم.
نماینده مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: در دنیا بیش از یک میلیارد و 700 میلیون مسلمان وجود دارد ولی باز هم شرک و بت پرستی دوران جاهلی وجود دارد و جامعه اسلامی منزه از شرک بت پرستی نشده است بلکه شرک رنگ عوض کرده و به نوعی دیگر در جوامع اسلامی راه پیدا کرده است.
وی گفت: در عصر حاضر بت های دست ساز بشر رواج ندارد ولی به جای آن قدرت پرستی، شهوت پرستی، ثروت پرستی و پرستش و تعظیم در برابر قدرت های استکباری وجود دارد.
آیت الله سلیمانی ادامه داد: جنگ های جهانی اول و دوم و جنگ تحمیلی هشت ساله علیه ایران اسلامی و جنگ افروزی به وسیله قدرت های استعماری و استکباری در جهت حفاظت و پاسداری از پایگاه قدرتی آنهاست.
وی بیان داشت: دنیای امروز اسلام به دردی دچار شده است که ثروت مهمتر از دین، شهرت والاتر از دین و قدرت با عظمت تر از دین شده است.
امام جمعه زاهدان گفت: شرک پدیده ای است که از لحاظ اهمیت و عظمت می تواند در حدی قرار گیرد که دین را تحت تاثیر قرار دهد.
وی همچنین به نوع دیگری از شرک اشاره کرد و افزود: ریا زاییده شرک است، هر کاری که با اخلاص انجام نشود، ریا است و اگر فردی از خدا غفلت کند به آسیب های غفلت خدایی دچار می شود.
پایان پیام/
نظر شما